Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Herkese merhaba kizlar kk guzelleri melekleri tatlilari bende buraya artik yazan yok saniyordum onun icin gelipde bakmadim dun bu kadar mesaji gorunce aaaaa neler kacirmiwim goruyormusunuz (takipde ediyorum konuyu aslinda neden bildirimler gelmedi anlamadim kahve kokulum lutfen beni etiketlermisin gulum belki o zaman bildirimlerden haberim olur

Merhaba.. Aşk olsun MelodiMMM... Biz kahve ve çay severler bir arada olduktan sonra burada her daim konu devam eder hayırlısı ile... Fırsat buldukça sende katıl :)) Kahveci Güzellerinin Faslı burası:))

Merhaba.. Aşk olsun MelodiMMM... Biz kahve ve çay severler bir arada olduktan sonra burada her daim konu devam eder hayırlısı ile... Fırsat buldukça sende katıl :)) Kahveci Güzellerinin Faslı burası:))
Tabi katilirim.gulum ama etiketlersen beni sevinirim yazdikca bildirim gelsin bana haberim.olsun bende vakit buldukca katilir hata birazdan resim aticam ata bilirsem) cay keyfimi paylawicam

Tabi katilirim.gulum ama etiketlersen beni sevinirim yazdikca bildirim gelsin bana haberim.olsun bende vakit buldukca katilir hata birazdan resim aticam ata bilirsem) cay keyfimi paylawicam
Cenneti Deryam.. Nasılsın... Çay yada kahvelerinin resimlerini bekleriz renk katıyor kah neşeli kah hüzünlü sohbetlerimize... Her daim sebepsiz etiketleme garip olabilir.. Başta etiketleme yaptım.. Burası profillerdeki gibi bildirim gelmiyor ama arada sisteme girdiğinde uğra hatta yaz çiz:) Sana geri dönüşlerden bol bol bildirim alırsın:))

Omur kagan oy oy kimleri görüyorum bu saatte... Büyük ihtimal mesai dışı olduğuna göre telden giriyorsun.. Bana da garip geliyor du ama arada ondanda sisteme giriyorum .. Alışılıyor zamanla:))
Ewet kuzum tlf dan girdim bugün denemek için ama çok zor oluyor (^o^)

İltifatlarınız için teşekkürlerimi sunarım efenim şımartıyorsunuz beni

Ewet kuzum tlf dan girdim bugün denemek için ama çok zor oluyor (^o^)
Hemen bir iki günde alışamıyorsun.. Hatta hiç hoşuna gitmiyor.. Arada iyi özellikleri sağa sola gittiğinde hatta wc de bile sistemde bağının olması:)) uzanır iken vs... Hafta içi tabi yine pc devam :))

Kahvemi içtim biraz temiz hava aldım geldim
Ağustos sırılsıklam ablacım, fena yağmur yağıyor :)
Kahveni de içtin demek.. Bunu senden duyabilmek çok zevkli geldi:))) Hava zati temizdir iyi yapmışsın.. Burada da deli rüzgar, bugün yağmadı.. tabii başka semtleri bilemem de yağsa da hava daki gariplik gitse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…