- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #29.381
ne var yemektee
sus len yalanı sırf bagırmayalım diyo deyonnn demi çakalllllllllllllllllll
kurban ol lenn kıskanççç
valla kimse kusura bakmasın canım ben planlı biriyimdir
biz planladık hayal kurduk ve aksamasını istemiyorum evet suçu yok ama bana öyle rahat cevaplar verince sinirlendim bende yok ablamın işleri bitince rahatça yaparız bilmem ne deyince delirdim
bakalım konulucaz yüzyüze ben kesinlikle taviz vermiyorum bu konuda ne olucak bakalım hiç dert yokmuş gibi bir de bu çıktı kaç yıl daha bekliycez yaa
Zaten bende öyle bi şans var ki çölde kalsam karşıma kutup ayısı çıkar anasını
valla kimse kusura bakmasın canım ben planlı biriyimdir
biz planladık hayal kurduk ve aksamasını istemiyorum evet suçu yok ama bana öyle rahat cevaplar verince sinirlendim bende yok ablamın işleri bitince rahatça yaparız bilmem ne deyince delirdim
bakalım konulucaz yüzyüze ben kesinlikle taviz vermiyorum bu konuda ne olucak bakalım hiç dert yokmuş gibi bir de bu çıktı kaç yıl daha bekliycez yaa
ezogelin çorba-dalyan köfte-bulgur pilavı-keşkül-salata
Eyyyluuuulllll
Bak yavru hatayi bende yaptim , senin gibi dusunuyordum . Fakat hersey bizim.istwdigimiz gibi olmuyor . ben ailem biliyor en azindan adi konsun istedim sagdan soldan laf olmasin disarida geziyoruz dimi ustelik kucuk ywerdeydim.Sonra ne oldu biliyomusun ben onlarin gozunde ewlenme meraklisi oldum istenmeyen insan oldum bu sefer. akiaina birak bak emin ol sen karli cikacaksin.... ve evlendigin zaman da esin ne kadar iyi olursa olsun kendi kendine diyeceksin ki keske acele etmeseydimde ailemle biraz daha kalsaydim. bunlaei demedigin olursa gel yuzime tukur
ya olur mu öyle şey saçmalmayın lütfen
kızada gaz vermeyin
bir usul bir adap vardır yanı ablası dururken bunlar olurmu nerde görülmüş yani bu
ne var yemektee
sus len yalanı sırf bagırmayalım diyo deyonnn demi çakalllllllllllllllllll
kurban ol lenn kıskanççç
helall be konuş kamki konuş bu dinlemiyo biziiiii
benim gaz verdiğim falan yok tatlım ben sadece kendimi yerine koydum ve bunuda belirttim.
Noldu sonra kendi kendimi yedigimle kaldim...
Allahimda beni seviyormus kiboyle bir aileyi ben.ne kadar istesemde bana nasip eesi
Niye dinlemiyo bu lan takmis soze
bir de dün diye ablamın bu işleri bitsin sıra bize gelir işte rahatça falan sıra bizde zaten diye bağırdım anlamıyorum yaa biz 2,5 yıl oalcak bekliyoruz 3-5 ayda hemen yapacakalr nişanı biz bekle babam bklleyüzyüyze konuşucaz bunu çok kötü olacak dedim
ben haklıyım herkesin kendine göre planları hayalleri var herkes mutlu olsun konu öncelikse öncelik bizimdi5 sene sonra yaparız düğünü sen rahat ol dedim rahatça ablanın düğünüyle bilmem nesiyle ilgilen boşver bizim sözü mözü ne önemi var idimi yaaa dedim benimkine :88::88:
bilmiyorummmm canmmmhayırlısı olsuın ne diyim sende haklısın karşı tarafta
ama illa benm dedim olacak dersen zora bükersen iyi olmuca kesin
hayat ne getirir bilinmez dur bakalımm
puhahahaha
bende öyleyim bacım bilin mi niye lann niyee
başka bişeye bakarız dur bakımm
canımm bunları bende düşünüyorummbeni üzen tek şey 1 yıl daha bekleyecek olmak hiç hesapta yokken ablasının araya girmeisiEyyyluuuulllll
Bak yavru hatayi bende yaptim , senin gibi dusunuyordum . Fakat hersey bizim.istwdigimiz gibi olmuyor . ben ailem biliyor en azindan adi konsun istedim sagdan soldan laf olmasin disarida geziyoruz dimi ustelik kucuk ywerdeydim.Sonra ne oldu biliyomusun ben onlarin gozunde ewlenme meraklisi oldum istenmeyen insan oldum bu sefer. akiaina birak bak emin ol sen karli cikacaksin.... ve evlendigin zaman da esin ne kadar iyi olursa olsun kendi kendine diyeceksin ki keske acele etmeseydimde ailemle biraz daha kalsaydim. bunlaei demedigin olursa gel yuzime tukur
daha iyiii kilo almazsınvayy be ne güzel
ben sadece tek bişi yiyebiliyommmmm
Bence sen haksizsin ve cok abartiyosun...kavga gurultu senin zararina olur... Tabiki kader kismet isi ama normalide yasa gore gitmesi... Yani ablasinin suan sevgilisi olmasaydi ve evlilik plani olmasaydi ve deseydi enden one kardesim evlenemez, bu yanlis olurdu ve haksiz olurdu...ama suan sevgilisi varmis ve ciddi ciddi dugun dusunuyolar e ozaman en dogrusu onlarin sizden once herseyi halolmasi...zaten uzatmayida dusunmuyomuslar yani sizin seneye dugun olacaktida onlar araya girdi degil... Siz isterseniz 10 senedir birlikte olun ne yani öncelik sirf bu yuzden sizinmi olucak?... Sonucta sen dugunden bahsetmiyon soz nisandan bahsediyon kendin icin...en guzeli tatli dille bunu sevgiline soYlemek...size bi soz yapilir aile icinde fazla bi yuk olmaz...ablasinin herseyi bittimide size konsantre olabilirler... Ofkeyle kalkan zarrla oturur sen cok diretiyosun bence yanlis, zorlami istetcen kendini...
bence yalnış düşnüyorsun ama sence tatlım
herşeyin bir zamanı vakti vardır
her zaman istediklerimiz olmuyo ne yazııkki bu durumda uygun olan ne ise onun yapılması lazım hem hayat ne getirir bilinmez ama ablası dururkende tutupde ondan önce bişiler yapmakta hiç mi hiç dogru değil
bende biraz hatta baya bi inatlık vardır sevgiiiiive ben başından belli bi tarih verdiysem kimse değiştiremez bunu cenaze yada hastalık olmadığı sürece evet belki sana göre yanlış düşünüyorum ama benim normal hayatımda da böyledir tatlımmmm
peki o zaman ne diyebilrimm ki canmm
bilmiyorummmm canmmmhayırlısı olsuın ne diyim sende haklısın karşı tarafta
ama illa benm dedim olacak dersen zora bükersen iyi olmuca kesin
hayat ne getirir bilinmez dur bakalımm
puhahahaha
bende öyleyim bacım bilin mi niye lann niyee
başka bişeye bakarız dur bakımm
yaaa bu gecelik falan gösteren kim allah aşkına yaaa
yaaa bu gecelik falan gösteren kim allah aşkına yaaa
bak bakiyim :44:
Bence sen haksizsin ve cok abartiyosun...kavga gurultu senin zararina olur... Tabiki kader kismet isi ama normalide yasa gore gitmesi... Yani ablasinin suan sevgilisi olmasaydi ve evlilik plani olmasaydi ve deseydi enden one kardesim evlenemez, bu yanlis olurdu ve haksiz olurdu...ama suan sevgilisi varmis ve ciddi ciddi dugun dusunuyolar e ozaman en dogrusu onlarin sizden once herseyi halolmasi...zaten uzatmayida dusunmuyomuslar yani sizin seneye dugun olacaktida onlar araya girdi degil... Siz isterseniz 10 senedir birlikte olun ne yani öncelik sirf bu yuzden sizinmi olucak?... Sonucta sen dugunden bahsetmiyon soz nisandan bahsediyon kendin icin...en guzeli tatli dille bunu sevgiline soYlemek...size bi soz yapilir aile icinde fazla bi yuk olmaz...ablasinin herseyi bittimide size konsantre olabilirler... Ofkeyle kalkan zarrla oturur sen cok diretiyosun bence yanlis, zorlami istetcen kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?