Eger Çevrenizde size x evlendi sen evde kaldın diyorsalar o çevreyi değiştirin derim.Doğrudur ama evlilik tavsiye uzerine olmuyor mu :)) evlendi kız evlen evde kaldin demiyolar mi
Herkesin dedikleri önemsiz olsaydı böyle bi site açılmaz ve herkes tavsiye almak için yazmazdi sanırım :)Insanlar bos konusur. Herkesin dedigini yapiyor musun sen
Anami nasıl değiştireyim ben ya da babaannemiEger Çevrenizde size x evlendi sen evde kaldın diyorsalar o çevreyi değiştirin derim.
O zaman annene ve babaannene evlenmek kader kısmet işi nasıl ne zaman olecegimizi bilemedigimiz gibi ne zaman da evlenecegimizi bilemeyiz diye anlatman gerek .Anami nasıl değiştireyim ben ya da babaannemi
Eğlenceli gibi geliyo uzaktan aslında :/ ama nasildir bilinmezevlilik, bekar olsan asla sahip olmayacağın sorunlarla uğraşmak için icat edilmiş yegane kurum. yani problem çözmeyi ya da çözemeyip kafayı çizmeyi seviyosan, evlilik tam sana göre. bkz. kaynana, elti, baldız, niye çocuğum olmuyo, aldatılma topikleri.
Annemi bilmem de babaannem için ilan vermeyi düşünüyorum fazlasindan çok yipratilmis nineO zaman annene ve babaannene evlenmek kader kısmet işi nasıl ne zaman olecegimizi bilemedigimiz gibi ne zaman da evlenecegimizi bilemeyiz diye anlatman gerek .
Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Evlilik tavsiyesi nedir ben onu anlamadimYahu illa dert tasa mi yazmalıyım? Bukadar kadını bir arada gormusken evlilik tavsiyesi istiyorum
Ne güzel anlatmissiniz yureginize sağlık sevdiğim bi adam yok ama aklımda biri var acaba o olur mu diye icimden geçiriyorm çok tesekkur ederimyas itibariyle okul bitti bir meslek sahibi olmalisin diye dusunuyorum. Oyle mi ?
Evlenmek tabiki cok guzel sey ama beraberinde sorumluluklar vede daha once hic yasamadiginiz tecrube etmediginiz farkli aile iliskilerini getiriyor. Kv Kp esinizin kardesleri ailesi gibi.
Her evlilik farklidir burdaki kadinlarin hernekadar cogunun dertleri ortak gibi gorunsede her evlilik farklidir. Sorunlarin bircoguda aslinda daha evlilige adim atmadan daha evleneceginiz kisiyle flort donemindeyken kaynaklanan, daha ilk zamanlarda fark edilebilecek sorunlardir.
Hayatiniza giren kisiye ve iliskinize emek verin, verdiginiz emegin karsiligini layigiyla aldiginizdan emin olun. Daha flort donemindeyken iliskide veya o kiside size ters gelen seyleri kabul etmeyin ayrilmaniz bile gerekse ayrilin yani.
Burda cok okuyoruz 1-2 sene flort etmis evlenmenin esigine gelmis, ama sevgilim alkol kullaniyor, yok iste sevgilimle meshep farkim var yok iste benle ayni politik goruste degil gibi. Bu tarz seyleri basta gorun bilin kendinizi tartin size simdi ters gelen 3 sene sonrada ters gelecektir cunku bu tarz seyler bir insani oldugu kisi yapan temel seylerdir kendinizi sirf o insani hayatinzda tutmak icin kasmayin baskilamayin. Verebilecegim ''ogutler/tavsiyeler'' bunlar. Onun disinda maksimum uyumu yasadiginiz karsilikli saygi sevgi icinde yasadiginiz bir iliskiyi evlilige goturmek tabiki cok guzel sey.
Boyle şey gibi düşün bi pasta yedin hoşuna giderse onerirsin gitmezsse tavsiye etmezsin öyle biseyEvlilik tavsiyesi nedir ben onu anlamadim
Bir dedim var daki konulara bakıyorum evliliğe imrenmekMrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Kocada onlara soz geciremediginde sonunda yine sorun koca oluyor soz. Karisiyla kendi ailesi arasinda dengeyi kuran bir es olursa evlilik iyi olur heralde. Kendi ailesi demek yanlis oldu aslinda esiyle aile oldugunu anlayan bir es olsa fena bi evlilik olmaz genelde el kizi gibi gorulen bizleri anne babalarinin oldugu aileye dahil etmek saniyor erkekler evliligiAslında bu çoğu kv gorumce sıkıntısı
Ya canım evde kaldım galiba beenBir dedim var daki konulara bakıyorum evliliğe imrenmekiyimisin kuzum sen
Herkesin dedikleri önemsiz olsaydı böyle bi site açılmaz ve herkes tavsiye almak için yazmazdi sanırım :)
Öyle ki kocam ve ailesi bölümü varken bir derdim var bölümü boş kalıyorduBuradaki kadınların çoğunun evli olmasının sebebi, evlilerin çoğunun dert sahibi olması.
23 yaşımda evlendim Şimdi kızlar aklım olsa 30 yaşımda evlenirdim. Net. Evlilik kötü değil ama nekadar geç okadar iyiYa canım evde kaldım galiba been
Ama evlilik tabi ki tavsiye edilir bisey ki coggumuzda da böyle olmuyor mu bir çok şey bu da öyleBir konunun dogru mu yanlis mi oldugu, icinde bulunulan zor durumlardan nasil cikilacagi, vs. tabii ki herkese sorulur. Ama evliligi tavsiye eden birinin gelecegi goruyor olmasi lazim. Insan kendine bile emin olamiyorken baskasinin mutlu edebilecegini nereden bilebilir?
Yani çoğu arkadasimizin dedigi gibi herkesin evliligi farklidir kimisi evlenip hayatini kurtarmak icin evlenir kimisi asik olup evlenir bunun hangisinin devami gelir onu Allah bilir bana sorsalar yani bu soru cocukluktan gelen birsey yalnizligi seven birisiyim bi.meslek sahibi olup yalniz yaşamak isterdim ama ben simdi.evli ve çocuklu birisiyim mutlumusun derseniz degilim çünkü istedigim şeyler olmadi bunun.gibi.seylerBoyle şey gibi düşün bi pasta yedin hoşuna giderse onerirsin gitmezsse tavsiye etmezsin öyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?