Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

İçtim çünkü öyle bir mayıştım ki birden hava değişimine uğrayınca sapıttı bünyem
Ne güzel esiyor valla
Gerçi temiz havanın esintisi de çok iyi gelir... Benim yerimede keyfini çıkar:)) Yerinde olmak isteyen nice insanlar var .. bol bol oksijenn.. Ruhu da dinlendirir..

Bir yönden iyi olmuş seni o an kendine getirmiştir:)) Olmasıgerektiği gibi ama canın yanmadan olsun bu iş..

Ellerine sağlık harika görünüyor şu sağ taraftakiler ama diyetteyım olcak şey deeıl
Bugunluk boz gel sanada koyiyim cayla kek ben bir ara yemiyordum zayiflamadigimi gorunce ara sira yiyiyorum bende yemekden cok ilaclar klo aldiriyor(

Bende telefondan giriyorum canim yani bawka wansimda yok gibi ama elimin altinda aliwtim ben)
ben bir ara giriyim dedim de o nasıl bir çile o nasıl bir eziyet telefondan telefona da değişir tabi canım benim telefon baya dolu kaldıramadı zaar

canımın içisi yanlış kişiye yazdın kanımca :) beni düşünüyorsan demekkkkkk
Dahası da var da şimdi telden göremedin.. Sen yat uyu zinde iken gel bak :)) Tatlı uykular...
canımın içisi yanlış kişiye yazdın kanımca :) beni düşünüyorsan demekkkkkk
Aklım fikrim sende LüleM.. Şöyle yapalım o halde @sukruyeomay sana yazdım diye Lüleme gitmişş:)) Tel dedin o bu dedin bende karıştırmaya başladım git uyu::))

Bugunluk boz gel sanada koyiyim cayla kek ben bir ara yemiyordum zayiflamadigimi gorunce ara sira yiyiyorum bende yemekden cok ilaclar klo aldiriyor(
Ben zayıfladım kuzum ama formumu korumak adına yemiyorum artık böyle şeyler
Tatlıyı kestim aramıyorum şu aralar
gerçi canım pek bişi istemiyorum

Uzunca bi süre domates yiyip duruyoruz

Ben zayıfladım kuzum ama formumu korumak adına yemiyorum artık böyle şeyler
Tatlıyı kestim aramıyorum şu aralar
gerçi canım pek bişi istemiyorum

Uzunca bi süre domates yiyip duruyoruz
Sevindim senin adina zayiflaya bilmiwsin ben bawaramadim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…