- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
benimki aslaaa bir su getrmeye laf yaparrr![]()
ben bana su getir diyecemmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki aslaaa bir su getrmeye laf yaparrr![]()
haaaaya bence yinede pazardan alma
sen onu bırakta duydun mı gızın kocası neleryapıyormuş
yemek neysede ben bir erkeğe cam silmek balkon yıkamak felan yakışıtramam yaff![]()
haaaaya bence yinede pazardan alma
sen onu bırakta duydun mı gızın kocası neleryapıyormuş
yemek neysede ben bir erkeğe cam silmek balkon yıkamak felan yakışıtramam yaff![]()
Ama tatlim cok yaniliyosun ikimizde calisiyoruz haftanin bir gunu temizlik yapioruz bem temizlik yaparken o yatacakmi bana kiyamiyokiii yorulurum diueee
ben bana su getir diyecemmmanüüü döver kız benii
![]()
Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlımmm![]()
yok pazardan değil superga internettennnn alıcam bakalımmm
duydummm yemektir , hasta olunca yardımdır iyi ama cam balkon yıkamak çok saçma yaa ne gerek varr![]()
Cami ben nasil sileyim en ust katta oturuyoruzzz valla birde diyoki gazetwyle silmek lazimmyok pazardan değil superga internettennnn alıcam bakalımmm
duydummm yemektir , hasta olunca yardımdır iyi ama cam balkon yıkamak çok saçma yaa ne gerek varr![]()
aiennn bencede kankaal bakalımm inşallah memnun kalırsın bende alacamm
![]()
Cami ben nasil sileyim en ust katta oturuyoruzzz valla birde diyoki gazetwyle silmek lazimm
evet ama kampanya geliyo sitelere sürekli gelsin de öyleçok icim acıyoooo
![]()
Simdi erkegi kadinimi var allah askina ikimizde ayni kosullarda calisiyoruz nede olsaa
oo iyiymişşbilmem tuhaf bence ama yardımcı olması iyi tabiki
![]()
oh oh ne güzellsenin kocis de yemek yapar mıı
![]()
her iş yapar her iş ne istersem onu yapar ev süpürür bulaşık çamaşır ödevlerimi bile yapar benim kocacım bitanedirtek kusuru azcık yaşlı 32 yaşında olsun
![]()
Ben gece iyurken susadim desem su getirir hemen ayyy nazar degmesinn yaa masallah deyimde
aa öyle mii:26: sen kaç yaşındasın tatlımmm ilk evliliğinz mi ikinizindee:26::26:
o adam yüzünden diimii
ya tatlım öylede..
yinede bir erkeğe yakışmaz bunlar sen bize bakmaa herkezin görüşü kendinee
patronmm geldiii![]()
evet ilk evliliğim ben 26 yaşındayım sarı ceylanım sarı güneşim benimm :d![]()
evetttttt , face de kız arkdaşlarımın bazılarını bile siliyoo ne amaçla acabaa![]()
Sende mi eskişehirlisin yoksaaevet ilk evliliğim ben 26 yaşındayım sarı ceylanım sarı güneşim benimm :d![]()