• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demin boşan dedim ama bence boşanmasın. Evlenip koca dayağının tadına varsın.
Bak mesela ben bu akşam rakısına buz atmadım diye dayağımı yedim rahatladım. Şimdi kocişkom yanımda horlarken huzurlu bir şekilde burada takılıyorum. Dayağımı yemesem huzurum olmazdı. Allah yokluğunu göstermesin 😂
Dayak gibisi var mı? Vurdukça kan dolaşımım hızlandı gençleştim. Sağolsun herifim. Sayenizde dayağın kıymetini anlıyorum ve bo şan mı yor um

Dayak gibisi var mı? Vurdukça kan dolaşımım hızlandı gençleştim. Sağolsun herifim. Sayenizde dayağın kıymetini anlıyorum ve bo şan mı yor um
Erkeklerimizin kıymetini bilelim. Konu sahibi gibi aslında kocişkolarımızda gözü olan ve bizi kandırıp boşatmaya çalışan gadınlara fırsat vermeyelim.

kızlar eşim kolumu kopardı ama haklı gibi geldi çünkü akşam yemeği yapmadım sizce boşanmalı mıyım?
al deve al hendek
yazık size ertesi gün de kadınlar şiddet gördü diye şiddet uygulayana gebersinnnn dersiniz
psikolojik şiddete devam siz akıllanmazsınız

Hangi kameraya konusuyoruz
Ona göre zaten şeyim oğlum söyleyin

youtube da çıkacam mı önemli bu

dayak cennetten çıkma bir kere sağa vursa direkt solu çevirirm beyıme zahmet olmasın ben kendimi döverim

evet beni rahatsız etti her gün fiziksel şiddet gören kadınları görüyorum
ayda yılda bir girdiğim sitede de erkeklerden psikolojik şiddet görüp susan kadınları görüyorum
RAHATSIZ OLDUM.
Sen sorunlu musun. Canın kaos yaratmak istiyosa, git başka bi yerde oyna oyununu.

Sinir oluyorum şu huzur bozan ve huzursuzluk yaratan tiplere. Zaman kaybı resmen.

kızlar eşim kolumu kopardı ama haklı gibi geldi çünkü akşam yemeği yapmadım sizce boşanmalı mıyım?
al deve al hendek
yazık size ertesi gün de kadınlar şiddet gördü diye şiddet uygulayana gebersinnnn dersiniz
psikolojik şiddete devam siz akıllanmazsınız
Kız koparsa gene iyi. Benimki koparıp köpeklere mama diye veriyor kolumu bacağımı. Allahtan kertenkele gibi kadınım da çıkıyor tekrar 😂

Siz yapmazsınız işte. Örnekleri görerek mükemmel ilişki kurarsınız. Kimseyi yargılamak size düşmedi. O insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmayın. Daha yeni bir arkadaşımız annesiyle birlikte öldürüldü. O da çekmedi kocasını terketti ve sonu ölüm oldu.

evet işte düzeltmeye çalışmak bile o kadar saçma ki??
eğitimsizde neden evlenirsin ki
hadi evlendin bırak git anlamıyorum birini istedikleri gibi yapmak için yıllarını veriyorlar
Böyle konular çok açılıyor ama yorumlarda '' yuvan yıkılmasın, yuva kolay mı kuruluyor, kocanı idare et '' diyeni görmedim be. Nadir tek tük çıkıyor öyle. Nerde gördüyseniz lütfen gösterin o tarz tavsiyeleri. Çok merak ediyorum.

Siz yapmazsınız işte. Örnekleri görerek mükemmel ilişki kurarsınız. Kimseyi yargılamak size düşmedi. O insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmayın. Daha yeni bir arkadaşımız annesiyle birlikte öldürüldü. O da çekmedi kocasını terketti ve sonu ölüm oldu.
üzüldüm arkadaşın adına
ama fiziksel şiddet psikolojik şiddetle başlar önce seni kısıtlar buraya gitme şuraya gitme sonra soyutlar hayattan en sonunda yavaş yavaş fiziksel şiddete döner
yanlış bir şey mi dedim?
itaat ede ede hayatlarınız zehir olunca anlarsınız

Ciddi konuşayım somut adım atmayıp yok siz şöylesiniz ay burdaki kadınlar şöyle vs va diyen kimseyi ciddiye almıyorum

burası twitter değil dikkat mi çekmek istiyorsun bunun bir sürü yolu var
Toplumdan kendisini farklı yere koyup ay neden böylesiniz demek samimi gelmiyor

üzüldüm arkadaşın adına
ama fiziksel şiddet psikolojik şiddetle başlar önce seni kısıtlar buraya gitme şuraya gitme sonra soyutlar hayattan en sonunda yavaş yavaş fiziksel şiddete döner
yanlış bir şey mi dedim?
itaat ede ede hayatlarınız zehir olunca anlarsınız
Kurbağa testini biliyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X