Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Yaman çelişki?Bu ne yaman çelişki
Uğraşacak biri lazım evet :) :) :)Tabii ki evlenmelisin , anne olmalısın..
Belli bir yaştan sonra yalnızlık iyi gelmez..
Evde uğraşacak biri lazım
Bu arada bende seni sevdim..
Evlilik tavsiyesi almaya çalışıyorum da hep derdimiz olacak diye bisey olmli mi?Dert ne? Evlenememek mi?
Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Ben ediyorum doğru kişiyle doğru zamanda gerçi benim yanlış zamanda doğru kişiyle oldu ama iyikide oldu diyorum ben erken evlendim aşk sevgi önemli ama en önemlisi güven bunu sakın unutmaMrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
İnşallah çok daha mutlu olursun :) tesekkur ederimsıkıntılar tabi ki var, olmaz diyen yalan söyler. ben 9-10 yllık evliyim ve şimdi herşeyi sil baştan yaşama şansım olsa yeniden eşimi tercih ederdim.evet çok sıkıntılar yaşadık ama bu ona olan sevgimden hiçbir şey eksiltmedi.2 evladımız var ve hala birbirimize aşkla bakabiliyoruz.birbirine yabancı 2 insanın sevgiyle birbirlerine bağlanmaları kadar güzel bir şey yok.doğru kişiyi bulduğuna inandığın an evlenmeli ve çocuk sahibi olmalısın bence.umarım gönlüne göre hayrlı bir eş nasip eder Allah sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?