Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

neden ama yaaa pufff keşke bir şey deseymiş sevgi ; abi bir sorun mu var desin en azından

Konuşsa belki sorun kalmıcakk, öcü değilya bu adam
Başkaları çayı beğeniyormuş ama bu adam beğenmiyormuşş
Küfür etmicemmmmm, etmiyim dimiii

o patronu varya bn boğarmm

Hec bişi yapamıyos elimiz kolumuz bağlııı ................................. adamı yüzündennn ............

Bu adamin seninle bi derdi var sevgii... alip karsina konusmadigin surece bu tarz davranislara maruz kalacaksin ....

Bende konussun diyorum, ama korkuyo iste...
Bencede gecsin hatta aglamaktan sisen gözlerle karsisina, abi ne sorunu var, ben ne yapcami sasirdim desin...
Konusamiyo isteeee...

Bende konussun diyorum, ama korkuyo iste...
Bencede gecsin hatta aglamaktan sisen gözlerle karsisina, abi ne sorunu var, ben ne yapcami sasirdim desin...
Konusamiyo isteeee...

Hayir ne derdi olabilirki .. ciarmak istese sevgi artik seninle calisamicam desin olsun bitsin bu hareketler nedir

ben cok agladım içerden cıktı
aşağıya gönderdi beni
noldu sen agladın mı dedi yok abi dedim
noldu dedi birşey yok dedim tersledim
geldim
içerden bi abi cıktı misafir muftaga geldi
çayımı döktü.
yeni çay demledi 4 kişilik bende dedim ki
cok mu kötü abi cayım dedim
yok dedi ama bu çaylarda yarım saate zaten tadı gider dedi
bunun içine biraz kaçak çay eklerseniz güzel olur dedi
yada markasını değişltirin dedi
yani kötü demeye çalştı ama güzel dille.
bende birşey demedim.

Son düzenleme:
karşı tarafda çalışan kızlar olsun
diğer abi olsun çayımı begendiler ama patronum ve o diğer arkadaşı böyle yaptı
diğer arkadaşı resmen murfaga geldi .çayımı döktü şoklar geçirdim

Canim yeri gelmis söyleseydin yaaa...
Bukadarda atma icine, guzel dille gucume gidiyo abi dediklerin diyebilirdin...

Sen bişi deme sewgiii demeee durr öyleee

anlatsydın desydn cnm her defasnda kırılmana değermi cnm bnm oda hareketlerine sözlerine dikkat etsn

evet sevgi susmıycaktın , abi çayı yeni demlemiştim senin istediğin gibi yapıyorum falan deseydin ters konuşsaydın biraz iyice eziyor seni böyle yaptıkça

ben çay cok gitsin diye
bir de azaldı diye
az atıyordum belkide ondan kötü oldu tadı kızlar bilmiyorum.
gerçekten kötüydü demekki ben herşeyi hak eediyorum
boşverin
eylül bedduan tuttu seninde erkek arkadaşım izin alamamış
annemlerde konnyada dedem ölüm kalım savaşı veriyo
be nneden yaşıyorum ki bu hayatta
yalan dünya işte
erkek arkadaşım bana manyak diyo
sabahtan beri çay konuşuyormusum oda haklı
sizin de beyninizi şişidrdim kızlar k. bkmayın iyi muhabbetler size

neee :18: canım beddua falan etmedim ki ben şaka yaptığımı bılıyorsun nıye beddua edem

ayrıca patron kızdı dıye hemen nıye böyle karamsarlıklara dusuyosun saçmalama lütfen kafamızı falan şişirmedin , biz varız ya burda konuşuruz açılırsın , lütfen hemen karalar bağlama
hemen herşeyden kendini suçluyorsun böyle olmaz ki canım sıkma canını hemen ; allah dedene de bol şifalar versin lütfen üzülme

Burda muhabbet ediyorsak kötu zamanlarumizdada dertlesicez sevgi hanim ne demek bas sisirmek
Su adama karsi hala susuyosun.. sana kavga et bagir cagir cantani al cik demiyoruzki neden boyle yaptigini sorsana madem cayin guzelmis.
Karsilikli konusabilirsin o kadarda hayvan degildir ya bu adam

cnm ya kafmzı flnda şişrmdn
patrnn yaptklrı yüzndn üzme kendni cnm kendilrini bişi sanyrlar
en iyisi konşmak patronnla yoksa bu sürer gidr patronnda anlayş faln yok hadi kötü oldu diyelm niye herksn içinde diyrsn
üzme sn canını o patronn yüzndn
geçmiş olsn cnm dedenin şimdiki durumu ile ilgili doktorlar ne söylüyrlr

yaaaa sevgilisi de izin alamamışş olay bana kaldı pühhh beddua etmemiştim ki yaaa :18::18::18::97::97::97:

merhabaa .. bende yeni girdim sayılır buraya ama mesajınızdaki karekterler öyle güzeldiki cıvıl cıvıll bi slmmmmm demeden gecemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…