Çok çok haklısın canım...Farkında olabilmek yolun yarısını aşmak demek derler.....
Sorunu zikretmekten ziyade çözüm yollarına odaklanmak hayatımızı daha kolay kılabiliyor . Ve ^Törpü^lenmek...Farkındalıkların ardından gelir..
Yaşayıp tecrübe ederek öğrenmemiz gerekenleri alabilir isek üzerimize,Yolun başından ortasına da gelebilmişsek bundan sonraki rota durmak değil de ilerlemekse yavaş da olur hızlı da...
Önemli olan o yolu geçmek değil de, geçerken etrafımıza da bakıp düzgünce varolanları algılayabilmek ki bir daha aynı yollardan yürümek zorunda kalmamak için...
Masallah
bependiniz mi?
Eskiden daha duyguluydum daha masum ...Begendim ya .Cok duygulu birisiniz belli.Bana eski bir dostumu hatirlattiniz
Eskiden daha duyguluydum daha masum ...
Zaman geçtikçe yalnızsam kulağımda da ya ney sesi ya da son zamanlarda Yunus emre dizisinin fon müzikleriyle yazıyorum ..hep şiir kitabı çıkarmak istedim 100 e yakın şiirim vardı bir şeye çok üzülüp yakmıştım tüm şiirlerimi gerçi pişman değilim hepsi aşk şiiriydi :)
ben de eşime yazarım hep mısralar şimdi daha çok manevi aşkı konu alan ve kendimi sorgulayan mısralar yazıyorum ...olmayan bebeğime de yazmıştım darısı bize artık ondan güzel eser meyve olur mu kim bilir ne kadar tatlıdırBende esime yazardim ...Cocuklarim dogdugu gun biraktim ...Daha iyi bir eser olamaz duauncesiyle
ben de eşime yazarım hep mısralar şimdi daha çok manevi aşkı konu alan ve kendimi sorgulayan mısralar yazıyorum ...olmayan bebeğime de yazmıştım darısı bize artık ondan güzel eser meyve olur mu kim bilir ne kadar tatlıdır
Ama ben uzuldum yakmana emeyindi sonucta hep wiir yazmak istemiwimdir ama olmuyor ewim yazardi eskiden ama artik yazmiyorEskiden daha duyguluydum daha masum ...
Zaman geçtikçe yalnızsam kulağımda da ya ney sesi ya da son zamanlarda Yunus emre dizisinin fon müzikleriyle yazıyorum ..hep şiir kitabı çıkarmak istedim 100 e yakın şiirim vardı bir şeye çok üzülüp yakmıştım tüm şiirlerimi gerçi pişman değilim hepsi aşk şiiriydi :)
hayırlarla inşallah nasip ederAllah nasip etsin tarifi yok .
gençlik işte o zaman bir kafamın attığı zamana gelmiş neye kızdım da yaktım hatırlamıyorum bileAma ben uzuldum yakmana emeyindi sonucta hep wiir yazmak istemiwimdir ama olmuyor ewim yazardi eskiden ama artik yazmiyor
benim eşim de hiç yazmaz odundur birazAma ben uzuldum yakmana emeyindi sonucta hep wiir yazmak istemiwimdir ama olmuyor ewim yazardi eskiden ama artik yazmiyor
beğenilmesine sevindimHemde ne yakışır... Bunu beklemiyordum... Bizlere çok uygun olmuş gerçekten ve Hayırlı Cumalar...:)
vuuu güzel olmuş ellerine sağlık
ben de çok güzel türk kahvesi yaparım bir gün ben de resmini çekip koyayım her zaman beklerim kahve içmeye ama benim gözüm çayda :dEki Görüntüle 1878997 Çay yok amma kahve her daim bulunur buyrun:)
bardakların çok güzelmiş üzerindeki nazar boncuklu el ne güzel fatma ana eli şeklinde hep nette de görüyorum daha çok kolye künyede bu şekilde oluyorEki Görüntüle 1878997 Çay yok amma kahve her daim bulunur buyrun:)
Biri senin öyle farz et:))Oh mis 4 tane olsaydi bende icerdim guzel gozlum)
Çayımın Hası seninde ellerin den ikindi çayı nasul da datlı datlı yudumlanır:))Ooo ellerine sağlık usta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?