Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Günaydın.Çok Şükür :) İş çok bugün stress var birazcık ondan

Aaah ah iş biter ömür biter demişler hemşire-) benim de işim çok topladığım odayı arkamdan girip dağıtıyor sıpalar:) kahve içmek de öğlene kaldı

Aaah ah iş biter ömür biter demişler hemşire-) benim de işim çok topladığım odayı arkamdan girip dağıtıyor sıpalar:) kahve içmek de öğlene kaldı
Evet ya aynenn bide durmuyorlar iş yaparkene o daha gıcık

Görmem mi hiç sayfaları tek tek okuyorum
Bende tek tek bakıyorumZati görmemiş olmanı düşünmem bile hataBugün dinlence yerime geçicem fırsatım olursa orada içtiğim kahvelerin resimlerini atarım:)) Bir kaç gün istirahat iyi gelecek :))

Süvari Kraliçesi Tünaydın:)) Sen gerçi kahveye sabah yediler de başlardın.. İçmedi isen kesinlikle yoğunluk vardır demektir:))

Bende tek tek bakıyorumZati görmemiş olmanı düşünmem bile hataBugün dinlence yerime geçicem fırsatım olursa orada içtiğim kahvelerin resimlerini atarım:)) Bir kaç gün istirahat iyi gelecek :))
Ooo süper heyecanla bekliyoruz

İyi olmuş valla bu şurda yerimi alayım
Kahvemi içtikten sonra konuyu gördüğümden ötürü bugün bi tırt olmaz benden
Ama en yakın zaman da çay kahve muhabbet dibine dibine vuruz valla
sorma sedefim bende koymadım kendi fotomu daha shebetsys topikci bacı eksi vercek bana notumdan kırcak

nese-li_hilos iyice merak ettim bak şimdi
Nicki Mouse anlat sedefim anlat
nese-li_hilos kivircik rapunzel Canlarım şimdi şöyleki yemekte başlangıç olarak mercimek çorbası, en en en romantik yemek olarak bamyaaaaa ve Makarna vardı
Bakışa bakışa bamyalarımızı yedik ve sonra kalktık ben hizmetçim olmasına tenezzül etmediğim için pertevi çağırmadım
Kendim topladım sofrayı eşim ise yardım etmeyi çok sevdiğinden kalkıp sofradan içeri gitme zahmetinde bulundu..
Ama biz her akşam böyle romantik kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…