Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

güzel.
o daha olgun davranıyor, sorumluluklarının farkında ben, koruyup kollaması öğütler vermesi hoşuma gidiyor. çoğu şeyi ondan öğrendim
bazen kızıyor çocuk gibi davranıyorsun büyü artık falan diye ama o da hoşuma gidiyor:52:

ayyyyyyyy ne güzell ya, maşallllahhh allah kem gözlerden saklasın..:nazar:
benımde tam tersı her konuda ben yapma etme.böyle yapman daha mantıklı dyorum.sadece ben bıraz daha eglenceye düşkünüm o bıraz daha durağan..agır takılıyo:26: düşünceler konusunda öyle değil ama.:26:

bence 5 yas cok iyi louiii.keske benımde öyle olsaydı.erkekler gec olgunlasıyo bnce:31:
haklısın
onun yaşıda küçük olsaydı yada olgun olmasaydı biz bu kadar devam edemezdik.çok kavga ediyoruz çünkü
ben biraz rahatım vurdumduymazım ne yazıkki o beni dengelliyor.

güzel.
o daha olgun davranıyor, sorumluluklarının farkında ben, koruyup kollaması öğütler vermesi hoşuma gidiyor. çoğu şeyi ondan öğrendim
bazen kızıyor çocuk gibi davranıyorsun büyü artık falan diye ama o da hoşuma gidiyor:52:

bulmuştaa bunuyo sunaa bakkkkkk allam yareppim:41::41:

ayyyyyyyy ne güzell ya, maşallllahhh allah kem gözlerden saklasın..:nazar:
benımde tam tersı her konuda ben yapma etme.böyle yapman daha mantıklı dyorum.sadece ben bıraz daha eglenceye düşkünüm o bıraz daha durağan..agır takılıyo:26: düşünceler konusunda öyle değil ama.:26:
mesela ben yüzeysel bakarken o derin düşünüyor
geleceğe yönelik düşüyor
ben anı yaşamak istiyorum sonrası ne olur umrumda değil
o bıkıp usanmadan anlatıyor bak şimdi böyle yaparsak ilerde sorun olur. ben beraber güzel bi gelecek için ugraşıyorum falan diyor.

şu an sen öyle diyince kendimi şanslı hissettim :31:
benimkinin çocukluk yaptğı tek şey aşırı sevgi istemesi :31: çocuk gbii sevgi ilgi bekliyor hadi beni sev falan diyorr :16:

mesela ben yüzeysel bakarken o derin düşünüyor
geleceğe yönelik düşüyor
ben anı yaşamak istiyorum sonrası ne olur umrumda değil
o bıkıp usanmadan anlatıyor bak şimdi böyle yaparsak ilerde sorun olur. ben beraber güzel bi gelecek için ugraşıyorum falan diyor.

şu an sen öyle diyince kendimi şanslı hissettim :31:
benimkinin çocukluk yaptğı tek şey aşırı sevgi istemesi :31: çocuk gbii sevgi ilgi bekliyor hadi beni sev falan diyorr :16:

erkeklerın genetıgınde var sanırım..benımkıde aynı,benımle hıc ılgılenmıyosun,yanagını sevıcekmısım sacını oksıycakmışşımm:1:
ama diğer konularda mantıken ben yönetiyorum daha çok.
tabiki sanşlısın cok guzel seyler bunlar.erkegın herseyı gecırmısı doymuşu makbuldur:7:

erkeklerın genetıgınde var sanırım..benımkıde aynı,benımle hıc ılgılenmıyosun,yanagını sevıcekmısım sacını oksıycakmışşımm:1:
ama diğer konularda mantıken ben yönetiyorum daha çok.
tabiki sanşlısın cok guzel seyler bunlar.erkegın herseyı gecırmısı doymuşu makbuldur:7:
bende birtek benimki öyle sanıyordum yalnız olmadığmı bilmek güzel :27:
aynı ya hadi beni öp der sev der güzel seyler söyle der :1:

Eylulll Nice seneler bebegimmm :16: :16:
Rabbim.omrunu hayirli uzun etsin :16: :119: :119: :119:

bende birtek benimki öyle sanıyordum yalnız olmadığmı bilmek güzel :27:
aynı ya hadi beni öp der sev der güzel seyler söyle der :1:

aynen valla,bıraz ılgılenmıyım ( bazen bilerek yapıyorum:34:) sende bişey var neden soguksun dyo :9:
senınkının ve senın burcun ne? aynı olabilirmi acaba? ben burclara ınanıyrm bu konuda :26:

Back
X