- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Neden başaramadın canım ?Sevindim senin adina zayiflaya bilmiwsin ben bawaramadim (
İşte beklenilen annnn:)) Bu resmini arıyorum deminden beri konuşma bol olunca kaçırdım arada:)) Ellerine sağlık Melodim... Yüreğine de sağlık... Bu fotolar keyiflendiriyor beni:)) Sen yeter ki iste etiketlerizzz her daimm:))) Canım arkadaşımmm:))
Bende şımarsamo zaman izninle ben şımardım canım hihoyyyyyyyyyttt
Yok bundan sonra sıcak kahve istesemde içemiycem çünkü dilim yandı bildiğin ben soğuk kahve ile devam edeyim bi süre
şımar canım benim şımarBende şımarsamoluur mu:))
Sizlere güvendim sizlerde kırmadınız:))şımar canım benim şımarasıl senin şımarman gerekiyor bizi öyle güzel buluşturdun ki burda bissürü kocaman kalp kalp kalp sana ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Veeee Kahvenin yanına bir Enfessss Bitter gelir..@shebetsysimmm kusura bakma :) uğrayamıyorum nasılsın canım nasıl gidiyor
Sonbaharın gelişi bu şekilde başlamış olsun diyorum içimden ama hava durumuna bakınca öyle olmadığını görüyorum
konumuz güzel neşemiz güzel arkadaşlık güzel daha ne olsunSizlere güvendim sizlerde kırmadınız:))
Sisteme gelince her seferinde heyecanla buraya gelir oldum..
Sadece neşe var burada.. Konumuz hep aynı ama buda bizim masum köşemiz:)) Zararımız yok :)) Gülümsetiyoruz ya birbirimizi buda yeter:))
oyyy yesinler onuEki Görüntüle 1869832
Keyfim keyif
Ben de iyiyim canımm tatil moduna giremedim :) görmemiştim bi deVeeee Kahvenin yanına bir Enfessss Bitter gelir..
Nerelerdesin ya.. Topik başladığından beri uğramadım... Yoğunluğunun var farkındayım ondan birşey demedim:)) Yada dedim görmedi çikomm:) HoşgeldiNN:)Seni gördüm daha iyi oldum.. Sen nasılsın..
Hahahaha oda seni yesin ablası.oyyy yesinler onu
ıııııı bilemedim şimdiHahahaha oda seni yesin ablası.
Arkadaşlığını esirgemeyene, arkadaşlığımızı esirgemeyiz... Selam verenin de selamını keyif ile alırız:))konumuz güzel neşemiz güzel arkadaşlık güzel daha ne olsun
Tewekkur ederim canim)İşte beklenilen annnn:)) Bu resmini arıyorum deminden beri konuşma bol olunca kaçırdım arada:)) Ellerine sağlık Melodim... Yüreğine de sağlık... Bu fotolar keyiflendiriyor beni:)) Sen yeter ki iste etiketlerizzz her daimm:))) Canım arkadaşımmm:))
Haahaha ısırmıyoruzıııııı bilemedim şimdi
Çok ama çok çok güzell.... Can Dostu ile KahveEki Görüntüle 1869832
Keyfim keyif
Teşekkür ederimm :) onunla her şey çok daha keyifli bir de telveleri yemese ...Çok ama çok çok güzell.... Can Dostu ile Kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?