- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #19.401
e iç ozmn iç organlarında çökerrr
yok şuanda kilo verdım vermesinede gözlerıne inanamıycak sekılde değil,ve tellerden dolayı bıraz yüz seklıde değiştiği için garip duruyo.ama cok moralm bozuldu.ve yolda gördugum kızında yanında arkadaslar var rezıl etttı benı oros..
ayyyy sinir oldum yaaa ne alıntı yapabiliyorum nede yazabiliyorum yaaaa
melisim ben kaçırdım galiba canım ayağına bişey mi oldu geçte olsa geçmiş olsun canım
eylülüm nasılsın canım?şimdiden doğum günün kutlu olsun canım belki yarın unuturum hafta sonuda giremiyorum zatiiii bu arada barıştınız mı siz canım?
damlacığım hoşgeldin canım nasılsın?
gamzem senin oğlanında doğum günü yaklaşıyormuş anladığım kadarıyla şimdiden doğum gününüz kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin evladına canım benim
SEnin üstüne çöker inş o organlarımm
şittttttamam sus bakımmmmmm
sıkma canını kilo almak kolay
kilolu olmada gerisi kolay miğdeni büyütmen lazım
ulan ben altlı üstlü tel takıyorum
hemde metal
ben sadece bi 4 kilo verdim başka vermedimmm
valla iştahım da yerindeeee
şu tellere lanett olsunnnnnnnnn.cıkardıgım gün sürekliii gezicem,hep yemek yıcem
alıntının içine mıçıyonz yine kafanızı kesecemmmm valla
o zmaan heves etttise yapmak lazımm tabikiggg
ama pahalıya patlar yahuuuuu pastayı kendiniz yapamazmısınız:26::26:
Ben herşey bilirimmm yavrimm :82:
Alla alla teller bende o kadar sorun yaratmadı yahuu:44::44:
Bence telle alakası yok bunun
acaba metabolizman mi hızlı çalışıyo
yediğin şeyleri heme eritiyorsun ki y:4444:
melisim ben kaçırdım galiba canım ayağına bişey mi oldu geçte olsa geçmiş olsun canım
eylülüm nasılsın canım?şimdiden doğum günün kutlu olsun canım belki yarın unuturum hafta sonuda giremiyorum zatiiii bu arada barıştınız mı siz canım?
gamzem senin oğlanında doğum günü yaklaşıyormuş anladığım kadarıyla şimdiden doğum gününüz kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin evladına canım benim
kızım şu mesaj kutunu komple sil boşaltsana off
olabilir zaten bişeyi yediğim gibi yarım saat sonra wc gıdyrm
sağoll tatlımm, doğum günümüzz geçti ama okulda kutlucazz bakalımmayyyy sinir oldum yaaa ne alıntı yapabiliyorum nede yazabiliyorum yaaaa
Bilmem :44: Limoniyizz çözmeye çalışıyoruzz bazı şeylerii
30 kişilik paratayıı nassıı yapayım laa tek başıma,alıntının içine mıçıyonz yine kafanızı kesecemmmm valla
o zmaan heves etttise yapmak lazımm tabikiggg
ama pahalıya patlar yahuuuuu pastayı kendiniz yapamazmısınız:26::26:
Ben herşey bilirimmm yavrimm :82:
SEnin üstüne çöker inş o organlarımm
şittttttamam sus bakımmmmmm
sıkma canını kilo almak kolay
kilolu olmada gerisi kolay miğdeni büyütmen lazım
ulan ben altlı üstlü tel takıyorum
hemde metal
ben sadece bi 4 kilo verdim başka vermedimmm
valla iştahım da yerindeeee
Baha yok miii
gamze her sabah börek,öğlen hamburger pizza vs,aksam yemek arada meyve gece yatarken bişeyler yıyorum.aklına gelen baska bsey varsa yapym yada bıldgn
sağol canım teşekkürlerayyyy sinir oldum yaaa ne alıntı yapabiliyorum nede yazabiliyorum yaaaa
yok beee gecelıklerden verıcem çeyizineeeseni mi koyacamm ceyizime heyvannnkışkırtma sene beni oglimm
bencede kesinlikle öyle
bu aralar bahomla görüşemiyoz nasılmış
enemmmmmmmm
yine mi dolmuşş kahretsinn
E tamam işte sen tellere baglıyorsun ama tellerle bir ilgisi yok bunun
senin metabolizma hızlı çalışıyo mesela
yediklerini sporla zar zor yakan bir insanı düşün senin metabolizma yarım saat içinde eritiyo
bu yüzden de yediklerin yaramıyo
bunu doktorla görüşmen lazımm canım
sağoll tatlımm, doğum günümüzz geçti ama okulda kutlucazz bakalımm
Bilmem :44: Limoniyizz çözmeye çalışıyoruzz bazı şeylerii
30 kişilik paratayıı nassıı yapayım laa tek başıma,
Başladım araştırmaya pastaa 100 Tl den aşşa yok
birde fenerbahçeli istiyoo pastasınıı
kuzum benim seni seviyorum yeterlimidir acep
Günaydin Kizlar.......
Ne bağırıyonnn
Nerden bilim onlarıı hep yediğinii..
Tayinn pekmezzz yee bol boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?