aydasum geçmiş olsun canım üzüldüm bu duruma... kazenle görüşünce bize de durumu bildir canım.. bende bir uyarı yazısı yazdım siteye...
aydasu cum gecmis olsun canim, iyiki yüzünü kapatmissin. bende simdi oraya girdim baktim yazilanlari okuduk ama sizin yazdiklarinizi orda göremedim siliyor herhalde.
ay bide admin hanim, admin hanim söylemi böylemi diye soruyor millet o da gercekten kendiymis gibi cevap yazmis inanmiyorum
simdi ben konuyu biliyorum kadinin yazdigi cevaplari okuyunca gülesim geldi. gercek mis gibi cevap yaziyor bide söyle yaptim böyle yaptim sizde yapin gibilerinden
geçmiş olsun öncelikle
30 günde 30 kiloya kimse inanmazda ama baksanıza aksi yorumlar yayınlanmıyor
işine gelenleri yayınladıkları için herkes yemiş yutmuş gözüküyor
selam canım gecmiş olsun aynen bunları yazdım o siteye
selam bu yaptığınız hiç hoş değil bunun sonu nereye gider düşünebiliyormusunuz?
tazminat davası açsam kazanırım derhal resimlerimi silin bir kez daha uyarmam
yazım gözüküyor ama silerlermi bilmem
en nefret etiğim şey dir resim çalmaları lütfen hiç bir şekilde resim koymayın
senin adına yadım birşeyler umarım kızmazsın ama sinir oldum yaa nasıl böyle birşey yaparlar
canım çok geçmiş olsun,maalesef bu sanal dünyanın böyle de dezavantajları var,ama buna inanan insanlara ne demeli,30 günde 30 kilo pes yani,insan günde 1 kilo nasıl verebilir yaaaa akıl var mantık var,bu arada arkadaşlar siteye yazı yazdıklarından bahsetmişler ben az önce girdim sanırım yayından silmişler onları,
bende yorum yazdım .
'inanmayın! resimler başka siteden çalıntı normalde 4 ayda 20 kilo verilmiş.' şeklinde yazdım...
Ben de fotoğraflarımı koymaya çok çekinen bir insanım.Ben de yorum yazmak istedim o siteye ama aklıma ilk gelen,bunu yapan kişinin yayımlamayacağı oldu.Admin denen şahıs,resimlerini burdan aldığına göre bu siteyi de hala takip eden biridir diye düşünüyorum.Özellikle olayı farkettiğimizi anladıysa,nasıl bir süreç dönüyor takip ediyodur heralde.Site yöneticileri daha iyi bilir tabiki nasıl olacağını,ama hukuk sana yardımcı olacaktır canım.Sonuçta IP adresi denen bir şey var ve tespit edilebilcek bir şey.Fotoğraf hırsızı bunu okuyorsa,bence bir son versin artık.Çaresiz değilsin çünkü.Hem hırsızlık yapıp hem de kendisine inanan insanları sağlığından edecek..
Ve diğer arkadaşlara da katılıyorum,ister istemez fotoğraflarımızı paylaşmak istiyoruz bazı konularda.Resimler kopyalanamayacak şekilde düzenlenirse,daha güvenli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?