- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
uuuuuuuu nefis olmuş sunumda süperPAZAR KAHVELERİNİZ ÇİÇEKLER...Eki Görüntüle 1898659
Havada Güzeldi LüleM... Ne güzel gitti kerata:)))uuuuuuuu nefis olmuş sunumda süperfotoğrafı gördüm ve şuan bütün hücrelerim kahve kahve diye bağırıyor
Veşşş.. Fincanca çay keyfi... Ben sabaha denk geldim ve şu an sıcak çay nefisss giderr:)))
Yağmur Perim seni kahve misali severim sevdiririm:)) Anlaşırız seninle nede olsa:)) Yanında naneli çikolar versem... Yok dersen portakallı çikolarımda var onada yok dersen çeşittt bollll:))kahvelerine bayılıyorumm kahve sevmeyen ben görünce içmek istiyorum betsymm
o zaman tam zamanıymışVeşşş.. Fincanca çay keyfi... Ben sabaha denk geldim ve şu an sıcak çay nefisss giderr:)))
o zaman tam zamanıymışkızım ordan bi çay çek patrona
Kendi ellerimle bugünün kahvesini yapam LüleMe... Bol bol zihni açılsın sınavlar süper geçsinn
Bu Güneşli Hava da Bu Kahveler Gitmez mi:)Eki Görüntüle 1901382
oyy güzel kalplim benim senin elinden olur da içilmez mi hiç 40 yıl da hatırı olur :)Kendi ellerimle bugünün kahvesini yapam LüleMe... Bol bol zihni açılsın sınavlar süper geçsinn
O halde sıkı dur bu hatırlara Ömür yetmeyecek:))oyy güzel kalplim benim senin elinden olur da içilmez mi hiç 40 yıl da hatırı olur :)
BaşSultan nasıl kokuları alırmışş:))) İyi gider ama dimi:))Kahvenin kokusuna geldim , alırım bir fincan ,mis gibi kokuyor .
Ama bu aşırı güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?