inşallah canım benimDaha ne güzel günler bekliyor bizi:)) Hayırlısı ile onarıda paylaşırız:)) Hep güzel olaylar olsun:))
Günaydın Bulmacam.. Seni burada görmek ne güzel.... Ben iyiyim ve elbette sabah kahvemi içiyorum zinde güne devam edebilmek için... Sen nasılsın...Nasılsınız kızlar :)
teşekkür ederim ben de iyiyim :) afiyet olsun.Günaydın Bulmacam.. Seni burada görmek ne güzel.... Ben iyiyim ve elbette sabah kahvemi içiyorum zinde güne devam edebilmek için... Sen nasılsın...
X xDerinMavix Güzel HamiŞ bebek ile sıhhatiniz iyidir umarım... Sağlıklı günleriniz olsun...
İyiyim bende ... Bebişden istirahat var gibi geldi... Bir bakiyim dedim... İlk aylar kimilerinde biraz hassas geçebiliyor... Kendini iyice kuvvetlendir besinlerinle ki mucize bebekde senden güç alsın:)Canim tesekkur ediyorum. Asiri halsizlik disinda cok iyiyiz teyzesi. Sen de iyisindir umarim.
İyiyim bende ... Bebişden istirahat var gibi geldi... Bir bakiyim dedim... İlk aylar kimilerinde biraz hassas geçebiliyor... Kendini iyice kuvvetlendir besinlerinle ki mucize bebekde senden güç alsın:)
Maaşallah... O an ne özel olur ...Minicik kalbide atmaya başlamış melakemizin..Öyle yapmaya çalışıyorum canım. 1 hafta sonra doktor randevumuz var. İnşallah pıt pıtları duyucaz :)
Maaşallah... O an ne özel olur ...Minicik kalbide atmaya başlamış melakemizin..
İnşallah duyarız canım.
Fasulye kadar oldu artık teyzesi :)))
Günaydın arkadaşlar :)
Şimdi gördüm ,nasıl sevindiğimi bilemezsinRabbim kucağına almayı nasib etsin gözünüz aydın canım , Allah diğer arkadaşlarımıza da nasib etsin inşallah
Günaydın BaşSultan.. Amin hayırlısı ile isteyene versin Rabbim:)Günaydın arkadaşlar :)
Şimdi gördüm ,nasıl sevindiğimi bilemezsinRabbim kucağına almayı nasib etsin gözünüz aydın canım , Allah diğer arkadaşlarımıza da nasib etsin inşallah
Sabah kahvemide içtim... Bakalım bugün nasıl olacak....
İnşallah BaşSultan hepimiz için... Allah ım duy sesimiziÇok güzel geçsin inşallah :))
kahvelerine bayılıyorumm kahve sevmeyen ben görünce içmek istiyorum betsymmPAZAR KAHVELERİNİZ ÇİÇEKLER...Eki Görüntüle 1898659
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?