Buradaki Bazi Üyeler Beni Rahatsız Ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini kandırıyor burada,duymak istediği sözleri duyamayıncada iyice nefret kusuyor bizlere,biraz akıl diyorum sadece.
Üfff Allah akıl fikir versin bunlara cidden. Bir geliyor bize helak olucaz sizin yüzünüzden diyor. Sonra gidiyor kendisi bakire hiç sevişmemiiiş (!) Millete ten uyumu için tavsiyeler veriyor. Kendi içinde çelişiyor. Dışardan bi okusa ben ne diyorum diye anlayacak bizi de

Ben 32 yasindayim ama bana da kiziyorsun arada biliyorum. Ama dusunsene bir uyeye internetten sevgili yapmayin dedin ama sen internetten koca yaptin simdi komik degil mi bu. Ya da bir konuya sana deger vermeyene sen de verme yaziyorsun ama sana gelinligi bile hak gormeyen sozde kocanin agzina bakiyorsun bunlardan dolayi tepki cekiyorsun.

Üfff Allah akıl fikir versin bunlara cidden. Bir geliyor bize helak olucaz sizin yüzünüzden diyor. Sonra gidiyor kendisi bakire hiç sevişmemiiiş (!) Millete ten uyumu için tavsiyeler veriyor. Kendi içinde çelişiyor. Dışardan bi okusa ben ne diyorum diye anlayacak bizi de
İstediği cevabı alamıyorda ondan,sonrada suçlu biz oluyoruz nedense.

Konu içerikleri, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Site kurallarına uymayan bir yorum görürseniz yorum altındaki ”Şikayet Et” butonuna basarak rapor etmelisiniz.
Konunuza yorum yapmasını istemediğiniz üyelere de konudan üye yasaklama özelliğini kullanarak yasaklama getirirsiniz yazamaz.

Ama o öyle dedi, falanca böyle yaptı vs diye üyeler ve yorumları hakkında konu açamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X