Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ben geldim kızlarr :32:
nasılsın canımmm :38:
Yarın misafirleri gelicekmiş..
bugün eşi ewdeymiş
hazır ewdeyken derin çocuklarla eşi
ilgilenir diye sabahtantan beri temizlik yapıyo harıl harıl dip köşe :ssz:
hımmm anladımmm :31::31:
öyle kuzumm ben daha neler görüyorum burda ne hayatlar var valla

alıştımm mııııı niyekii:44::44::44::44:
bilmemmm nerde bilmiyimm ben onu
gamzaa biliyodur

heyy luiiiiiii napıyon luiii:51::51:

nasıl bilmesin sana söylemişti ya geçen günnn :53:

yeppaaaa :62:

şu benımkının işteyken benı aramamasına gıcık oluyorum ya! dunde işten rapor almıs evdeydı btün gün yattı uyudu.1saatlık bıle yanıma gelmedi,aramadı.(biraz rahatsızdı).aksam oldu benım işten cıkmama yarım saat kalms,arıyo.nerdesın cıkısta görüşelim.eve gidip duş alıcam yatıcam cıkamam dedim.hııı tamam telın sesı acık olsun dedi.duş aldım bı baktım bıze gelmıs.gece 12:30 du gittiğinde.canı nasıl isterse oyle davranıyo!!:47:

Ne bilim oglimm bana ne soruyonn:19::19:
Aaaa ben onu Lousa yazdım zannettimmm :1::1:
gankaa o deel de
burnunun sümüğünü siliyimmm ne olur yeterki su avatarını bir değiştir
ben ömrümde böyle igrenç bir avatar görmedimmm :60: :60:

ne war lann ne güzell işte..
otobüslerde ben hep cam kenarını sewerimmm :1:

bu arada iğrençsinn ıyyyyy gelll silll bugün ağladım zattii akıyo hep
:5:

bi süre jilet kullan tüylerin sertleşsin dedi lekelerde zamanla geçer dedi
krem verdi
öyle kızlar
Hmm öyle dene bakalımmm inş geçer cnm geçmiş olsunn :ssz:
şu benımkının işteyken benı aramamasına gıcık oluyorum ya! dunde işten rapor almıs evdeydı btün gün yattı uyudu.1saatlık bıle yanıma gelmedi,aramadı.(biraz rahatsızdı).aksam oldu benım işten cıkmama yarım saat kalms,arıyo.nerdesın cıkısta görüşelim.eve gidip duş alıcam yatıcam cıkamam dedim.hııı tamam telın sesı acık olsun dedi.duş aldım bı baktım bıze gelmıs.gece 12:30 du gittiğinde.canı nasıl isterse oyle davranıyo!!:47:

Pardonda sizde ne işi war analmadımm
Bu ne rahatlıkkk

Aaaa ben onu Lousa yazdım zannettimmm :1::1:

ne war lann ne güzell işte..
otobüslerde ben hep cam kenarını sewerimmm :1:

bu arada iğrençsinn ıyyyyy gelll silll bugün ağladım zattii akıyo hep
:5:

louisa la beni karıştıracak kadar körsünn senn:53::53::53::53:
silermmm ne var yanemmm allah allahh
sonrada yedirrim bi güzel:27::27:

ne demek laaa 8-5 çalışıyorum işte belediyeye bağlı bir şirkette canım senn :32::32:

evet evet tetanozz canımmm :5::5:

biraccık agrı olurrr bolbol hareket ettır cnm

öyle kuzumm ben daha neler görüyorum burda ne hayatlar var valla

alıştımm mııııı niyekii:44::44::44::44:
bilmemmm nerde bilmiyimm ben onu
gamzaa biliyodur

heyy luiiiiiii napıyon luiii:51::51:

bizm bu katta arkadas var avukat yannda calısyor kızın psıkolojısı bozuluyor 10 senedırde aynı yerdeee agırcezaya bakıyorlr bırde bıktım dıye hergun ısyanlardaaa:(:(

yaş odunla dövüver bi heleee:):):27::27:

Son düzenleme:

kız gecenin o vakitinde sizde ne işi var onunn:53::53:
canı ne isterse onu yapıyo işte kafasına göre hareket ediyoo belliki
iki taraflı düşünemiyooo:31::31:

neyi söylemiş oo yaaa valla bilmiyomm dalgamı geçiyon eylül kafanı patlatırım:53::53:

sen benle mı dalga geçiyosun asılll :15::15::53:

Oooovv bu da neydi böyle eneeem :56::56::56: :39:

$1453366_652488654795776_916398534_n.webp

Hmm öyle dene bakalımmm inş geçer cnm geçmiş olsunn :ssz:

Pardonda sizde ne işi war analmadımm
Bu ne rahatlıkkk

kız evde annem babam ,ablam var,kola tatlı falan almış,damat modunda oturmaya gelmiş:26: ama tabi yine benım istedıgım olmadı,emri vaki bi sekılde geldi,görüşmş olduk.bide ben uyucam dyınce gızlı gızlı arkadasımla görüşücem kuruntusu var benımkınde.hemen gelir :52:

Back
X