Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Eki Görüntüle 843577 günaydınnn bahattinle beraber geldikkkkkk
Günaydınnn nassınn cnmm... Bundan kesin çeyizime almam lazımmm
merhaba kızlar ben topiğinize yeni katılıyorum.2013 nisan annelerini takip ediyordum bugün sizi gördüm bi merhaba diyeyim dedim.
Günaydın hoşgeldinnn cnmmmm nerden katılıyorsunn aramızaaa, umarım kalıcı olursunnn doğru yerdesinn
Taamm lann uzatmaa taammm delik deişk ederimm

ciddi mi laa sen benim kocama
hemde bahomaa
hıı
bittin gızımm sen
senin ayak parmaklarını kesecez bekle senn
o değilde
ayagın nasıl olduu
messoooooooo

çok şükür bugün iyiim bacım,biraz sızlaması var ama olucak okadar yaktı sonuçta..
bide dün eve gittim kimse yoktu bızde benmkıne köfte salata vs. tek ayak üstünde..okadar eve kadar getrdi yapamam diyemedim karnı açtı.onda da hiç yardım etme şeyi yok.erkek dediğin mutfaga girmez dyenlerden.sonra gidince yaydım kendimi

iyi çok şükür yavrum hayırdır senın nıye keyfin yokki.benım gibi gel gitlimisin sende

Günaydin
Iyiyiiim sagol sen

bende iyim sağolll,benimkine tavsiyeler uyuyo sanırsam.tiyatro çıkışı kapıda bekliyo,almaya geliyo falan.ben hıc yazmıyorum.napıyosun ne ediyosun whatsaptan yazyo
bendede alıskanlık olmus haber ver eve gıdınce dedım dun aksam agzımdan kactı ama haber vermedi.sanırım bundan ters tepki yapıyo yaptıklarım

parfumm bebem normal sıktıgımız gunluk kullandıgımız.acık sırf esans.çok kalıcı,diğer parfumlere benzemıyo.10tl şişesi.güneşe sor memnunsa ssanada yolıyım nerdendin sen

GÜNAYDINNN KIZZLARR NASILSINIZZZne cabuk gectı 1.5 gun tatıl beee offff

cnm ben cok memmnunummmm gercekten kalıcı hos gorumcekımde cok begendı sıparıs vercektı ama sısesı 15 tl oluncaa kargo parası vs ustune tuzlu geldı onaaa sanırımmm kargo cok alıyorrr serepsizlerrr

ama ıstanbula gelırsek oleee alırız garıııı ..

benım sıse bıtmedı ztnnn az az sıkıyorum kalıcı oldugu ıcın bende parfum takıntısı varrrr hastasıyımmm :):)

Deliyimm demiii Ama bulamıyommm

Ewet hele şu an acayip gell gittler yaşıyorumm hayatımda yoruldummm

bacımmm bazen insan sevgili ve iş ikilisinde sıkılabiliyo.ekstra bseyler bul kendine aktivite anlamında.yada ne biliym durumun varsa spora yazıl.kafan attgında bas git.tak kulakları koştur dur çok iyi geliyo insana

Umursamaz oldunmu ilgi uyandirirsin
Korku sarar erkekleri
Kaybetmek istemiyorsada harakete gecerler

Günaydin Günesimmmm

Günaydiiiinnn heyyy Ahaaaliii :82: :18::94::109::115::83:

Huu huuu günaydınn diloşummm
napıyonnn

offf ulannn

te allam yaaa
iyi kuzum iyi aman iyi ol
benimkinide mutfaga dıkamamm hiç girmez
yoksa valla yangın felan cıkar

Günaydınnnn benn hürremmm sülemanımı bulamıyorumm

Hürreme bakınn heç güleceğimm yoktu

Günaydınnn canmmm ewett çok çabukk geçtiii tatillll yaa
bacımmm bazen insan sevgili ve iş ikilisinde sıkılabiliyo.ekstra bseyler bul kendine aktivite anlamında.yada ne biliym durumun varsa spora yazıl.kafan attgında bas git.tak kulakları koştur dur çok iyi geliyo insana
Yakında sewgilide kalmıcakk cnmm
Hofff dediklerin güzelde fırsat yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…