İnşallahhh canım benimmm....:Saruboceq: Bu arada senin başvuruların ne alemdee..yaa ciddiyim artık sıkıldım benn..biri arasada gel sana iş buldum burda calış dese..ama yokk.. hep ben cabalıyorumm off yaa...
haklısın valla bugünde cv yolladığım biryerden vevap olarak lütfecvnizi kendiniz yazınız demiş başka kaynaklardan yararlanmayınız bu nedemek anlamadım:1shok:
yok anacım kendi hazırladığım bir cv bence kullanışlıda
bir resim furyasıdır gidiyo anlamadım ki
Kızlar biliyormusunuz normalde cvlere resim konması dogru degill.. Avrupa ülkelerinde bu böyle degil daha dogrusu firmalar yada şirketler bunu talep edemez..ayrımcılıga giriyormuşşş.. hocamız bahsetmişti.. ama ülkemizde böyle yasal bir şey olmadıgı için isteyebiliyorlar...
ben bugune kadar hiç resimli cv yollamadım belkide ondan bana geri dönmüyolar vay adilerrrr Çok üzgünüm çoook
haaa vicdancım canım bu arada sordum rüya vadisinin fiyatı 3.000 liraymış ama hafta içi bi gün!!
birazda onun payı var ucuz olmasında bide kaç kişilik kapasiteyi bilmiyomuş arkadaşım en az 300 kişidir filan dedii.....
Canım allah evlenenlere yardım etsin baksana bir gece için 3000 ..demekki bir evlilik için en az 25000 bin para rahat gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?