Çok tesekkur ederim :) çok mutlu olursun insallajBen ediyorum doğru kişiyle doğru zamanda gerçi benim yanlış zamanda doğru kişiyle oldu ama iyikide oldu diyorum ben erken evlendim aşk sevgi önemli ama en önemlisi güven bunu sakın unutma
evlilik mi ? asla ama asla tavsiye etmiyorum.
boşansam hergün biriyle takılır akşam terk ederim.
Yooo çok güzel anlatanlar var. Mesela biri KV söz edince yahu benjmde olmalı mi diye içimden geçiyorNelerine imreniyorsun yahu...
Ben de bekarım, buraları okuyunca "evlilik bu değil, bu olmamalı" diyorum.
Ama çoğu konu evlilikten değil, kişilikten.
Burdakilerin büyük bir çoğunluğunun tek tavsiyesi BOŞAN oluyorYahu illa dert tasa mi yazmalıyım? Bukadar kadını bir arada gormusken evlilik tavsiyesi istiyorum
Aslında bu çoğu kv gorumce sıkıntısıBir derdim vara yazan evli kadinlara mi imrendin kiz acik acik yaziyo iste dertleri var kadinlarin. Dert istiyosam evlen..
:)ben felç ben şok ben iptal
Tüm hayatını etkileyecek bir kararumarım en doğru kişi çıkar karsına aynı güzel dileklerin senin içinde gerçekleşir inşallahÇok tesekkur ederim :) çok mutlu olursun insallaj
İlginç.Yooo çok güzel anlatanlar var. Mesela biri KV söz edince yahu benjmde olmalı mi diye içimden geçiyor
Burdakilerin büyük bir çoğunluğunun tek tavsiyesi BOŞAN oluyor
Haklılar ama boşanmak için önce evlenmek lazım
24 yasında ünv mezunu şimdilik ev kızı modundayimİlginç.
Sen kaç yaşındasın? Tahsil durumun, mesleğin, iş durumun nedir, bir maksadı yoksa merak ettim.
Evlenince sen de sık sık söz edersin kayinvaliden den.Yooo çok güzel anlatanlar var. Mesela biri KV söz edince yahu benjmde olmalı mi diye içimden geçiyor
Doğrudur ama evlilik tavsiye uzerine olmuyor mu :)) evlendi kız evlen evde kaldin demiyolar miBem evliligi tavsiye ederim ama herkesin hayati farkli. Siz ben degilsiniz, evleneceginiz kisi de esim gibi olmayacak. Belki daha iyi belki daha kotu. O yuzden baskalarina bakarak bu sekilde kararlar vermeyin.
Doğrudur ama evlilik tavsiye uzerine olmuyor mu :)) evlendi kız evlen evde kaldin demiyolar mi
Yaaa buda yapılmaz ki bekar birine Eşiniz size waffle yapıyoooEvliliği tavsiye ederim.
Ancak evlenmeden önce mutlaka ne derdiniz ne sıkıntınız varsa muhakkak çok ciddi bir konuşma ile karşılıklı istek ve arzuları belirterek, saygı içinde bir anlaşma yapmaniz gerektiği.
Evlendikten sonra da karşılıklı daha anlayışlı olunması ve fevrilikten uzak durulması gerek.
Bu şekilde evililik güzeldir. Hele de aşık olduğunuz adamla evlenirseniz.
Yaptığı bir sürpriz, yemek yaparken size yardımı, temizlikte yanınızda durup çabalaması, isten eve kosa kosa gelmesi, tatillerinde sizinle birlikte bir şeyler yapmaya çalışması zevk verici şeyler.
Mesela benim kocam şuan mutfakta waffle yapıyor bu benim için mutluluk sebebi
Evlilik güzeldir ama karşılıklı anlayışla, saygıyla ve sevgiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?