Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Hemen bir iki günde alışamıyorsun.. Hatta hiç hoşuna gitmiyor.. Arada iyi özellikleri sağa sola gittiğinde hatta wc de bile sistemde bağının olması:)) uzanır iken vs... Hafta içi tabi yine pc devam :))
Hep kapandığı için sinir oluyorum tekrar tekrar giriş gerekiyor :-(

shebetsys ablacım sen sen ol soğuk su içer gibi kahve içme , inan dalgınlıktan yandım
OooooOOOOooovvvv... Bu ne dalgınlık böyle.. O an aklından ne geçiyor duda elindekinin sıcak bir içecek olduğunu bile unutturmuşş.. Biliyorum da çok dalma bu kadar.. Önümüz deki dönem herşey yoluna girmiş olacak :)) Sende buna inan:)

huhhuuuuuuuuuu ben bunu nasıl kaçırdımmmm vay ben öleydiiiiiim

Wukurler olsun gulum sen nasilsin her zaman etiket yap demiyorum gulum yanliw anlatdimmi bilemedim wimdi etiket yap diyorum cunki beni bawta etiketlemende bir sorun olmuwtu hatirlarsan onun icin bildirim gelmiyor bana yoksa tabi her yazdiginizda etiket yapacak deyilsin ))

Kahveni de içtin demek.. Bunu senden duyabilmek çok zevkli geldi:))) Hava zati temizdir iyi yapmışsın.. Burada da deli rüzgar, bugün yağmadı.. tabii başka semtleri bilemem de yağsa da hava daki gariplik gitse..
İçtim çünkü öyle bir mayıştım ki birden hava değişimine uğrayınca sapıttı bünyem
Ne güzel esiyor valla

Tam yazıyorum mesajı atacak diyorum kapanıyor yine giriş gerekiyor bende sinir oluyorum girmiyorum pc çok rahat
Bazen de kasıyor teli yada sayfa geç yenileniyor... Ama idare et arada.. Yada baktın olmuyor pc başında olana kadar izin ver kendine:)) Ki sonrasında sevmeye başlayacaksın:))

Bu aralar böyleyim aşırı dalgın aşırı sinirli sevdiklerimin tanıdıklarımın tanımadıklarımın kalbini kırıyorum istemeden.. Gerçekten isteyerek yapmıyorum
Dalgınlıktan yanıyorum işte böyle abla
Yanar yanmaz soğuk suya koşmam bi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…