Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

ben bu yüzden sanal ortama yüzün tamemen saklanmadan resim yüklenmesine karşıyım ! bende daha önce karşılaşmıştım bi tanıdığın resmine internette ama koymamak gerekiyor işte çalıp hertürlü kullanabiliyolar

Terbiyesizlik düpedüz
Bu yazıyı okuyup o malum siteye giren herkes yorum yazmalı. :95:

HayyaL desteğin için teşekkür ederim canım...
Brownim yazmış ama yayınlarlar mı sizce?
Admin yapmış bir de bunu ya...

Lahanam sorma sabah sabah şoka girdim, kimine belki basıt gıbı gorunebılır ama cidden çok kötü etkilendim, işe konsantre olmaya çalışıyorum ama nafile...
Bir de tam olarak ne yapanbileceğimi bilsem...

Aklım almıyor kızlar ya...
Ne kadar ayıp...
Bir de seneryo yazmış, evliymişim, eşimle çok yiyormuşum, sonra buna bir dur demek için bu şekilde zayıflamışım...
Hey Yarabbim ya...

Haklısın arkadaşım, ilk kez başıma böyle birşey geliyor...
Allah'tan yüzüm kapalı ki koymam açık zaten...
Ama yüzümün kapalı olması bile beni rahatlatmıyor, sakinleştirmiyor...

Aaa evet adminse yayınlamaz :S

aydasu geçmiş olsun canım.Ben de mesaj attım ,resimleri kaldrmazsan yasal işlem başlatılacaktır diye...Korkuyla kaldırır belki.

Canım o siteye üye olup resimlerin ve yazıların çalıntı olduğunu sana ait olduğunu belirtsen bence işe yarar mutlaka oranın bir admini vardır düpedüz hırsızlık yapmış...

Canım o siteye üye olup resimlerin ve yazıların çalıntı olduğunu sana ait olduğunu belirtsen bence işe yarar mutlaka oranın bir admini vardır düpedüz hırsızlık yapmış...

Ablam bunu yapan admin zaten

Gerçek admin mi acaba öylesine almış olabilir bu nicki sen kazenle konuş da sana yardımcı olur nasılsa yapılanlar çok çirkin ayrıcana ne geçecek eline acaba

Evet abla dediğin gibi de olabilir, kazen abime soracağım bunu, onu bekliyorum...
Bir bilsem eline ne geçecek...
Alıntılasa yine bile olmaz da neyse diyecem...
Resmen hırsızlık

ben de buldum siteyi ama arkadaşlar oraya yazdığınız mesajlar görünmüyor kaldırmışlar sanırım..

Evet abla dediğin gibi de olabilir, kazen abime soracağım bunu, onu bekliyorum...
Bir bilsem eline ne geçecek...
Alıntılasa yine bile olmaz da neyse diyecem...
Resmen hırsızlık

Benim aklıma o geldi site sahibi hiç bir admin çalıntı resim ve yazı işine girmez herhalde bunun sonunda mahkemeye filan verilme olayları da olur bunuda göze alamaz herhalde inşallah gerçek admin değildir canım ..

arkadaşım madem haksız ve yasal olmayan bir durum var ortada. bende brownimin mesajını kopyalayıp gönderdim. umarım bir sonuç alırsınız.

future diyor ki:
Yorumunuz denetim için bekliyor.

27 Kasım 2010, 12:45
arkadaşlar burada okuduklarınız çalıntıdır.
bu başka bir sitede olan arkadaşımızındır.
4 ayda 20 kilo verme öyküsüdür.LÜTFEN BU HIRSIZA İNANMAYIN.
İZİNSİZ OLARAK ARKADAŞIMIZIN RESİMLERİNİ VE YAZISINI ÇALMIŞTIR.
HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.
LÜTFEN BU YALANA KANMAYIN AKIL MANTIK İŞİMİ 30 GÜNDE 30 KİLO

VA:F [1.9.6_1107]

please wait...

mesajlar onay için bekliyor diyor ama sabahtan beri onaylanamadı
bende sinir oldum ya uff!
Aydasu Kazen'le görüştükten sonra bizlerede bildir oldumu
merak ediyorum

browni bende yazacaktım ama senin yorumu göremedim.admin yayınlamıyor galiba.

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
Evet yayınlamıyorlar takipteyim ben de...
Hatta son sorum yazanlara bakın admin neden ilgilenmiyorsun falan yazmış...
Kazen e bildirdim derdimi, uygun olduğunda yardımını esirgemeyeceğinden eminim...

evet kızlar bende bakıyorum msjımı görüyorum ama onay beklıyor diyor
onay alacak gibide gözükmüyor...şimdiye yayınlanması gerekirdi
başkabirşey yapmak gerekiyor ama ne?

Peh...
Mail atan arkadaşlar...
Düşündüğümüz gibi bunu yapan admin...
Brownım bak senın maıl yayınlanmamıs ama admın denılen sahıs baska bır maıle cevap yazmıs ondan da cevap gelmıs bıle...

Ay cıldıracagım, ne yapayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…