Buradaki Bazi Üyeler Beni Rahatsız Ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Burada az çok konuları okuyorsunuz anladığım kadarıyla epeydir de buralardasınız. Bir girin bakalım hangi konunun altında tamamıyla destekleyici yorumlar var, gelişim geriliği olan çocuğu olana bile senin yüzünden deyip laf çarpan çıkmış. Aslında burası bizim toplumumuza sosyal hayatımıza çok benziyor. Bi derdimizi anlattığımızda birileri cık cık layıp ayıplarken öbürü üzülme kardeş der. Bi süre sonra siz de cık cık layana dert anlatmamaya başlarsınız ve sürecinizi bu şekilde kontrol edersiniz . Ama işte buranın tek farkı burda kontrol süreci yok, derdinizi yazıyorsanız hakaret içermeyen her türlü yoruma baştan göğüs germelisiniz değilse hiç açmayın derdinizi dağa taşa anlatın.

Benden bahsediyor galiba malum 42 yaşında taş gibi kariyim :KK53:
Aynen konu sahibi bende çok muzdaribim bu durumdan ühüüü hadi gidip üyelik iptali yaptıralım ama ilk sen yap :KK53:

Farketmez yeni üyelik açar onda da 54141. tane konu açar. Sonra yine üyeler hakkında konu açar. Kısır döngü yani

Kimseyle bir derdim yok.Gelip bana yetim maaşı alıyorsun 150 Gr altın istedim vs. Cumlelerle gelirse benden saygı goremez kimse.Gozuyle görmedigini konuşmasın.
Seninle insan gibi konuşmaya çalıştım ama belli ki anlamayacaksın. Bazı üyeler seni rahatsız ediyormuş ya, sen hepimizi rahatsız ediyorsun ama katlanıyoruz. Sen de katlanacaksın yapacak bir şey yok burası özgür bir platform herkes fikrini beyan edebilir.

Kahve pembecim yanlış anlama ama daha düğün olmadan nikahlanıp, aynı eve girmeden boşanmaya kalkıştınız, olabilir her insanın başına gelir.

Konu açtın, güzelce yorum yaptık, yine kendi bildiğini okudun. Bazen başkasının evlilik konularında yorumlarına denk gelince sebepsiz bi gülüyorum sana. “Benim kocamda, benim kaynanamda” diyorsun ama kocan yok ki, resmiyette var ama fiziken?

Dost acı söyler, kendine gel diye söylüyoruz, freni patlamış kamyon gibi çünkü içinde bulunduğun durum. Sen üzüleceksin, üzülme diye söylüyoruz. Yoksa tanımayız etmeyiz, bize ne senden? Niye kötü ol isteyelim?

Ha bir de, üyelerle alakalı konu açmak yasak. Banlanacaksın muhtemelen
Benimde çok gıcık olduğum üye var, bi saymaya başlasam site içi kaos çıkacak sen bana bunu yaptın ben bunu yaptım kavgasından. 😂😂😂😂
Kahve pembecim yanlış anlama ama daha düğün olmadan nikahlanıp, aynı eve girmeden boşanmaya kalkıştınız, olabilir her insanın başına gelir.

Konu açtın, güzelce yorum yaptık, yine kendi bildiğini okudun. Bazen başkasının evlilik konularında yorumlarına denk gelince sebepsiz bi gülüyorum sana. “Benim kocamda, benim kaynanamda” diyorsun ama kocan yok ki, resmiyette var ama fiziken?

Dost acı söyler, kendine gel diye söylüyoruz, freni patlamış kamyon gibi çünkü içinde bulunduğun durum. Sen üzüleceksin, üzülme diye söylüyoruz. Yoksa tanımayız etmeyiz, bize ne senden? Niye kötü ol isteyelim?
Daha eklenmeyen birkaç şey var onları söylersem şimdi bu seferde 20-25 yaş aralığını bizi de katar araya diye susuyorum 😂😂😂🙈

Konu kapanmadan Sen de banlanmadan bir iki kelam edeyim ben de. Normalde insanların konusa hiçbir şekilde dalga geçer gibi yorum yapmam çok nadir olumsuz yorumlar yaparım ve göz ardı ettiğim kişiler çok fazla ama senin konunda sürekli aynı şeyler sürekli para sürekli koca sürekli kaynana aynı konuyu bir döngü sarmalıymış gibi aynı şekilde soruyorsun senin boşanman lazım buna adım atmıyorsun milletin konusunda boşan yazıyorsun bu yüzden herkes sana ters yorum yapıyor olabilir mi ayrıca 28,5 yaşındayım ve saydın aralığa giremiyorum bile 🤣🤣🤣

Konu kapanmadan Sen de banlanmadan bir iki kelam edeyim ben de. Normalde insanların konusa hiçbir şekilde dalga geçer gibi yorum yapmam çok nadir olumsuz yorumlar yaparım ve göz ardı ettiğim kişiler çok fazla ama senin konunda sürekli aynı şeyler sürekli para sürekli koca sürekli kaynana aynı konuyu bir döngü sarmalıymış gibi aynı şekilde soruyorsun senin boşanman lazım buna adım atmıyorsun milletin konusunda boşan yazıyorsun bu yüzden herkes sana ters yorum yapıyor olabilir mi ayrıca 28,5 yaşındayım ve saydın aralığa giremiyorum bile 🤣🤣🤣
Ben yorumlarda bir kere bosan dedigini gordum hepsinde katlan sabret seviyorsan alttan al kaynanayi takma gibi laflarini gordum. Bu arada bende yas araligini ucundan kacirdim 29 yasindayim 😂

Benimde çok gıcık olduğum üye var, bi saymaya başlasam site içi kaos çıkacak sen bana bunu yaptın ben bunu yaptım kavgasından. 😂😂😂😂

Daha eklenmeyen birkaç şey var onları söylersem şimdi bu seferde 20-25 yaş aralığını bizi de katar araya diye susuyorum 😂😂😂🙈

Benim nickname hafızam yok ya, biriyle zıtlaşsam ertesi gün yorumuna muhteşem ifadesi bırakabilirim fkfkf dengesizliğimden değil, balık hafızalığımdan dkfkfk

Ben yorumlarda bir kere bosan dedigini gordum hepsinde katlan sabret seviyorsan alttan al kaynanayi takma gibi laflarini gordum. Bu arada bende yas araligini ucundan kacirdim 29 yasindayim 😂

Bende bende. Millete alttan al diyor, kendi didişiyor. Kalk git öp elini kaynananın madem de, kocan alır eve oturtur belki fmfmfm

İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
50 mi?

Kimseyle bir derdim yok.Gelip bana yetim maaşı alıyorsun 150 Gr altın istedim vs. Cumlelerle gelirse benden saygı goremez kimse.Gozuyle görmedigini konuşmasın.
Gözümüzle görmedik çiçeğim sen dedin.
17 yaşındaki çocuğun yapacağıni bana 40 yaşına gelmis kadın yapıyor.Hayir benim ilişkimle örnek vereyim birikim yapmanin çalışmanin alakası ne birine yorum yapıyorum anında şak yorum tavsiye yaziyorum.Alakasiz konudan kocandan ayrıldin mi kaynana rahat birakmaz orası yeri mi
Senin karın ağrın ne biliyor musun? Sen 40 yaşındaki birinden aman kızım alttan al idare et, yuva kolay mı kuruluyor, emek olmadan yemek olmaz, gizli gizli yönetmeye bak makbulü odur , onlar irkek tarafı yapacak tabi her şeyi, kızdır nazdır 1000 altın azdır desinler bekliyorsun. Ama kızım deli misin boşan kurtul diyorlar, bi buruluyorsun.

Benim nickname hafızam yok ya, biriyle zıtlaşsam ertesi gün yorumuna muhteşem ifadesi bırakabilirim fkfkf dengesizliğimden değil, balık hafızalığımdan dkfkfk
Ya aynen bende oyleyim sadece begendigim uyeler aklimda kaliyor onlarda cokca yorum yapanlar oldugu icin. Birde musakkayla kahve pembe aklimda yer etmis iste 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X