Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Evet iyiydi tabi ne guzel sana hava atiyoduk :)
Beni facebooktan whatsaptan engellemis , okuldan bir kizi eklemis ve takip etmis engeellemeden once gormustum hattini degistirdi mi acaba :105:

Vay be adama bakk
Ben demiştimm hala diyorummm sevgi dediydi diyeceksin de bu cocugun hayatında zaten başka biri vardır
Sen ne kadar inanmasan da artk böyle birin düşünme
Bu arada iş çıktıı yazamafımmm

Vay be adama bakk
Ben demiştimm hala diyorummm sevgi dediydi diyeceksin de bu cocugun hayatında zaten başka biri vardır
Sen ne kadar inanmasan da artk böyle birin düşünme
Bu arada iş çıktıı yazamafımmm

Evet hep beni sinir etmek icin yapiyo cok uzuluyorum bir cirpida koca iki yil nasil silinir

Bilmiyirum artik iyi iste benden esirgedigi ilgiyi baskalarina gosterir :85:

Himmm burdada ifadeler cikmiyo asagida goxukmuyo uyuz oldum

Evet hep beni sinir etmek icin yapiyo cok uzuluyorum bir cirpida koca iki yil nasil silinir

canım bu anlattığın konu seninlemi ilgili sakıncası yoksa

boşver kuzum Allahından bulsun o pişman olacak sen merak etme sen yeterli geri çekil sürüm sürüm sürünsün sana bunları yaptığı için
benimde sinirlerim bozul cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum patronum az önce gitti ve 1 saate kadar gelecem dedi 1 saate kadar gelecem nedir yani beni mesaim bitiyo yani lanet olsun ya

canım bu anlattığın konu seninlemi ilgili sakıncası yoksa
Evet canim

Evet cekilm zaten ne hali varsa gorsun nasilda pisman olacsk biliyorum ama artik olmazz :105:
Himmm anladim sakin ol canim boyleler iste dusunmezler ki , erken gelir belki gidersin sende evine bilgisyarini da gotur konusuruz ama

Evet canim

Evet cekilm zaten ne hali varsa gorsun nasilda pisman olacsk biliyorum ama artik olmazz :105:
Himmm anladim sakin ol canim boyleler iste dusunmezler ki , erken gelir belki gidersin sende evine bilgisyarini da gotur konusuruz ama

götürecem tatlımm tabiki hafta sonu nasılsa içine edildi ama konuşutuz bol bol
pişman olacak olacak bekle cok geçmeyecek işte sende o zaman ona yapacaksınn

eylülcüm üzülme o sana yaptıklarının bedelini öder
Evet tabiki oder ama boyle olmasi cok kotuu
götürecem tatlımm tabiki hafta sonu nasılsa içine edildi ama konuşutuz bol bol
pişman olacak olacak bekle cok geçmeyecek işte sende o zaman ona yapacaksınn

Oyle dusunme canim ' eminim zaten pisman olacagina ama artik affetmitcem ona da syledim zaten biktim artikk ne onla ne onsuz yaa off :85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…