Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Doğrudur ama evlilik tavsiye uzerine olmuyor mu :)) evlendi kız evlen evde kaldin demiyolar mi
Eger Çevrenizde size x evlendi sen evde kaldın diyorsalar o çevreyi değiştirin derim.

evlilik, bekar olsan asla sahip olmayacağın sorunlarla uğraşmak için icat edilmiş yegane kurum. yani problem çözmeyi ya da çözemeyip kafayı çizmeyi seviyosan, evlilik tam sana göre. bkz. kaynana, elti, baldız, niye çocuğum olmuyo, aldatılma topikleri.

Anami nasıl değiştireyim ben ya da babaannemi
O zaman annene ve babaannene evlenmek kader kısmet işi nasıl ne zaman olecegimizi bilemedigimiz gibi ne zaman da evlenecegimizi bilemeyiz diye anlatman gerek .

Eğlenceli gibi geliyo uzaktan aslında :/ ama nasildir bilinmez

yas itibariyle okul bitti bir meslek sahibi olmalisin diye dusunuyorum. Oyle mi ?
Evlenmek tabiki cok guzel sey ama beraberinde sorumluluklar vede daha once hic yasamadiginiz tecrube etmediginiz farkli aile iliskilerini getiriyor. Kv Kp esinizin kardesleri ailesi gibi.
Her evlilik farklidir burdaki kadinlarin hernekadar cogunun dertleri ortak gibi gorunsede her evlilik farklidir. Sorunlarin bircoguda aslinda daha evlilige adim atmadan daha evleneceginiz kisiyle flort donemindeyken kaynaklanan, daha ilk zamanlarda fark edilebilecek sorunlardir.
Hayatiniza giren kisiye ve iliskinize emek verin, verdiginiz emegin karsiligini layigiyla aldiginizdan emin olun. Daha flort donemindeyken iliskide veya o kiside size ters gelen seyleri kabul etmeyin ayrilmaniz bile gerekse ayrilin yani.
Burda cok okuyoruz 1-2 sene flort etmis evlenmenin esigine gelmis, ama sevgilim alkol kullaniyor, yok iste sevgilimle meshep farkim var yok iste benle ayni politik goruste degil gibi. Bu tarz seyleri basta gorun bilin kendinizi tartin size simdi ters gelen 3 sene sonrada ters gelecektir cunku bu tarz seyler bir insani oldugu kisi yapan temel seylerdir kendinizi sirf o insani hayatinzda tutmak icin kasmayin baskilamayin. Verebilecegim ''ogutler/tavsiyeler'' bunlar. Onun disinda maksimum uyumu yasadiginiz karsilikli saygi sevgi icinde yasadiginiz bir iliskiyi evlilige goturmek tabiki cok guzel sey.

Evlilikten yana çekinceleri olmayan mı var siz boşverin elin fikrini.. Her insan bir olmadığı gibi her evlilik de bir olmuyo evliliği iyi hale getiren de kötü hale getiren de biziz.. Ben evliyim evliliği her anlamda gerekli görüyorum.. Evlenmeden önce de böyle görürdüm.. İnsan kendisini doğuran anasıyla bile yeri geliyo zıtlaşıyo tabi ki zorlukları olabilir ama her şey (karşılıklı olarak) insanların elinde..

Ne güzel anlatmissiniz yureginize sağlık sevdiğim bi adam yok ama aklımda biri var acaba o olur mu diye icimden geçiriyorm çok tesekkur ederim

Bir dedim var daki konulara bakıyorum evliliğe imrenmek iyimisin kuzum sen

Aslında bu çoğu kv gorumce sıkıntısı
Kocada onlara soz geciremediginde sonunda yine sorun koca oluyor soz. Karisiyla kendi ailesi arasinda dengeyi kuran bir es olursa evlilik iyi olur heralde. Kendi ailesi demek yanlis oldu aslinda esiyle aile oldugunu anlayan bir es olsa fena bi evlilik olmaz genelde el kizi gibi gorulen bizleri anne babalarinin oldugu aileye dahil etmek saniyor erkekler evliligi

Herkesin dedikleri önemsiz olsaydı böyle bi site açılmaz ve herkes tavsiye almak için yazmazdi sanırım :)

Bir konunun dogru mu yanlis mi oldugu, icinde bulunulan zor durumlardan nasil cikilacagi, vs. tabii ki herkese sorulur. Ama evliligi tavsiye eden birinin gelecegi goruyor olmasi lazim. Insan kendine bile emin olamiyorken baskasinin mutlu edebilecegini nereden bilebilir?

Ama evlilik tabi ki tavsiye edilir bisey ki coggumuzda da böyle olmuyor mu bir çok şey bu da öyle

Boyle şey gibi düşün bi pasta yedin hoşuna giderse onerirsin gitmezsse tavsiye etmezsin öyle bisey
Yani çoğu arkadasimizin dedigi gibi herkesin evliligi farklidir kimisi evlenip hayatini kurtarmak icin evlenir kimisi asik olup evlenir bunun hangisinin devami gelir onu Allah bilir bana sorsalar yani bu soru cocukluktan gelen birsey yalnizligi seven birisiyim bi.meslek sahibi olup yalniz yaşamak isterdim ama ben simdi.evli ve çocuklu birisiyim mutlumusun derseniz degilim çünkü istedigim şeyler olmadi bunun.gibi.seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…