- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
Ooo muhteşemsin ellerine sağlık enfes görünüyor
Geçmiş olsun :)Kahvaltı yaptın hastaneye gideceğim bugün kontrolüm var
Dünden iyiyim ŞükürSen nasılsın maviş :)
Tesekkurler kuzum ben de iyiyim yataktan kazinmaya calisiyorum
Benimde küçük kuzum eski balkonumu görseydin bu nasıl bişey derdin 3 tane 8 m2 likidite halı ser yine yer kalıyordu
Diyarbakır da görev yapıyoz kuzum eşimle aslen siirtliyim Bitlis e gelin gittimCanim Diyarbakir'da mi yasiyorsun orali misin?
Benim de esim Batman'li her yaz geliyoruz oralara :)
Diyarbakır evlerinin balkonları hep büyük oluyor genelde sıcak olduğu için yazları balkonda yatıldığı içinOy masallah ya. Burada evlerin balkonlari genelde dar ve uzun. Tabi teras varsa onlar buyuk oluyor ama bizde yok :)
Diyarbakır da görev yapıyoz kuzum eşimle aslen siirtliyim Bitlis e gelin gittim
Diyarbakır evlerinin balkonları hep büyük oluyor genelde sıcak olduğu için yazları balkonda yatıldığı için
Siirtliysen tam esimin hemserisisin o zaman :)
Günaydın enfes ellerine sağlık :))Eki Görüntüle 1869440
Gün süvari icince başlar hanımlar:) simdi Günaydın oldu:)
Bir ister iken iki olmuş kahveler.. Renk renk ve harika görünüyorlar ve sende her zaman ki gibi süpersin LüleM:)) Akşam da benden de kahveler gelir:)) Değişiklik olunca bana daha güzel geliyor bu Türk Kahvesi:)) Ellerine sağlık.. Demek Torpil:))) Dile benden:))Akşam ve sabah kahvelerim
(topik sahibi bayan duble çift foto yükledimtorpil isterim bak şşşşşşşş aramızda kalsın kimsecikler duymasın - akşam senin elinden içmek isterim kahvemi bak hihihiiiii - )
Eki Görüntüle 1869059 Eki Görüntüle 1869060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?