- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #20.541
ne bilim kızım ben sürekli takip etmiyorm kiiyazık kıza laa hani parti diiip duruyo cevap yazmamışınız![]()
insan özelden süler hhıyarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bilim kızım ben sürekli takip etmiyorm kiiyazık kıza laa hani parti diiip duruyo cevap yazmamışınız![]()
güzel.
o daha olgun davranıyor, sorumluluklarının farkında ben, koruyup kollaması öğütler vermesi hoşuma gidiyor. çoğu şeyi ondan öğrendim
bazen kızıyor çocuk gibi davranıyorsun büyü artık falan diye ama o da hoşuma gidiyor![]()
haklısınbence 5 yas cok iyi louiii.keske benımde öyle olsaydı.erkekler gec olgunlasıyo bnce![]()
güzel.
o daha olgun davranıyor, sorumluluklarının farkında ben, koruyup kollaması öğütler vermesi hoşuma gidiyor. çoğu şeyi ondan öğrendim
bazen kızıyor çocuk gibi davranıyorsun büyü artık falan diye ama o da hoşuma gidiyor![]()
mesela ben yüzeysel bakarken o derin düşünüyorayyyyyyyy ne güzell ya, maşallllahhh allah kem gözlerden saklasın..
benımde tam tersı her konuda ben yapma etme.böyle yapman daha mantıklı dyorum.sadece ben bıraz daha eglenceye düşkünüm o bıraz daha durağan..agır takılıyo:26: düşünceler konusunda öyle değil ama.:26:
mesela ben yüzeysel bakarken o derin düşünüyor
geleceğe yönelik düşüyor
ben anı yaşamak istiyorum sonrası ne olur umrumda değil
o bıkıp usanmadan anlatıyor bak şimdi böyle yaparsak ilerde sorun olur. ben beraber güzel bi gelecek için ugraşıyorum falan diyor.
şu an sen öyle diyince kendimi şanslı hissettim
benimkinin çocukluk yaptğı tek şey aşırı sevgi istemesiçocuk gbii sevgi ilgi bekliyor hadi beni sev falan diyorr
![]()
bende birtek benimki öyle sanıyordum yalnız olmadığmı bilmek güzelerkeklerın genetıgınde var sanırım..benımkıde aynı,benımle hıc ılgılenmıyosun,yanagını sevıcekmısım sacını oksıycakmışşımm
ama diğer konularda mantıken ben yönetiyorum daha çok.
tabiki sanşlısın cok guzel seyler bunlar.erkegın herseyı gecırmısı doymuşu makbuldur![]()
ne bilim kızım ben sürekli takip etmiyorm kii
insan özelden süler hhıyarr
Eylulll Nice seneler bebegimmm![]()
Rabbim.omrunu hayirli uzun etsin:119: :119: :119:
gördükten sonra kutladık herhaldee ama o söyleynce anlamı kalmadıı sen söyleseydn ya özelden :26:kızımm az önce geldi yazdı onudamı görmediniz![]()
bende birtek benimki öyle sanıyordum yalnız olmadığmı bilmek güzel
aynı ya hadi beni öp der sev der güzel seyler söyle der![]()
ya ben hiç ilgilenmem burçlarlaaynen valla,bıraz ılgılenmıyım ( bazen bilerek yapıyorum) sende bişey var neden soguksun dyo
senınkının ve senın burcun ne? aynı olabilirmi acaba? ben burclara ınanıyrm bu konuda :26:
gördükten sonra kutladık herhaldee ama o söyleynce anlamı kalmadıı sen söyleseydn ya özelden :26:
walla ben dun bile kutladim luis ama bugunmusssgördükten sonra kutladık herhaldee ama o söyleynce anlamı kalmadıı sen söyleseydn ya özelden :26:
sahane laneylüll yokk uçtuu![]()
ya ben hiç ilgilenmem burçlarla
benimkisi oğlak ben balığım
aferinhepinize nasıl syleyim özelden yahu neyse yazdım ben ona şimdik
bütün kızlar kutluyor diye![]()
sen erken başlamışsn kutlamayawalla ben dun bile kutladim luis ama bugunmusss![]()
sahane lan![]()
gördükten sonra kutladık herhaldee ama o söyleynce anlamı kalmadıı sen söyleseydn ya özelden :26:
walla ben dun bile kutladim luis ama bugunmusss![]()
sahane lan![]()
muhtaç olduğu sevgi benimki olsun da gerisi sorun değilhııııııııı yok benımkı aslan ben ıkızlerım
erkekler ne kadar buyurse buyusun o ıcındekı cocuk hep aynı sanırım,sevgıye ılgıye muhtaç![]()