Galiba bu sefer gerçekten gitti...
Zaten bu site için fazla genç ve güzeldi...
Yok gitmem cevap yazilmasada Allah bir yol gosterirdur kız ben bakım konunaaa kıyamam sana sonra sende gitmeye kalkarsın da :)
Kafamı karıştırdın, o ya konunun başlığını değiştirmiş. Kv ölsün miras bize kalsın diyordu normal değildi yazdıkları :)ben okumadim onu.
profiline baktim bebeklerle alakali seyler yazmis.isterseniz sizde goz gezdirin emin olmadan.
Konularinada baya uye ceken biri niye giderki bnm konuma yardim eden yok halen burdayim
Hakkaten onuda söylese bari gitmeden kv ev almış mıBaktı bizden miras da kalmayacak :)
senin konuyu merak ettim simdiUyeler 22 ziyaretci 17 bnm konuma girince boyle olmuyor uhum uhum
bu kız zaten tuhaftı ya ...Baktı bizden miras da kalmayacak :)
Bana da burası pek iyi gelmiyor. Konuları okudukça dert ediyorum kendime, bazı konular kafamı kurcalıyor, bazı konularda çok üzüyor. Kendime eziyet ediyorum gibi geliyor. Ama bırakıp gidemiyorum. Bilgisayarı açınca ilk iş bdv'ye bakmak oluyor. Psikolog arkadaşlar bunun bir açıklaması var mı? Dertleri okuyup dertlenmek, bu bir hastalık mı?[/Benim kızda diyor buraları okuyup okuyup paranoya yapıyorsun diyor hangi konularda dersen kızlık zarı diktirmek gibi ,sanırım en iğrenç konu bu bunu kızıma okuttum ben küsüp bir kaç gün konuşmadıBana da burası pek iyi gelmiyor. Konuları okudukça dert ediyorum kendime, bazı konular kafamı kurcalıyor, bazı konularda çok üzüyor. Kendime eziyet ediyorum gibi geliyor. Ama bırakıp gidemiyorum. Bilgisayarı açınca ilk iş bdv'ye bakmak oluyor. Psikolog arkadaşlar bunun bir açıklaması var mı? Dertleri okuyup dertlenmek, bu bir hastalık mı?[/Benim kı
haaa hatirladim.kocasi cep alacakti bide yoksa aldimiydi oyle biseydi.Kafamı karıştırdın, o ya konunun başlığını değiştirmiş. Kv ölsün miras bize kalsın diyordu normal değildi yazdıkları :)
bu kız zaten tuhaftı ya ...
birde bizim gibi hemcinsi oldugu için utanıyomus.. papucumun bilmem neyi derler bizim burda bunun gibilere...
Pabucumun raaakkkçısıııı mı? :)
Yok birtane fazla acmisim keske silebilsem yer kaplamsinSende konu ac gidisin muhtesem olsun.
Garip garip şeyler yazmıştı, bir arkadaşta bunların hepsi delil kv ne birşey olursa başın yanacak dedi :) Giderken konusunu değiştirmiş. Sanki konu geri gelmiyor pek de safhaaa hatirladim.kocasi cep alacakti bide yoksa aldimiydi oyle biseydi.
tulayyyyy geri don dayanamiyom tulayyyy askim geri don tulayyyyyy
O kötüymüş yapma böyle şeyler ya kıza, yazık!!Benim kızda diyor buraları okuyup okuyup paranoya yapıyorsun diyor hangi konularda dersen kızlık zarı diktirmek gibi ,sanırım en iğrenç konu bu bunu kızıma okuttum ben küsüp bir kaç gün konuşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?