- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ellerine sağlık harika görünüyor şu sağ taraftakiler ama diyetteyım olcak şey deeı
Gerçi temiz havanın esintisi de çok iyi gelir... Benim yerimede keyfini çıkar:)) Yerinde olmak isteyen nice insanlar var .. bol bol oksijenn.. Ruhu da dinlendirir..İçtim çünkü öyle bir mayıştım ki birden hava değişimine uğrayınca sapıttı bünyem
Ne güzel esiyor valla
Bende telefondan giriyorum canim yani bawka wansimda yok gibi ama elimin altinda aliwtim ben)telefondan girmek cinnet yaa tavsiye etmiyorumno no no telefondan kk no no no
canımın içisi yanlış kişiye yazdın kanımca :) beni düşünüyorsan demekkkkkkDahası da var da şimdi telden göremedin.. Sen yat uyu zinde iken gel bak :)) Tatlı uykular...
Uzunca bi süre böyle serin olsa keşke havaGerçi temiz havanın esintisi de çok iyi gelir... Benim yerimede keyfini çıkar:)) Yerinde olmak isteyen nice insanlar var .. bol bol oksijenn.. Ruhu da dinlendirir..
Bir yönden iyi olmuş seni o an kendine getirmiştir:)) Olmasıgerektiği gibi ama canın yanmadan olsun bu iş..Bu aralar böyleyim aşırı dalgın aşırı sinirli sevdiklerimin tanıdıklarımın tanımadıklarımın kalbini kırıyorum istemeden.. Gerçekten isteyerek yapmıyorum
Dalgınlıktan yanıyorum işte böyle abla
Yanar yanmaz soğuk suya koşmam bi oldu :)
Bugunluk boz gel sanada koyiyim cayla kek ben bir ara yemiyordum zayiflamadigimi gorunce ara sira yiyiyorum bende yemekden cok ilaclar klo aldiriyor(Ellerine sağlık harika görünüyor şu sağ taraftakiler ama diyetteyım olcak şey deeıl
ben bir ara giriyim dedim de o nasıl bir çile o nasıl bir eziyetBende telefondan giriyorum canim yani bawka wansimda yok gibi ama elimin altinda aliwtim ben)
Uzunca bi süre böyle serin olsa keşke hava
Artık üfleyerek mi içicem kahveleri yaniiBir yönden iyi olmuş seni o an kendine getirmiştir:)) Olmasıgerektiği gibi ama canın yanmadan olsun bu iş..
Ya benimkide son donde bi hayli doktora gitdi)ben bir ara giriyim dedim de o nasıl bir çile o nasıl bir eziyettelefondan telefona da değişir tabi canım benim telefon baya dolu kaldıramadı zaar
canımın içisi yanlış kişiye yazdın kanımca :) beni düşünüyorsan demekkkkkk
Dahası da var da şimdi telden göremedin.. Sen yat uyu zinde iken gel bak :)) Tatlı uykular...
canımın içisi yanlış kişiye yazdın kanımca :) beni düşünüyorsan demekkkkkk
Ben zayıfladım kuzum ama formumu korumak adına yemiyorum artık böyle şeylerBugunluk boz gel sanada koyiyim cayla kek ben bir ara yemiyordum zayiflamadigimi gorunce ara sira yiyiyorum bende yemekden cok ilaclar klo aldiriyor(
Ona gerek yok da minik minik iç:)) Azda biraz soğumuş olsun beklet:)))Artık üfleyerek mi içicem kahveleri yanii
Sonbaharın gelişi bu şekilde başlamış olsun diyorum içimden ama hava durumuna bakınca öyle olmadığını görüyorumAynen margara =)
Sanki sonbahar geldi bir an da
Sevindim senin adina zayiflaya bilmiwsin ben bawaramadim (Ben zayıfladım kuzum ama formumu korumak adına yemiyorum artık böyle şeyler
Tatlıyı kestim aramıyorum şu aralar
gerçi canım pek bişi istemiyorum
Uzunca bi süre domates yiyip duruyoruz
yerim seni benAklım fikrim sende LüleM.. Şöyle yapalım o halde @sukruyeomay sana yazdım diye Lüleme gitmişş:)) Tel dedin o bu dedin bende karıştırmaya başladım git uyu::))
Yok bundan sonra sıcak kahve istesemde içemiycem çünkü dilim yandı bildiğin ben soğuk kahve ile devam edeyim bi süreOna gerek yok da minik minik iç:)) Azda biraz soğumuş olsun beklet:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?