Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

sen öyle sannnnnnnnn

hatun bana parfum yolladıı merak etmeee:):)

kızz kocası bılmesın yeter malum kk burda her bı halta yazıyrzz:):) onun dılınee dusmekten korkarım ben :):) ben 2010 hazıran annelerındeydımm sımdı topık topık gezıyrm tam bır gocebeyımm bu almde:):)

Son düzenleme:

lennn o parfumlerı benden aldııııııııııııııııı mervada

haha yok beeee sakaa yapıyorummm ztnnnn askolsunn buarada bana yarım gunn 15 dk kaldıııı sonundaaaa

bana hep tatil artik canem
ayy benide tanıyan çıkar mı acaba
ben çok tırsarım tanıdıktan:26:

ahaahah yok be sanamam kuzu benim adim alenen acik birde bi kac kez yer.ismi soyledim gunes ondan cakti yoksa merden bilecek

lennn o parfumlerı benden aldııııııııııııııııı mervada

tamamm hatun derken senı kastettım kıss:):)

bana hep tatil artik canem

ahaahah yok be sanamam kuzu benim adim alenen acik birde bi kac kez yer.ismi soyledim gunes ondan cakti yoksa merden bilecek

neden yaaaaa
evett benıde tanıyan cıkmaz ınsallahhh :):) gercı eskıdn cok sey yazıyrdm artıkk yazmıyrm ozl hehehe hazıran annelerınde ıyı dedıkodu yapıyordukkk :):)yaslandık garııı

bir derdim var'daki konu ne oyle ya
valla millet psikopat olmuş çıkmış yemin ediyorum pess !!!
hangi konu o ben bulamadım:26:
parfumm bebem normal sıktıgımız gunluk kullandıgımız.acık sırf esans.çok kalıcı,diğer parfumlere benzemıyo.10tl şişesi.güneşe sor memnunsa ssanada yolıyım nerdendin sen
kalıcıysa hiç bulaşmıyım kuzum
avon kullanıyorum ben çabuk uçuyor dye
kalıcılar başımı agrıtıyor
bi sürü orj parfümüm vardı dagıttım arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…