Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Çok çok haklısın canım...
Ben çevremde bir kahve arkadaşım olmaması bir çayı yudumlarken güvenecek bir dostun yanımda olmayışına üzülüyorum eski dostlar yabancı oldu olan da uzakta onun için aslında burada uzun uzun yazmalarım bazen de kendime kızmalarım bazen hep eskiyi anıp kendimi üzmelerim ama bir kez daha anladım ki sıkıntıyı ve üzüntüyü bazen sorunları sessizce bünyede bedende akılda kalpte ve ruhta gizlemek hapsetmek ve beklemek...
anlatınca sana karşındaki acıyor sonra o acıma daha büyüyor sonra yeniden bir acı oluyor yine bana dönüyor çaysız yapamayan ben çayımı yudumladığımda acılarımı da yudum yudum kendime kabullendirip kendimi düzeltip bazen her şeyi olura bırakmak olduğu kadarına razı olmak hayattan tat almak...

Begendim ya .Cok duygulu birisiniz belli.Bana eski bir dostumu hatirlattiniz
Eskiden daha duyguluydum daha masum ...
Zaman geçtikçe yalnızsam kulağımda da ya ney sesi ya da son zamanlarda Yunus emre dizisinin fon müzikleriyle yazıyorum ..hep şiir kitabı çıkarmak istedim 100 e yakın şiirim vardı bir şeye çok üzülüp yakmıştım tüm şiirlerimi gerçi pişman değilim hepsi aşk şiiriydi :)

Bende esime yazardim ...Cocuklarim dogdugu gun biraktim ...Daha iyi bir eser olamaz duauncesiyle

Bende esime yazardim ...Cocuklarim dogdugu gun biraktim ...Daha iyi bir eser olamaz duauncesiyle
ben de eşime yazarım hep mısralar şimdi daha çok manevi aşkı konu alan ve kendimi sorgulayan mısralar yazıyorum ...olmayan bebeğime de yazmıştım darısı bize artık ondan güzel eser meyve olur mu kim bilir ne kadar tatlıdır

Ama ben uzuldum yakmana emeyindi sonucta hep wiir yazmak istemiwimdir ama olmuyor ewim yazardi eskiden ama artik yazmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…