- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #21.781
gamzaa gel sarılarak uyuyyalımmmm
oky canm
ne uykusu olacak kış uykusu allam yareppimm
ne kıskanacamm bizde yaparız herhal
asıl sen kıskannn ben bugunn sevgilimle buluşacamm çatla patlaa
in. mutlumm bakalımm böyle bir bakımada iyi oluyo ya
özlem oluyor hiç değilse
bu ne oglumm cok kötüü cok klasik
huu huuu günaydınnn
bana hava mı atıyonnn ben dahaa 1,5 ay sonra görebilecemmm :85::85::99::99::99:
vazgeçtimmm
kızlarr deyin bakıyım banaaa ne alabilirim çeyizimee bir şeyler almak istiyorumm hiçbir şeyim yok nerden başlasamm :26::26::26::26:
vazgeçtimmm
kızlarr deyin bakıyım banaaa ne alabilirim çeyizimee bir şeyler almak istiyorumm hiçbir şeyim yok nerden başlasamm :26::26::26::26:
vazgeçtimmm
günaydınn sevgaaa
uykum olması haricinde gayet iyim çok şükürrr
Gettt lan ben senle uyumammmm kaçıyom bennn
Gettt lan ben senle uyumammmm kaçıyom bennn
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
oky canm
ne uykusu olacak kış uykusu allam yareppimm
ne kıskanacamm bizde yaparız herhal
asıl sen kıskannn ben bugunn sevgilimle buluşacamm çatla patlaa
in. mutlumm bakalımm böyle bir bakımada iyi oluyo ya
özlem oluyor hiç değilse
bu ne oglumm cok kötüü cok klasik
huu huuu günaydınnn
aşkolsun sevgiiievetttttttt
hem göbekk atarımm
hem avamıda atarımmm
vahh garibimmm
hmmm yatak takımları yemek takımları havlu takımları
bardaklardan başlayabilirsin,nevresim takımı alabilirsin,bıçak seti alabilirsin,kahvaltılık takımı alabilirsin.
İlk önce yemek takımını al kahvaltılık takımı ve çatal pıçak takımını al cnmmm
sabah aynen büle oluyom la
Bana kaççç
Kızımm ne bitmesi yaa... Bugün mü konuştunuzz, özür mü diledinn lan nasıl aldın gönlünüü :26:gamzaaaa akşam benımkinin gönlünü aldım almasına daaa
dün baya sınırlıymıs o,iyikide görüşüp konusmamıışızz.
arayıp konussaydık ve kavga ederken sen deseydın 'ii bitsin ozaman deseydin ,tamam derdim' o derece sinirliydim dedi
sabah aynen büle oluyom la
Bana kaççç
Bozuk alıntılarla devam etmeyin yaa
aşkolsun sevgiii
hımmmmmmmmmmmşimcik şöyleee yemek kahvaltı takımlarının modelleir eskir diye almak istemiyorumm ama hiç bişeyim de yok etrafıma bakıyorum millet daha sevgilisi yokken tüm çeyizi düzmüşşş
size gösterdiğim gibi çay kahve takımları nevresim takımları felan alabilirim aslındaaapekiiii para biriktirip hepsini bir almak mı yoksa taksitle alıp yavaş yavaş ödemek miii :26:
ben anca taksitle alabilirimmm
aşkolsun sevgiii
hımmmmmmmmmmmşimcik şöyleee yemek kahvaltı takımlarının modelleir eskir diye almak istemiyorumm ama hiç bişeyim de yok etrafıma bakıyorum millet daha sevgilisi yokken tüm çeyizi düzmüşşş
size gösterdiğim gibi çay kahve takımları nevresim takımları felan alabilirim aslındaaapekiiii para biriktirip hepsini bir almak mı yoksa taksitle alıp yavaş yavaş ödemek miii :26:
Kızımm ne bitmesi yaa... Bugün mü konuştunuzz, özür mü diledinn lan nasıl aldın gönlünüü :26:
Düşünmem lazım, kırdın kalbimii yaraladın beniii
iyi bnde tatlm aynı iş-ev ev-iş arası gidiip gelyommiyi olmya çalşym derken cnm :44:
Günaydınn sevguuu nassın nasl geçyr napyn bebişş
aşkolsun sevgiii
bendeeeeeeee sabıt biyere dalıp gidiyorum
Kızımm ne bitmesi yaa... Bugün mü konuştunuzz, özür mü diledinn lan nasıl aldın gönlünüü :26:
Düşünmem lazım, kırdın kalbimii yaraladın beniii
kim o kim kim kiimmbu sefer ben bozmadm
nasıl olacak olumm zabah zabahhh allam yareppim
aşkk olsunn meşk olsunnn
valla ben bu çeyi işlerinden heç anlamammm
ahahahahahahahh
asıl sen benimkini kırdın hıyar
kim o kim kim kiimm
benceeee taksit taksit all
ben çok sabırsızlanıyorum yaaa özellikle el işlemeli ürünler çook hoşuma gidiyo ama onlarda pahalı oluyor biraz , başlayalım bakalmmmşimdi bnde dha tamamlamdmama annm ufakdn başlyr bende hiiç oralı değilm uğraşmym şimdi kendme ama evt kahve takımndn başlayablrsn
nasıl olacak olumm zabah zabahhh allam yareppim
aşkk olsunn meşk olsunnn
valla ben bu çeyi işlerinden heç anlamammm
ahahahahahahahh
asıl sen benimkini kırdın hıyar
kim o kim kim kiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?