- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #1.441
kafanı kırarımm senin
çin işkencesi yaparmmm sana heytttt
benim topuğma gaz sıkacak adamı haşılarımm ulannn
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Biber gazııı oleeeeyyyyyyyyyyyyyy
okulu bırakırım hiçte umrum olmaz
:)))))))
hay sevgi beni güldürdün burda kahkahayla, rabbimde seni güldürsün inşaallah canım......
severmisin?:))))))
:)))))))
hay sevgi beni güldürdün burda kahkahayla, rabbimde seni güldürsün inşaallah canım......
severmisin?:))))))
açlıktan başım dönüyo heeee
bunun için okul mu bırakılırrkafayı yeddi buuu
GErçekten mi laa güldürdüm dimiiaminn inşallah
bebegim
ben cok acıktımm
Öyle düşün işte kuzum ben bu ilişki için çabaladım o ne yaptı ben herşeyi yaptım elimden gelen o naptı bi düşün acın hafiflicektir
Çünkü hiçbir çabası hiçbir pişmanlığı olmayan bir insanlar nereye kadar gidebilirdin Allah korusun nişan olup vs daha aile gözönünde olup ayrılmak daha mı kolay olurdu
Böylesi hayırlıymış de kuzum
canımm gel sene buraya asker beklemek cok mu zor ya
benimkide gidecek bu sene şubatta büyük ihtimal 94/1 nasıl olacak bilmiyorum
ben o zamanlar çalışmıyor olsadım kafayı yerdim herhalde..
zaten evde oturmak başlı başına bir facia allah sabır versin tatlımmm
100 metre sınırını anlayamadımm bennn
kendimi tanıtayımda gelince yabancılık çekmeyelim18 yasındayım hemsireyim lise mezunuyum bu sene mezun oldum. çikolata benim manitom ona böyle hitap ediyorum oda 18 yasında tıbbi sekreter. bikaç gün sonra yunanistana gidecek çizelgem bunun için. 10 ay kalacak simdi de tavuk pişirmeye gidiyorum en yakın zamanda dönecegim beni unutma
aminn canım evet öyle tabi yapmadığım şey kalamdı ki o hiç çabalamadı sadece üzdü sorsan ben suçluyum tabi ,
çok hayal kurduk ya çok iyiyydi hiç sorun yoktu ı yüzden ağırıma gidiyo , o zorlaştırdı herşeyi
eve gidince daha kötü oluyorum :2:
6 dan sonra kimse olmuyo yaa ben artık girebiliyorum akşamları sizde gelinn yanlız komayın beniiii
ben çıkıyorummm
açlıktan başım dönüyo heeee
hehehe ay memnun oldum bende ezgı 20yasındayım ızmırde oturuyorum acıktan okuyorum lıse bu sene bıtıyor stilistlik eğitimi alıyorum bi yandanda evdeyim bu ara asker bekliyorum :):) tanıstıgıma memnun oldummmmm bende evı temızlemeye gıtmıstım geldım hehe
bak ortalık açıldı biraz:)))))))
biber gazındandır o, yavaş yavaş sıkıyom sizin haberiniz yok:)))))))
Bırakılır kuzum kpss hazırlanırım zaten pek ilişkim yok okulla
6 dan sonra kimse olmuyo yaa ben artık girebiliyorum akşamları sizde gelinn yanlız komayın beniiii
ben çıkıyorummm
aynı evde mıı:26::26::26:hahah evden yanı cok gezıp tozmam yasak anlamında o 100 metre
valla ev o bu su degılde özlem koyuyor acıkcası ama ben gıdıyorum sureklı yanına allahtan zaten aynı evde yasıyoruz falan
ben yaptım tavuguuugayette güzel oldu inşallah babamlar bi kulp takmaz gelin yiyelim derdimde zaten azıcıkm bişiy oldu tavuk azmış bide siz gelirseniz anam beni davaynan govalar :18:
bende geldim zati tavuk piştistilist yoktu zaten iyi oldu geldiğin
mesai saatlerimiz yaklaştı ondan bikeremmmmyok ya cidden cok acıktımm..
ne diymm valla kelime bulamıyorumm bennn
bebegimm ben girememm anca cumartesi akşamı ve pazar akşamı girerim o zamanlar pc evde görüşürüz eylülüm artık yarınn
aynı evde mıı:26::26::26:
olsada yesek valla acaip kötüyümmm
Bırakılır kuzum kpss hazırlanırım zaten pek ilişkim yok okulla
hahaha ay ıyı olmus o zaman bak neredensınız sehırler falaaaaaaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?