Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

Aydasu'cum herhangi bir gelişme varmı tatlım?

Merhabalar, evet kazen abımle gorustum, uyarı yolladı onun uzerıne kalktı zaten resımler
fakat ogrendım kı sadece orada degılmıs, yazım onlarca sıtede alıntılanmıs
fakat bırkac yerde daha resımlerım var
uyarı gonderdım beklıyorum

nasıl sinir bozucu bişiy olduğunu anlaya biliyorum.
bizde çok yıpranmıştık o zamnlar.
hiç kimsedende destek görmemiştik.
bu sitede çokça istenen bir durum resimlerin kopyalanamayacak şekilde bir hale getirilmesi.
ama bir türlü sistem oturtulamadı bence.

belki yeri değil ama bu ilginç bir durum.
böyle insanları nasıl isimlendirmek lazım bilmiyorum.
ama bizim içimizdede var kızlar hemde ay kesinlikle yapmaz dediğimiz,güvendiğimiz insanlar yapabiliyor bunu.
eskiden ne giydin konusu vardı herkese açık.
orda popüler arkadaşlarımızdan biri facede başkalarından beğendiği resimleri kendi giymiş gibi ekledi bir kaç kez.
sonradan fark ettik tabiki.
biizm resimler yani kapalılar topiğindeki resimler çalınınca herkes tüm resimleri sildi siteden.
o yüzdende havada kaldı bilinenler.
bu çok ayıp ,çok zayıfça bişiy.
hemde bunu yapan kişi böyle başkalarının resimlerini çalmaya hiç mi hiç ihtiyacı olmayan biriydi,halada sitede.
keşek okusada azcık yüzü kızarsa çünkü ben çok üzülmüştüm fark edince

Lahanam, ciddimisin...
Ne kadar basitçe davranışlar...
Kim böyle birşey olabileceğini düşünür ki...
İnan ben şimdi kendime kızıyorum ne kadar safmışım diye, sanıyordum ki net kk dan ibaret :)
Burası benim evim, kimse öyle gizli saklı iş yapmaz :)
Hı hı gördüm günümü...

Senin anlattığın olay da ayrı bir çirkin...
Çok merak ediyorum insan neden böyle bir şey yapma ihtiyacı hisseder...

Tekrar geçmiş olsun ..aman beterin beteri var dua edin yine; benim arkadaşımın faceden fotolarını alıp lezbiyen sitesine eklemişlerdi..offf insanlar nasıl bu denli çirkinleşebiliyor?..

aydasu o hangi site??? Adresini bilelimde bizde girip yazalim bari yalan diye.
Mahkemeye ver bence, yasal yoldan hallet isini.

Tekrar geçmiş olsun ..aman beterin beteri var dua edin yine; benim arkadaşımın faceden fotolarını alıp lezbiyen sitesine eklemişlerdi..offf insanlar nasıl bu denli çirkinleşebiliyor?..

ay aman Allah'ım neler dıyorsunuz
kafayı yemiş insanlar ya...

aydasu o hangi site??? Adresini bilelimde bizde girip yazalim bari yalan diye.
Mahkemeye ver bence, yasal yoldan hallet isini.

tatlım bir tane değil ki site
Ve bun yapan admin olduğu için yayınlamıyor yazılanları...

Siteyi buldum ve mesaj gönderdim bende. Terbiyesiz ya, birde KK'nin eski üyelerindenmis. O yüzden karsiyim internete resim yüklemeye. Böyle terbiyesizler cikiyor iste.

Son düzenleme:
Arkadaşlar o tanıyamadığım arkadaş haricinde, 1 ayda 8 kilo nasıl verdim konusundaki resimlerde Gurbet Güzeli arkadaşımıza ait. kendisine mesajla bildirmek istedim ama mesaj kutusu doluymuş.

ya biri eteryami dedi estreyami dedi yanlis olmasin. Gündüz girdigimde sanki burda bi mesaj okudum kk'nin eski üyesiymis bide nasil yapar bunu falan diye ama mesaji simdi bulamiyorum kafayi yicem yanlis okumusta olabilirim, acele acele bakiyordum mesajlara kurstaydim.

Bu arada Kazen nelerelerde? Haber aliniz mi? Bu arada bazi sitelerde resimleri ve yazilari ekleyemiyorsun bilgisayarina, keske KK'yada öyle birsey yapsalar. Böyle vakalarin olmamasi icin bir önlem sart. Kocaman bir dünya internet, önlem alinmadiginda hersey olabilir.

Sensıble canım yok konunun o arkadasla bır ılgısı yok
O farklı bır olay
baska forumda yonetıcı o arkadas ve bır uyelerı benım yalnızca yazımı almıslar alıntı dıye de yazmıslar basına
okonuda bır problem yok da
benım meak ettıgım kendı konusu gıbı gosteren vatandas kım...

Hmm anladim canim, pardon ozaman. IP adresinden kisinin kim oldugunu bulmak lazim. Belliki böyle seyleri adet edinmis biri, bugün sana yarin bana.
Ne yapmayi düsünüyorsun canim? Savciliga basvuracakmisin? Resimlerini silmis herhalde, peki ya yazilar?? Üstelik bu kisi sana karsi hata yapmakla beraber, insanlara yalan bilgiler verdigi icin ekstra suclu. Avukat arkadaslar yok mu burada, yardimci olsalar ne yapabiliriz?

Bunu araştırıyorum canım, evet resımler kalktı ama yazım duruyor ustelık hala pıskın pıskın sayın admın kendı vermıs gıbı ınsanlara yorum yazmaya ve ısıne gelen yorumları yayınlamaya devam edıyor...

Resmımı koymayıp sadece yazımı alıntı yapan onlarca sıte buldum...
Bunda bır sakınca gormuyorum ki alıntı dıye belırtmısler...

Fakat bu cok farklı, tek adı hırsızlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…