Biraz çalışma zamanı kızlar:)) Sonra görüşürüz:))
geçmiş olsun ablam kendine dikkat etBen de bulantım geçsin diye atıştırdım bi şeyler , azcık midemi üşütmüşüm de
geçmiş olsun ablam kendine dikkat et
evet ALLAH'TAN geceleri serin yoksa nasıl uyuyacağız tüm camlar açıkSağol ablacım , burası Arabistan gibi oldu , gündüz sıcak gece buz gibi
evet ALLAH'TAN geceleri serin yoksa nasıl uyuyacağız tüm camlar açık
bozulur ablam bozulmaz mı benim de burnum akmaya başladı adet de olamadım çok stresteyimÖyle ama , insanın dengesi bozuluyor
bozulur ablam bozulmaz mı benim de burnum akmaya başladı adet de olamadım çok stresteyim
bazen bir hafta falan geciktiği oluyor evet ablam olmadı yarına yeniden test yapayımHâlâ âdet olmamışsın ne güzel , yine test yapsana , kaç gün geçti , önceden de bu kadar geçer miydi
bazen bir hafta falan geciktiği oluyor evet ablam olmadı yarına yeniden test yapayım
hayırlısı olsun ablamHadi inşallah canım , Rabbim seni de sevindirsin
Ayy ayy ayy kimleri görüyorum kimleri gözlerim kamaştıEki Görüntüle 1863719 Türk Kahve Saati Başlasınn... Beni Kahve İçer iken görmek isteyenlere:)))
Vadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AbLama bak beee yine cok quzeLsinnnn betsys immEki Görüntüle 1863719 Türk Kahve Saati Başlasınn... Beni Kahve İçer iken görmek isteyenlere:)))
AbLama bak beee yine cok quzeLsinnnn betsys immEki Görüntüle 1863719 Türk Kahve Saati Başlasınn... Beni Kahve İçer iken görmek isteyenlere:)))
EEeee Okyanus Gözlüme yakışır olmalıyım:)AbLama bak beee yine cok quzeLsinnnn betsys imm
Bu öpcük beni kendime getirdi:))) Bende öpcemAynen öyle , dayanamıyom öpcem
İçer iken yapıştırdım resmimi de:))) Senin haberin olmamış gibi:)) Burcu ile ben ortadayız:)) Gizli yok birşeySenin resimleini de görelim tam içerken lütfen
Haberin olmuş yeni gördüm, demekki ben yeni gördüm:)) Kahve içmek ile gülmek arası kalmışım:))) Çekmesi de cabasıAyy ayy ayy kimleri görüyorum kimleri gözlerim kamaştı
Kahve bahane seni görmek şahaneshebetsys im :)
OyLe abLa ☺☺ bende cekerim aksam kahvem i qerci qece kahvem oLuo benim ki ☺☺İçer iken yapıştırdım resmimi de:))) Senin haberin olmamış gibi:)) Burcu ile ben ortadayız:)) Gizli yok birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?