- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
İçim yaşlandı binimm yaYapma sende... Gencecik biri kıtır mı olurmış:))) Gerçi kıtır çıtır aynı ikisine enfess:)))
Çok güzelsin MaşaAllah
Tesekkur ederimm ☺Çok güzelsin MaşaAllah
Oh be Eline Koluna Yüreğine sağlık.... Söylenecek doğru kelime yok... çok çok Güzel:))Eki Görüntüle 1863718
Süvarimi içerken okuyorum sizi canlar:) aaah ah çikolatasız kahvenin gözü kör olsun. Diyet aşkına varsın çikolatasız olsun:-*
Bazen bizim razı geldiğimize yürek razı gelmez.... Bu öyle bir ince durum ki kendimizden başkası doğru açıdan yardımcı olamaz...
Eki Görüntüle 1863719 Türk Kahve Saati Başlasınn... Beni Kahve İçer iken görmek isteyenlere:)))
Bazen bizim razı geldiğimize yürek razı gelmez.... Bu öyle bir ince durum ki kendimizden başkası doğru açıdan yardımcı olamaz...
Hemde TereyağlıKahveyi sevmeyen bile bu fotoyu görür canı kahve ister betsym. Ve gözler bayram eder. Neyse ki kahvenin yanına yiyecek bir tatlı buldum Kadayıfımm
Güzel bakabildiğin için:))Doğru söylüyorsun
Bu nasıl güzellik Maşallah Subhanallah
Güzel bakabildiğin için:))
Aman BaşSultan teşekkür ederim.... Yüreğimiz temiz fikrimiz güzelliklerle dolu olsun yeter ki... Göremediklerimizi hatta duyamadıklarımızı kalben hissedebiliyorsak bizlere kafidir:))Teşekkür ederim canım
Ama insanın çirkin demesi için kör olması gerekli , hoş kör olan insan bile sesinin güzelliğinden yüzünün güzelliğini tahmin edebilir bence
Biraz abur cubur fena olmaz idi:))) Masum bisküviler de olurben de çay koydum :) yanına da bir şey yok yesem yesem ne ysem markete mi gitsem
Aman BaşSultan teşekkür ederim.... Yüreğimiz temiz fikrimiz güzelliklerle dolu olsun yeter ki... Göremediklerimizi hatta duyamadıklarımızı kalben hissedebiliyorsak bizlere kafidir:))
ben de çay koydum :) yanına da bir şey yokyesem yesem ne ysem markete mi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?