Afiyt oLsun ☺Çay içiyorum kızlar,afıye olsun hepinize,bır günde gidiyor ömrümüzden,her sabah bır eksıkle uyanıuoruz,hayat kısa,kıymetımızı bılelım
Olsun.... Gündüz kahveleri olamayınca gece kahve sefaları da çok eğlenceli:)))OyLe abLa ☺☺ bende cekerim aksam kahvem i qerci qece kahvem oLuo benim ki ☺☺
Afiyet olsun... Anı yaşayabilmek gerçekten çok önemli çünki yerine tekrarı olamıyor.... Kendimizi kendimiz de mutlu edebiliriz:))Çay içiyorum kızlar,afıye olsun hepinize,bır günde gidiyor ömrümüzden,her sabah bır eksıkle uyanıuoruz,hayat kısa,kıymetımızı bılelım
Kızlarrrr...şu anda çayımı yudumluyorum. Nasılsınızz??
Canim oncelikle topiğin hayirli olsun @ iwaresi kizarmamiw ondan bana mesaj gelmemiw qaliba gelse gecde olsa gorurdum)Cenneti Deryam @Hayat sarkisi
supersin ablam tebsinde yikiliyor)
Haklısın, dikkat de ettim ama yine olmamış sanırım... Teşekkür ederim Ve HoşGeldin Cenneti DeryaM:)Canim oncelikle topiğin hayirli olsun @ iwaresi kizarmamiw ondan bana mesaj gelmemiw qaliba gelse gecde olsa gorurdum)
Afiyettt olsunn balimm gulummm
Olsun canim ama bu kadar konuyu kacirmiwim )))Haklısın, dikkat de ettim ama yine olmamış sanırım... Teşekkür ederim Ve HoşGeldin Cenneti DeryaM:)
Afiyettt olsunn balimm gulummm
Atdim yaziwmalara biraz keyifli olmuw iyiki acmiwsin)Olsun canim ama bu kadar konuyu kacirmiwim )))
Sana zaten bayiliyordum wimdi awik oldum qaliba))Eki Görüntüle 1863719 Türk Kahve Saati Başlasınn... Beni Kahve İçer iken görmek isteyenlere:)))
Sen başlı başına Aşksın:))) Sonunda sayfaya gelmişsin:))Sana zaten bayiliyordum wimdi awik oldum qaliba))
Aaa yorumumu görmedin mi hiç kaçırır mıyım ki :)İçer iken yapıştırdım resmimi de:))) Senin haberin olmamış gibi:)) Burcu ile ben ortadayız:)) Gizli yok birşey
Görmem mi hiç sayfaları tek tek okuyorumHaberin olmuş yeni gördüm, demekki ben yeni gördüm:)) Kahve içmek ile gülmek arası kalmışım:))) Çekmesi de cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?