Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

silindi ama aynı sitede başka bir konuda bir tane daha var...yanında spreyle kk işaretlenmiş...o da başka birine ait belli ki..

aa ben görmedim, bakayım bir
tam olarak konu adı verebılırmısınız

Son düzenleme:
Kendimin Keşfettigi Ayda 10 Kilo Ver Diyeti diye bir başlık :S bu da başkasına mı ait :S

onu bılmıyorum ama yıne bu sıteden baska bır arkadasımızın daha var
ben o kk işaretlenmıs yerı bulamadım, sızın gordugunuz bır resmım daha mı var, yoksa bunu mu kastetmıstınız

evet birinin konusu daha çalınmış

fotoğrafın sağında solunda kk ibaresi var...iki fotoğraf..74 ve 64 kilo iken...

Son düzenleme:
arkadaşlar çalınan konu bir tane değil bir çok sanırım.. ben diyette editör olduğum için fotoğraflarından tanıyorum arkadaşları ve sevgili talininde öyküsü ve fotoğrafları çalınmış hemen kendisine bildiriyorum bu durumu..

ablam ben sabah bıldırdım talıne bu konuyu

Yapılan çirkin bir hareket ama malesef internette böyle şeyler çok normal.Her hangi bir yazıyı kopyala-yapıştırla her yere taşıyabilirsin.Hiç bir hakda iddia edemezsin,ancak yazıların telif hakkını almış olmalısın ki hak arayasın.Aksi takdirde hiç bir şey yapamazsın,yayınlanır orda burda.Bu site üyelerine ait yazıları koruyormu bilmiyorum,eğer korumuyorsa geçmiş olsun.
Birde yayınlayan o malum site sahibi sitenin herhangi bir yerine "tüm yazılarımız alıntıdır"dediyse telif hakkı olsa bile bir şey yapmanız imkansız görünüyor.Yinede en iyi Kazen bilecektir ama bence onunda yapabileceği bir şey yok.

Yuuhhh yani. Bukadar olmaz. Hadi birini aldın diyeceğim ama o da yanlış. Admin bir kişi mi bu sitede. Eğer öyleyse siteyi takip edenler nasıl farketmez çalıntı olduğunu. ya bu admin sürekli zayıflıyor şuan 10 kiloya düşmesi gerekir diye hiç mi düşünmezler. Yada resimlerdekilerin farklı olduğunu nasıl fark etmiyorlar. aydasu ve diğer arkadaşlar bence bir avukat arkadaşın yardımıyla biran önce uyarı verin. Daha sonrasında bu işin peşini bırakmayın.

Bu arada aydasu tabiki yardımcı olacağız sana. Kendi yorumumun onaylandığını yeni farkettim. Keşke daha fazlasını yapabilsek.

Yalnız o sitenin bugün okunan konularında bu konuyu hit yapmışsınız..bir taşla iki kuş vurdular:)

Nicksiz ne desen haklısın arkadasım...
Sürekli kendı ağzından anlatmıs, bırı de cıkıp ne dıyorsun sen dememıs dıyecegım ama dse ne olacak sankı yayınlıyorlar mı?

Diğer arkadasların da hallolsun su ısı, hep beraber yasal yola basvuralım...

Madamiks yazıları alması konusunda yazdıklarında haklısın. Ama burada şöyle bir durum da var. Yazılanlar alıntı dedilerse bile admin aydasunun konusunun altındaki yorumlarında evet resimlerimi ekledim falan diyor. Burada alıntıdır diye bir ibare yok demekki.

Sadece çalmakla yetinmiyor bu kişi 30 günde 30 kilo vermek gibi sağlıksız bir olayı anlatıyor,yorumlarıyla da destekliyor.

Resmen trajedi nicksiz...
Alıntı dese de ılk paragraf bana aıt degıl, ben evlı degılım, ay hala sınırım gecmıyor...
Kaç arkadasın kı calınmıs bu sekılde

Resimleride kaldırmış şimdi,ben göremiyorum.
Yapılan ahlaksızlık evet,ama resimlerde kalktığına göre o yazının aydasu!ya ait olduğuna dair kanıtta kalmadı.Keşke bu kadar belli etmeyip,sessizce şikayetinizi yapsaydınız.Artık önlemini alacaktır,delilleri yok edecektir.

kanıt kalmaz mı ablacım burda yazdıgım yazım duruyor tarıhı ıle bırlıkte, noktası vırgulune kadar aynı...

kanıt kalmaz mı ablacım burda yazdıgım yazım duruyor tarıhı ıle bırlıkte, noktası vırgulune kadar aynı...

Tamamda buradaki yazının sana ait olduğunu nasıl ıspatlayabilirsin..İlk paragraf sana ait değilmiş,bir iki kelimede değiştirdiyse..
Benim kardeşimin bloğundaki kendi yazılar çalınmıştı,araştırdık ne yapabiliriz diye..tüm yazıların telif hakkını almamız gerekiyormuş,bir sürü başka işlemler..o da aslı astarını geçiyordu.
Sinirlenmekte haklısın ama bunlarada alışman lazım,kimbilir daha nerelerde yayınlandı yazılarınız.

ay okudum googleden çok fena sinirlendim amacı ne yani ürün satışı falanda değil ayıp denen bişey var bu ne cesaret çok kızdım geçmiş olsun canım ya

aynı şekilde,aynı sitede benim buradaki hikayem ve fotoğraflarım da çalınmış((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…