- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
Hep kapandığı için sinir oluyorum tekrar tekrar giriş gerekiyor :-(Hemen bir iki günde alışamıyorsun.. Hatta hiç hoşuna gitmiyor.. Arada iyi özellikleri sağa sola gittiğinde hatta wc de bile sistemde bağının olması:)) uzanır iken vs... Hafta içi tabi yine pc devam :))
teşekkür ederimOoo müthiş sizin kahve sunumlarınıza da hayranım
Kraliçen senin bu sevinçli, şen şakrak Lülesini Öpe Öpe bitiremesinngülüşünü yesinler traliçem öhö öhöm kraliçem
gel bende bi öpyim sıkı sıkı sarıyım seni canımın içiKraliçen senin bu sevinçli, şen şakrak Lülesini Öpe Öpe bitiremesinn
OooooOOOOooovvvv... Bu ne dalgınlık böyle.. O an aklından ne geçiyor duda elindekinin sıcak bir içecek olduğunu bile unutturmuşş.. Biliyorum da çok dalma bu kadar.. Önümüz deki dönem herşey yoluna girmiş olacak :)) Sende buna inan:)
huhhuuuuuuuuuu ben bunu nasıl kaçırdımmmmŞokkk Şokkk Şokkkk....
Olay Kahvelerin ardından Hamişden beklenmedik bir atak ile Çay sefaları... Bugün özellll... Ard arda hamlelere geçmiş durumda kimse tutamıyor... Ömrüsü muazzam bir enerji vermiş annesine... Bembişler... Yüreğine sağlık ; ye beni ve doyasıya iç beni diyorlar:)...
Şımarabilirsin istediğin kadar çünki söylediklerim iltifat değil gönlümden ve zihnimden yalın olarak geçenler:))İltifatlarınız için teşekkürlerimi sunarım efenimşımartıyorsunuz beni
Wukurler olsun gulum sen nasilsin her zaman etiket yap demiyorum gulum yanliw anlatdimmi bilemedim wimdi etiket yap diyorum cunki beni bawta etiketlemende bir sorun olmuwtu hatirlarsan onun icin bildirim gelmiyor bana yoksa tabi her yazdiginizda etiket yapacak deyilsin ))Cenneti Deryam.. Nasılsın... Çay yada kahvelerinin resimlerini bekleriz renk katıyor kah neşeli kah hüzünlü sohbetlerimize... Her daim sebepsiz etiketleme garip olabilir.. Başta etiketleme yaptım.. Burası profillerdeki gibi bildirim gelmiyor ama arada sisteme girdiğinde uğra hatta yaz çiz:) Sana geri dönüşlerden bol bol bildirim alırsın:))
telefondan girmek cinnet yaa tavsiye etmiyorumTam yazıyorum mesajı atacak diyorum kapanıyor yine giriş gerekiyor bende sinir oluyorum girmiyorum pc çok rahat
İçtim çünkü öyle bir mayıştım ki birden hava değişimine uğrayınca sapıttı bünyemKahveni de içtin demek.. Bunu senden duyabilmek çok zevkli geldi:))) Hava zati temizdir iyi yapmışsın.. Burada da deli rüzgar, bugün yağmadı.. tabii başka semtleri bilemem de yağsa da hava daki gariplik gitse..
ne güzel kahveler gelmiş böyle :)
Bazen de kasıyor teli yada sayfa geç yenileniyor... Ama idare et arada.. Yada baktın olmuyor pc başında olana kadar izin ver kendine:)) Ki sonrasında sevmeye başlayacaksın:))Tam yazıyorum mesajı atacak diyorum kapanıyor yine giriş gerekiyor bende sinir oluyorum girmiyorum pc çok rahat
Buda benim cay keyfim diyet yapip zayiflamiyorum madem bende kek yiyeyim bari) waka tabi hepsini ben yemedim )
o zaman izninle ben şımardım canım hihoyyyyyyyyytttŞımarabilirsin istediğin kadar çünki söylediklerim iltifat değil gönlümden ve zihnimden yalın olarak geçenler:))
Bu aralar böyleyim aşırı dalgın aşırı sinirli sevdiklerimin tanıdıklarımın tanımadıklarımın kalbini kırıyorum istemeden.. Gerçekten isteyerek yapmıyorumOooooOOOOooovvvv... Bu ne dalgınlık böyle.. O an aklından ne geçiyor duda elindekinin sıcak bir içecek olduğunu bile unutturmuşş.. Biliyorum da çok dalma bu kadar.. Önümüz deki dönem herşey yoluna girmiş olacak :)) Sende buna inan:)
Dahası da var da şimdi telden göremedin.. Sen yat uyu zinde iken gel bak :)) Tatlı uykular...huhhuuuuuuuuuu ben bunu nasıl kaçırdımmmmvay ben öleydiiiiiim
Iyi uykular guzelim sana da bebiwine deBen var kaçmak uyku bastı kuzularım hepinizi öpüyorum mucuk mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?