Dün sükunette idiler bugün sahaya çıktılar yine:))Diğer arkadaşlar nerde ki acaba , meselâshebetsys diye tatlı mı tatlı bir bayan vardı o yok , @sessizsokak hanfendi yok , @sukruyeomay yok , @avucdolusudua da yok
Arada kayboluyorum sonra gelince de sizlerin enerjiniz ile fulleniyorum:))shebetsys görünmedi bugün hiç canım.
Belki işleri vardır
Kulaklarım çınladı:))) Sağolun sizler ve diğer arkadaşlar sayesin de bence yokluğumuz belli bile olmamış... Bende bu güzel yorumları görünce çok neşelendim hemde çokk:))Evet ya maşallah çok pozitif çok sevdim :)
Evet bunun tanecikleri de yeniliyor ve özellikle bebişli kızlara faydalı.. Ama klasik Türk Kahve tiryakisi isen yerini tutamıyor ama arada değişiklik iyidir.. Birde Hamişim bunu orada içeceksin.. Çünki asıl orada doğalını bulabiliyorsun vede doğru yapılışı ile... O bölgelerden paket hali ile geldi yaptım içtim ama o kahvenin hasını bilenler aslı bu değil yapılışı ve içimi de farklı dediler.. Sen alışıp sevmişsin hemde sana ve bebeğe faydalı..
Wawwww... Bebeğin olunca demekki çok çok tatlı ve kahve kokulu olacak:))Beyaz sıcak çikolata isteyennnn
Arada kayboluyorum sonra gelince de sizlerin enerjiniz ile fulleniyorum:))
Kulaklarım çınladı:))) Sağolun sizler ve diğer arkadaşlar sayesin de bence yokluğumuz belli bile olmamış... Bende bu güzel yorumları görünce çok neşelendim hemde çokk:))
Olayyy Olayyy Olayyy...
Wawwww... Bebeğin olunca demekki çok çok tatlı ve kahve kokulu olacak:))
Şokkk Şokkk Şokkkk....
Geldim Melek TotemiM:)shebetsys Kuzum nerelerdesin dün hiç görünmedin?
Süvari KraliçeM..... Nazar Değmesin.... Harikuladesin.. MuahhhEki Görüntüle 1869440
Gün süvari icince başlar hanımlar:) simdi Günaydın oldu:)
Böyle dedikodu her daim isterimAzcık dedikodunu yapmış olabiliriz
Geldim Melek TotemiM:)
Böyle dedikodu her daim isterimKeyfin nasıl...
Hoş geldinnnn sefa getirdin :)
Bende iyiyim.. Biraz işlerle uğraşıyorum... HoşBuldum:)) Ben geldim diğer kızlar firari:))) Neyse ki yalnız değilim:))
İyiyim canım şükür. Sen nasılsın?
Bende iyiyim.. Biraz işlerle uğraşıyorum... HoşBuldum:)) Ben geldim diğer kızlar firari:))) Neyse ki yalnız değilim:))
la la la la la la lakendimde değilim bu derslerden hangisiyle tam başlasam nasıl bir plan yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?