- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #18.741
Günaydınnnn messoooooooooooooooo
eneee o bahattin mi gıı
o benim kocam olur bilin mi
merhaba kızlar ben topiğinize yeni katılıyorum.2013 nisan annelerini takip ediyordum bugün sizi gördüm bi merhaba diyeyim dedim.
aaaa bende hoslandım ozaman senın kocandan cok tatlı olmus
Günaydınnn nassınn cnmm... Bundan kesin çeyizime almam lazımmm
Günaydın hoşgeldinnn cnmmmm nerden katılıyorsunn aramızaaa, umarım kalıcı olursunnn doğru yerdesinnmerhaba kızlar ben topiğinize yeni katılıyorum.2013 nisan annelerini takip ediyordum bugün sizi gördüm bi merhaba diyeyim dedim.
Taamm lann uzatmaa taammm delik deişk ederimmoy kuzumm kıyamammmmm ben onaa oy oyy
yazık yavrmm ya
bi doktora mı götürseniz kankiss:26::26:
Yarın götürücezz büyük ihtimall, öksürüyorda hofff yaa
te allam yaaa sabır ver sen anlasan şaşaırdım zaten
gız messo ya niye günaydın yazman kız o kadar bahattin paylaşmış
ciddi mi laa sen benim kocama
hemde bahomaa
hıı
bittin gızımm sen
senin ayak parmaklarını kesecez bekle senn
o değilde
ayagın nasıl olduu
messoooooooo
Günaydiiiinnn heyyy Ahaaaliii :82: :18::94::109::115: :83:
Günaydınnnn benn hürremmm sülemanımı bulamıyorumm
Günaydın hoşgeldinnn cnmmmm nerden katılıyorsunn aramızaaa, umarım kalıcı olursunnn doğru yerdesinn
Taamm lann uzatmaa taammm delik deişk ederimm
Hahahahahahahajaaj
Deluuuuu :107:
Deliyimm demiiiHahahahahahahajaaj
Deluuuuu :107:
iyi çok şükür yavrum hayırdır senın nıye keyfin yokki.benım gibi gel gitlimisin sende
Günaydin
Iyiyiiim sagol sen
parfumm bebem normal sıktıgımız gunluk kullandıgımız.acık sırf esans.çok kalıcı,diğer parfumlere benzemıyo.10tl şişesi.güneşe sor memnunsa ssanada yolıyım nerdendin sen
Deliyimm demiiiAma bulamıyommm
Ewet hele şu an acayip gell gittler yaşıyorumm hayatımda yoruldummm
bende iyim sağolll,benimkine tavsiyeler uyuyo sanırsam.tiyatro çıkışı kapıda bekliyo,almaya geliyo falan.ben hıc yazmıyorum.napıyosun ne ediyosun whatsaptan yazyo
bendede alıskanlık olmus haber ver eve gıdınce dedım dun aksam agzımdan kactıama haber vermedi.sanırım bundan ters tepki yapıyo yaptıklarım
GÜNAYDINNN KIZZLARR NASILSINIZZZne cabuk gectı 1.5 gun tatıl beee offff
cnm ben cok memmnunummmm gercekten kalıcı hos gorumcekımde cok begendı sıparıs vercektı ama sısesı 15 tl oluncaa kargo parası vs ustune tuzlu geldı onaaa sanırımmm kargo cok alıyorrr serepsizlerrr
ama ıstanbula gelırsek oleee alırız garıııı ..
benım sıse bıtmedı ztnnn az az sıkıyorum kalıcı oldugu ıcın bende parfum takıntısı varrrr hastasıyımmm :):)
Günaydiiiinnn heyyy Ahaaaliii :82: :18::94::109::115: :83:
Günaydın hoşgeldinnn cnmmmm nerden katılıyorsunn aramızaaa, umarım kalıcı olursunnn doğru yerdesinn
Taamm lann uzatmaa taammm delik deişk ederimm
te allam yaaaçok şükür bugün iyiim bacım,biraz sızlaması var ama olucak okadar yaktı sonuçta..
bide dün eve gittim kimse yoktu bızde benmkıne köfte salata vs. tek ayak üstünde..okadar eve kadar getrdi yapamam diyemedim karnı açtı.onda da hiç yardım etme şeyi yok.erkek dediğin mutfaga girmez dyenlerden.sonra gidince yaydım kendimi
Günaydınnnn benn hürremmm sülemanımı bulamıyorumm
Günaydınnn canmmm ewett çok çabukk geçtiii tatillll yaaGÜNAYDINNN KIZZLARR NASILSINIZZZne cabuk gectı 1.5 gun tatıl beee offff
cnm ben cok memmnunummmm gercekten kalıcı hos gorumcekımde cok begendı sıparıs vercektı ama sısesı 15 tl oluncaa kargo parası vs ustune tuzlu geldı onaaa sanırımmm kargo cok alıyorrr serepsizlerrr
ama ıstanbula gelırsek oleee alırız garıııı ..
benım sıse bıtmedı ztnnn az az sıkıyorum kalıcı oldugu ıcın bende parfum takıntısı varrrr hastasıyımmm :):)
Yakında sewgilide kalmıcakk cnmmbacımmm bazen insan sevgili ve iş ikilisinde sıkılabiliyo.ekstra bseyler bul kendine aktivite anlamında.yada ne biliym durumun varsa spora yazıl.kafan attgında bas git.tak kulakları koştur durçok iyi geliyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?