- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
Günaydın.Çok Şükür :) İş çok bugün stress var birazcık ondanGünaydın kızlar:) Nasılsınız bugün?
Günaydın.Çok Şükür :) İş çok bugün stress var birazcık ondan
Evet ya aynenn bide durmuyorlar iş yaparkene o daha gıcıkAaah ah iş biter ömür biter demişler hemşire-) benim de işim çok topladığım odayı arkamdan girip dağıtıyor sıpalar:) kahve içmek de öğlene kaldı
Evet ya aynenn bide durmuyorlar iş yaparkene o daha gıcık
supersin ablam tebsinde yikiliyor)
Bende tek tek bakıyorumGörmem mi hiç sayfaları tek tek okuyorum
Süvari Kraliçesi Tünaydın:)) Sen gerçi kahveye sabah yediler de başlardın.. İçmedi isen kesinlikle yoğunluk vardır demektir:))Aaah ah iş biter ömür biter demişler hemşire-) benim de işim çok topladığım odayı arkamdan girip dağıtıyor sıpalar:) kahve içmek de öğlene kaldı
Ooo süper :) Ama ben tutamam maalesefBen mesela çocuklarına bakıcı tutan ev hanımı olarak sosyete dünyasına adımı yazdırmayı düşünüyorum:-D
Ooo süper heyecanla bekliyoruzBende tek tek bakıyorumZati görmemiş olmanı düşünmem bile hata Bugün dinlence yerime geçicem fırsatım olursa orada içtiğim kahvelerin resimlerini atarım:)) Bir kaç gün istirahat iyi gelecek :))
teşekkürler canım benim ♥♥♥Afiyet olsun LüleMMM:)
oyy sedefim ♥ hazırla sedefim hazırla romantik romantik hazırlaGörüşürüz rapuşum ben de eşimi bekliyom...Yemek hazırlıcam
sorma sedefim bende koymadım kendi fotomu dahaİyi olmuş valla bu şurda yerimi alayım
Kahvemi içtikten sonra konuyu gördüğümden ötürübugün bi tırt olmaz benden
Ama en yakın zaman da çay kahve muhabbet dibine dibine vuruz valla
hey dostum biz burda zayıfları sevmeyiiiiiiizzben cok kilo aldi yemicem bir sey
hoş gelmişssin toprağım kahvemyettim
beklenen foto gelmişş :) abla sen nerenin güzelisin böyleSana zaten bayiliyordum wimdi awik oldum qaliba))
kivircik rapunzel .. Şok şok şok flaş flaş flaş :-O Sedef ve kocası romantik yemekte yakalandı:-D nasıl geçti yemek sedefişkooo Nicki Mouse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?