Kendimin Keşfettigi Ayda 10 Kilo Ver Diyeti diye bir başlık :S bu da başkasına mı ait :S
arkadaşlar çalınan konu bir tane değil bir çok sanırım.. ben diyette editör olduğum için fotoğraflarından tanıyorum arkadaşları ve sevgili talininde öyküsü ve fotoğrafları çalınmış hemen kendisine bildiriyorum bu durumu..
Madamiks yazıları alması konusunda yazdıklarında haklısın. Ama burada şöyle bir durum da var. Yazılanlar alıntı dedilerse bile admin aydasunun konusunun altındaki yorumlarında evet resimlerimi ekledim falan diyor. Burada alıntıdır diye bir ibare yok demekki.
Sadece çalmakla yetinmiyor bu kişi 30 günde 30 kilo vermek gibi sağlıksız bir olayı anlatıyor,yorumlarıyla da destekliyor.
Resimleride kaldırmış şimdi,ben göremiyorum.
Yapılan ahlaksızlık evet,ama resimlerde kalktığına göre o yazının aydasu!ya ait olduğuna dair kanıtta kalmadı.Keşke bu kadar belli etmeyip,sessizce şikayetinizi yapsaydınız.Artık önlemini alacaktır,delilleri yok edecektir.
kanıt kalmaz mı ablacım burda yazdıgım yazım duruyor tarıhı ıle bırlıkte, noktası vırgulune kadar aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?