Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Hoş buldum canım Allah iyilik versin :)

Yok henüz kuzulu değilim. Yani daha belli değil. Belki tutar diye totem yaptım takvim ekledim. Umarım kaldırmak zorunda kalmam :)
Toteme Destekkk.... Meleğimizi göklerden Annesinin karnında can bulması için dua ediyoruz... Ve bu dua da ne berekettir ki şu an yağmur başladı hemde gökten boşalırcasına misali... Meleğimizin yanıtı olabilir mi acaba:))

Bende çarpıntı var , ben yaşlandım artık bi müddet kahveye ara verdim
Başsultan öyle diye diye insanlar seni kocaman hanım sanıyor:)) Yine sana abla derler merak etme:)) Yapmaz birşey ama sen ara ver o çarpıntının nedeni kahve olamaz:)))

Yaaaa teşekkür ederimmmm
İnşallah gerçek olur çok istiyorum.

Var ya kendimi 90 yaşında gibi hissediyorum , hele hele bu gün elim kolum kalmıyor , öyle bağlandım kaldım gibi
Başsultan öyle diye diye insanlar seni kocaman hanım sanıyor:)) Yine sana abla derler merak etme:)) Yapmaz birşey ama sen ara ver o çarpıntının nedeni kahve olamaz:)))

Yaaaa teşekkür ederimmmm
İnşallah gerçek olur çok istiyorum.
İstersen resim çekim diycem ama yağmur biraz yağıyor şimdi... Hava durumu da İstanbul dan bu arada.. Gerçi semt semt de değişebilir... Tam duam da ses ile başımı kaldırdım ... Cevap kabul ettim:))
Bu arada camlarda artık ellerden öper oldu gibi:)))

Evet sana katılıyorum shebetsys , TOTEME DESTEK inşallah bebeğin can bulur bedeninde inşallah

Amin canım çok sağol

Yaa ne güzel hemen cevap bulması :) Bence bu bir tesadüf değildir
Burada da hava kapalı olmakla beraber henüz yağmur uğramadı.

Var ya kendimi 90 yaşında gibi hissediyorum , hele hele bu gün elim kolum kalmıyor , öyle bağlandım kaldım gibi
DuR daha günün başındayız.. Hem bize bağlandın fena mı .. Nerede senin papatya,zambak,menekşe çayların:)) iÇ RAHATLA:))

Kahvemi yudumladım, fal için kapattım
Fotsunu çekemedim, artık yarın (=
HoşgeldiNN... hUwwwWWwwww... Çok iyi ve afiyet olsun:)) Falda da güzel şekiller çıksın... Sözünü aldık yarın bekliyoruz:))) Yaşasın bir renk daha görücezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…