Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bana hava mı atıyonnn ben dahaa 1,5 ay sonra görebilecemmm :85::85::99::99::99:

Gettt lan ben senle uyumammmm kaçıyom bennn

gamzaaaa akşam benımkinin gönlünü aldım almasına daaa
dün baya sınırlıymıs o,iyikide görüşüp konusmamıışızz.
arayıp konussaydık ve kavga ederken sen deseydın 'ii bitsin ozaman deseydin ,tamam derdim' o derece sinirliydim dedi

iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?

iyi bnde tatlm aynı iş-ev ev-iş arası gidiip gelyomm iyi olmya çalşym derken cnm :44:

Günaydınn sevguuu nassın nasl geçyr napyn bebişş

evetttttttt
hem göbekk atarımm
hem avamıda atarımmm
vahh garibimmm
aşkolsun sevgiii
hmmm yatak takımları yemek takımları havlu takımları

bardaklardan başlayabilirsin,nevresim takımı alabilirsin,bıçak seti alabilirsin,kahvaltılık takımı alabilirsin.

İlk önce yemek takımını al kahvaltılık takımı ve çatal pıçak takımını al cnmmm

hımmmmmmmmmmm şimcik şöyleee yemek kahvaltı takımlarının modelleir eskir diye almak istemiyorumm ama hiç bişeyim de yok etrafıma bakıyorum millet daha sevgilisi yokken tüm çeyizi düzmüşşş

size gösterdiğim gibi çay kahve takımları nevresim takımları felan alabilirim aslındaaa pekiiii para biriktirip hepsini bir almak mı yoksa taksitle alıp yavaş yavaş ödemek miii :26:

ben anca taksitle alabilirimmm

Kızımm ne bitmesi yaa... Bugün mü konuştunuzz, özür mü diledinn lan nasıl aldın gönlünüü :26:

sabah aynen büle oluyom la

Bana kaççç

Düşünmem lazım, kırdın kalbimii yaraladın beniii

benceeee taksit taksit all

şimdi bnde dha tamamlamdm ama annm ufakdn başlyr bende hiiç oralı değilm uğraşmym şimdi kendme ama evt kahve takımndn başlayablrsn

Kızımm ne bitmesi yaa... Bugün mü konuştunuzz, özür mü diledinn lan nasıl aldın gönlünüü :26:

dün akşam konuştuk bu konuyu.çok sınırlenmiş bana güvenmıyosun faln dedi bunu düşündükçe delirdim dedi,o sınırle konuşsaydık biterdi dedi.
bende gururuma yedıremedım ,istemıyosan bıtsın ozaman dedim.hayır dün akşamki sinirle öyle düşündüm dedi:26::26:

iyi bnde tatlm aynı iş-ev ev-iş arası gidiip gelyomm iyi olmya çalşym derken cnm :44:

Günaydınn sevguuu nassın nasl geçyr napyn bebişş

nasıl olacak olumm zabah zabahhh allam yareppim

aşkk olsunn meşk olsunnn
valla ben bu çeyi işlerinden heç anlamammm

bendeeeeeeee sabıt biyere dalıp gidiyorum

ahahahahahahahh

asıl sen benimkini kırdın hıyar

bu sefer ben bozmadm
kim o kim kim kiimm

benceeee taksit taksit all

şimdi bnde dha tamamlamdm ama annm ufakdn başlyr bende hiiç oralı değilm uğraşmym şimdi kendme ama evt kahve takımndn başlayablrsn
ben çok sabırsızlanıyorum yaaa özellikle el işlemeli ürünler çook hoşuma gidiyo ama onlarda pahalı oluyor biraz , başlayalım bakalmmm
nasıl olacak olumm zabah zabahhh allam yareppim

aşkk olsunn meşk olsunnn
valla ben bu çeyi işlerinden heç anlamammm

ahahahahahahahh

asıl sen benimkini kırdın hıyar

kim o kim kim kiimm

senle küsüm bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…