Kahveni içtin... Gördüğüme göre bomba gibisin... Sevgi gösterileri de yapmışsın.. Muhtemelen gözlerin de ışık var... Güzel kahve resmide gördün.. Yüzünde bir gülümseme kesin oluştu:)) Şimdi de işleri bitirdin mi akşama rahat ve hazırsın demektir:)
Evet öyle oldu ama işte temebellik fullKahveni içtin... Gördüğüme göre bomba gibisin... Sevgi gösterileri de yapmışsın.. Muhtemelen gözlerin de ışık var... Güzel kahve resmide gördün.. Yüzünde bir gülümseme kesin oluştu:)) Şimdi de işleri bitirdin mi akşama rahat ve hazırsın demektir:)
Sen bide o kahvelerine benim gözümden bak bence dünyanın en süslü en cici kahveleriiSokağım benim resimde ne süs var ki:)) Bazen bebek.. bazen çikolar.. Su bardağı, kimi zaman üzeri şapka kimi zaman renkli buz:)) Bir iki değişik bulursam mutfak eşyası :)) Geçen günki yeşil elma şekilli sahan altlığı idiFincanlarımda belir li zati... Bugünkinde arka plan olarak iyi yer buldum.. Çiko tabağını değiştirdim rengi güzel diye o kadar başka birşey yok idi:)) Çiko da bütün ise paketinden de yeniliyor yeter ki olsun:))
Sevmenin karşılığı sevilmek olsa gerek ve gözler de bir başka güzel görürSen bide o kahvelerine benim gözümden bak bence dünyanın en süslü en cici kahvelerii
Sende benim şirin barbimsinSevmenin karşılığı sevilmek olsa gerek ve gözler de bir başka güzel görür
Koca YürekliM
Akşam yemeğine daha var azcık uyu kendine gel sonra o güzel ellerden lezzetli yemekler çıksın ortaya:)) Tatlı Düşler..:))Azcık kestireyim bari ben
Akşam yemeğine daha var azcık uyu kendine gel sonra o güzel ellerden lezzetli yemekler çıksın ortaya:)) Tatlı Düşler..:))
Oh ne iyi yaptın...Pratik olabilmek çok güzelll:))2 saatten fazla uyumuşum.
Yemeğimi de hallettim. Artık eşim gelene kadar boşum.
Belki biraz kitap okurum :)
Oh ne iyi yaptın...Pratik olabilmek çok güzelll:))
Akşam ve sabah kahvelerim
(topik sahibi bayan duble çift foto yükledimtorpil isterim bak şşşşşşşş aramızda kalsın kimsecikler duymasın - akşam senin elinden içmek isterim kahvemi bak hihihiiiii - )
Eki Görüntüle 1869059 Eki Görüntüle 1869060
teşekkür ederim hannazım :* gel sana da yapıyım :) nasılsın iyi misinEllerine sağlık , afiyet olsun canım
teşekkür ederim hannazım :* gel sana da yapıyım :) nasılsın iyi misin
iyiyim ablacım bende öyle can sıkıntısı hava da sıcak olunca öfffOlur valla içelim beraber
Elhamdülillah iyiyim canımsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?