Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgiliii ablalarım ben üyeliği silmeye gidiyorum. Önerilere biraz kulak asıp kitap okuyayım, film izleyeyim. Yoksa hayatımın çoğunu buraya harcayacağım,sürekli aklım kalacak vs vs. Son olarak hepinize iyi geceler diliyor ve sağlıcakla kalın🧚
Bombayı attın, kaçıyorsun.
Cık cık cık cık, insan ettiğini bulmadan ölmezmiş, kınadığını mıydı yoksa?😂

Doğru karar, oku, izle, dinle, düşün.

Merhaba,
pek merak edilmişim, başıma bir şey geldiğine dair endişeleri okuduğum için sevinmedim değil hani🤣
Mune bu saatten sonra banlanırsak çok bozulurum mesajları da gözüme çarptı:)) valla banlanır mısınız bilmiyorum, raporlara bakmadan bir şey diyemem 😬

Başıma bir şey gelmedi, haftasonu işlerim vardı ancak fırsat bulabildim, gelmem iyi mi oldu kötü mü oldu raporlara göre karar verirsiniz artık 🤣

Birisidiyoki2122 diğer konuyu okuduysanız kapatılmış olduğunu ve kapatılma gerekçesini de okumuşsunuzdur.
Üyeler, konular ve yapılan yorumlar hakkında konu açmak yasaktır.

Merhaba,
pek merak edilmişim, başıma bir şey geldiğine dair endişeleri okuduğum için sevinmedim değil hani🤣
Mune bu saatten sonra banlanırsak çok bozulurum mesajları da gözüme çarptı:)) valla banlanır mısınız bilmiyorum, raporlara bakmadan bir şey diyemem 😬

Başıma bir şey gelmedi, haftasonu işlerim vardı ancak fırsat bulabildim, gelmem iyi mi oldu kötü mü oldu raporlara göre karar verirsiniz artık 🤣

Birisidiyoki2122 diğer konuyu okuduysanız kapatılmış olduğunu ve kapatılma gerekçesini de okumuşsunuzdur.
Üyeler, konular ve yapılan yorumlar hakkında konu açmak yasaktır.

Sayın yöneticim ben uyardım herkesi. Bdvde böyle şeyler yapmayın dedim. Beni dinlemediler. Hayır defalarca söylediniz, uyardınız ama anlamıyorlar.

Sayın yöneticim ben uyardım herkesi. Bdvde böyle şeyler yapmayın dedim. Beni dinlemediler. Hayır defalarca söylediniz, uyardınız ama anlamıyorlar.
Eminim öyledir, siz deyince hemen inandım idrak, bu konu için ne kadar yoğun bir çaba içerisine girdiğinizi hissedebiliyorum😔

Bu arada bazı raporlarda konunun özellikle kapatılmadığını hissettiren mesajlara denk geldim.
Hanımlar olay yaratacak hiçbir konu bilinçli olarak açık bırakılmaz, yeniler neyse de eskiler hala ama hala böyle düşünüyorsa inanın ayıp ediyorsunuz, bugün belli saate kadar sitedeydik neredeyse sıfır raporla ayrıldık ve an itibariyle siteye yeni girebildim, arada geç girmeler olabilir bunu tolere edemeyecekseniz yapacak bir şey yok kusura bakmayın, haftanın hemen hemen 6 günü elimizden geldiğince aktif olurken arada 1 gün de gecikmeli girişler hoş karşılanmalı, sonuçta hepimizin site kadar sorumlusu olduğumuz ailelerimiz var, özellikle kapatmadığımızı düşünmek yerine adminler, moderatörler ve editörler de aile sahibi bir şey olmuştur da girememiştir diye düşünmenizi bekleriz doğrusu, ki sizlere olabildiğince de açık insanlarız, konular hemen kapatılamadığında siteye giriş yapamamışızdır da kapatılamamıştır, aynen dümdüz olan bu çünkü🤷‍♀️

Neyse raporlara geri dönüyorum, artık kutularınızdan ne çıkarsa bahtınıza 😬

Hanımlar, valla site kurallarına uymayan yorumları banlaya banlaya geliyorum, geldiğime pişman olacaksınız gibi geliyor🤣

Hani nasihat gibi algılamayın da 100 sayfa yazmış olmanıza istinaden benimkini de yorumdan sayın çünkü birbiriyle elektriği tutmayanları eskiden uzlaştırmaya çalışırdık lakin insan tecrübe ederek öğreniyor bazı şeyleri, uzlaştırma çabasının nafile olduğunu bizzat gördüğümüzden artık karışmıyoruz ama her biri kullanıcı adından ibaret ve bir sekme kapatmaya bakan kişilere neden bu kadar öfke duyulur yıllardır hiç anlamadım🤷‍♀️

Hadi bizler raporlar sebebiyle kim nerede ne yazmış biliyoruz, raporları takip ederek kim kiminle daha yakın, kim kiminle husumetli, nerede ne yazılmış az çok bilgi sahibi olmalıyız ki bazı olaylar yaşandığında konuya vakıf olalım ama sizler birbirinizin anlık yorumuna göre hareket edebilirsiniz, bazılarının yorumları kötü mü rapor eder geçersiniz, bu topik sanki heh tam fırsatı der gibi olmuş, herkes vakit bu vakit deyip birbirine dalmış, cidden gerek var mı?

Amacı anlayamıyorum doğrusu, burası kimsenin tekelinde olmadığı gibi belli düşüncede veya karakterde insanların toplandığı bir yerde değil, kafa yapısı olarak birbirimize uysak da uymasak da kurallar dahilinde hareket ettiğimiz müddetçe bir arada olacağımız bir platform, göz ardı et butonuna basın bitsin, neyi paylaşamıyorsunuz?

Şurada yazdıklarınız hakaret, aşağılama, polemiğe girmekten başka bir şey değil, hakaret ettikleriniz veya lafı nasılda gediğine oturttum dedikleriniz ağlayarak uzaklaştı mı, çözüme ulaştınız mı? Hayır, tek olan banlanmanız, e o zaman niye bu kavga?

Bu konu kapandı ya, yenisi açılsın yine aynı mevzu dönecek, yine kapanacak, yine banlanmalar olacak, insan hep aynı şeyi yapıp aynı sonuca ulaşmaktan sıkılır bence, siz sıkılmıyorsunuz tartışma ve banlanma istikrarınız takdire şayan.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X