DuR daha günün başındayız.. Hem bize bağlandın fena mı .. Nerede senin papatya,zambak,menekşe çayların:)) iÇ RAHATLA:))
Burada oldukça bu tatlı krizleri bitmeyecek... Ben hemen yiyim bir çiko ... (üzümlü yok diyecektim ama)... Aaaa üzümlü drajelerrrr... Hemen yutmalıyımÜzümlü var mıııı, mümkünse bitter olsuuuuun
Emzirmiyorum arkadaşlar gideceğimiz yer 3 saatlik mesafede bulunduğumuz yerden.
HoşgeldiNN... hUwwwWWwwww... Çok iyi ve afiyet olsun:)) Falda da güzel şekiller çıksın... Sözünü aldık yarın bekliyoruz:))) Yaşasın bir renk daha görücezz
Sende dinle ve dünya misafiri olarak çabucak temizlikleri yappppBu şarkı benden size gelsin
Burada oldukça bu tatlı krizleri bitmeyecek... Ben hemen yiyim bir çiko ... (üzümlü yok diyecektim ama)... Aaaa üzümlü drajelerrrr... Hemen yutmalıyım
Frekans arada karışşadahoş buldumm (=
İnşallah hayatımızı ona adıyoruz bazı bazı ((=
Yarın mutlaka yollayacağım (=Rengarenk (=
O zaman ışınlan temizliğe ve sonrasın da pak pak bize gell:))
O zaman ışınlan temizliğe ve sonrasın da pak pak bize gell:))
Afiyet olsun kahve kraliçem :)Portakallı kekkk IIIImmMMMMmmmmm çok güzellll:)) Eşşerine sağlıkk hamarat Çayım:)
Oyy oyy aşık oldumKardeşleriMAblalarıM .. Kahveye Gellll... Bakması Bedava İkramı da Eki Görüntüle 1868605
Oldu görüşürüz tatlım
ÇayımıN Hası... Sen iç ben süsünü kondururm üzerine:)))Oyy oyy aşık oldumEllerine sağlık bu arada bende içmiş bulunmaktayım süssüz kahvemi
Süper olur o zaman görsen kaçarsın bu kahvemi dersin kağıtta da çikolata öğrenci gibiyim anlamam ki ben süsten ammaÇayımıN Hası... Sen iç ben süsünü kondururm üzerine:)))
Sokağım benim resimde ne süs var ki:)) Bazen bebek.. bazen çikolar.. Su bardağı, kimi zaman üzeri şapka kimi zaman renkli buz:)) Bir iki değişik bulursam mutfak eşyası :)) Geçen günki yeşil elma şekilli sahan altlığı idiSüper olur o zaman görsen kaçarsın bu kahvemi dersin kağıtta da çikolata öğrenci gibiyim anlamam ki ben süsten amma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?