Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Astoria Astoria hanım ve birkaç hanım var böyle forumda, ne güzel biz kıvama getiriyoruz konuyu seviyesini şey ediyoruz; gelip bir yazıyorlar über yükseliveriyor seviye, sonradan hep dengelemek için üç dört kere çükübik fikibok filan yazmak zorunda kalıyorum buralara. Yazıktır bana da.

Seviyeyi yükselterek çevreye verdiğim rahatsızlık için özür dilerim. 🥲

Sevgiliii ablalarım ben üyeliği silmeye gidiyorum. Önerilere biraz kulak asıp kitap okuyayım, film izleyeyim. Yoksa hayatımın çoğunu buraya harcayacağım,sürekli aklım kalacak vs vs. Son olarak hepinize iyi geceler diliyor ve sağlıcakla kalın🧚

Sevgiliii ablalarım ben üyeliği silmeye gidiyorum. Önerilere biraz kulak asıp kitap okuyayım, film izleyeyim. Yoksa hayatımın çoğunu buraya harcayacağım,sürekli aklım kalacak vs vs. Son olarak hepinize iyi geceler diliyor ve sağlıcakla kalın🧚
O zaman gitmeden cevapla hele; n'apacan? 🤣🤣

Uyelik de silemiyorsun be annem. Hic mi okumadın uye olmadan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X