Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Evet bunun tanecikleri de yeniliyor ve özellikle bebişli kızlara faydalı.. Ama klasik Türk Kahve tiryakisi isen yerini tutamıyor ama arada değişiklik iyidir.. Birde Hamişim bunu orada içeceksin.. Çünki asıl orada doğalını bulabiliyorsun vede doğru yapılışı ile... O bölgelerden paket hali ile geldi yaptım içtim ama o kahvenin hasını bilenler aslı bu değil yapılışı ve içimi de farklı dediler.. Sen alışıp sevmişsin hemde sana ve bebeğe faydalı..

Olayyy Olayyy Olayyy...
Hamiş den Kahveler... Bu Menengiç değil dimi normal Türk Kahvesi..
Çikolara bak bol bol... Her rengini ve çeşidini yerim kızlar... Naneli,portakallı,fıstıklı,fındıklı, likörlü de dahil olmak üzere ve aklıma gelmeyen daha nicesi.. Bitteri,sütlüsü,beyazı ne olursa:)))) Yeterki kulanılan malzemesi kaliteli olsunn:)) Ve ellerine sağlık afiyet olsun..:)

Şokkk Şokkk Şokkkk....
Olay Kahvelerin ardından Hamişden beklenmedik bir atak ile Çay sefaları... Bugün özellll... Ard arda hamlelere geçmiş durumda kimse tutamıyor... Ömrüsü muazzam bir enerji vermiş annesine... Bembişler... Yüreğine sağlık ; ye beni ve doyasıya iç beni diyorlar:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…