Portakallı kekkk IIIImmMMMMmmmmm çok güzellll:)) Eşşerine sağlıkk hamarat Çayım:)Evet ya süpper portakallı kek tam ağzına layık gel beraber yiyelim :)
HoşgeldiN .. Enfes Güzellik İle Geldin Teşekkür Ederim Ve Her Daim Bu Keyfi Görmek İçin Beklerizzz:) Sayfaya giriş de böyle mutlu olunca ben Bir Türk Kahvesini hakettim sanıyorum:))) Bunlar Sütlü Kahve mi acaba... Onuda çok severim ImmMmmMMMmmm... Allah'ım ne güzel nimetler veriyorsun bize....Kahvemi alip gelsem araniza katilabilir miyim :)
GÜNAYDINLARRRRRR:)
GünaydıNNNN KızlarSana da
HoşgeldiN .. Enfes Güzellik İle Geldin Teşekkür Ederim Ve Her Daim Bu Keyfi Görmek İçin Beklerizzz:) Sayfaya giriş de böyle mutlu olunca ben Bir Türk Kahvesini hakettim sanıyorum:))) Bunlar Sütlü Kahve mi acaba... Onuda çok severim ImmMmmMMMmmm... Allah'ım ne güzel nimetler veriyorsun bize....
Deme öyle:)) Türk Kahvesinin de yeri başkadır:)) Sütlü de güzel... Hele o topcuklar varya tam benlik:)) Afiyet ve her çeşit kahveniz huzurlu olsun:)))Canim merhaba hos buldum ne kadar pozitifsin
Sutlu Nescafe canim. Esim de ben de Turk kahvesini sevmiyoruz :)
GünaydıN BaşSultan... Amin... Hayırlı Günlerimiz Olsun...Günaydın , günümüz , hayırlı , mutlu , kazasız , belasız geçsin inşallah ...
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR KEŞKEEEEE BENİM OLSAAAAAKardeşleriMAblalarıM .. Kahveye Gellll... Bakması Bedava İkramı da Eki Görüntüle 1868605
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR KEŞKEEEEE BENİM OLSAAAAA
Deme öyle:)) Türk Kahvesinin de yeri başkadır:)) Sütlü de güzel... Hele o topcuklar varya tam benlik:)) Afiyet ve her çeşit kahveniz huzurlu olsun:)))
Günaydın , günümüz , hayırlı , mutlu , kazasız , belasız geçsin inşallah ...
KardeşleriMAblalarıM .. Kahveye Gellll... Bakması Bedava İkramı da Eki Görüntüle 1868605
KardeşleriMAblalarıM .. Kahveye Gellll... Bakması Bedava İkramı da Eki Görüntüle 1868605
Nasılsınııııııııız
Teşekkürler canıııııım sen nasılsın :)
Anaaaa burda bi kuzulu kuzumuz daha varmııııış, hoşgeldin canım
Ben de teşekkür ederim , hamdolsun iyiyim şükür
Hoş buldum canım Allah iyilik versin :)
Yok henüz kuzulu değilim. Yani daha belli değil. Belki tutar diye totem yaptım takvim ekledim. Umarım kaldırmak zorunda kalmam :)
Rabbim hayırlı evlâtlar nasib etsin , kimseyi bu duygudan mahrum etmesin
Olur inşallah , vakti zamanı geldiğinde , tevekkül kardeşim
Amin canım. Sabırla bekliyorum ben de.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?