Evim ayri .ogretmenim iki ayligina geldim.tatili bahane edip kacmak istiyorum araba almaya kavga -dovus niyetlendim kisitlamaya calisiyorum kendimi.Hastaligim major depresyon.Yalniz atlattim.sukur iyiyim.Ama burda sinirleniyorum her seye.Evini ayır desem ayni yerde zor.Tayin iste git paran var kazaniyorsun.Ne demek araba süremezsin. Tedavi oldugun tanı ne cok mu ciddi tek yasayabilir misin?Hayatında biri var mi ve kaç yasindasin bunlar onemli cevaplar icin.
2 ayi onlarla gecirmeyin mesela bayram icin tura gidin.tek basiniza 1hafta gezin mesela dogu karadenizi orda tek cikanlar oluyor tanisir beraber gezersiniz.Ya da ege turu vb.soylemeyin ailenize de..Arabayi da alin bir hocadan ders baslayin ekonomik ozgurluk varsa onlara ne üstelik kıyasa ne gerek var.Evim ayri .ogretmenim iki ayligina geldim.tatili bahane edip kacmak istiyorum araba almaya kavga -dovus niyetlendim kisitlamaya calisiyorum kendimi.Hastaligim major depresyon.Yalniz atlattim.sukur iyiyim.Ama burda sinirleniyorum her seye.
Daha once kullanmadigim bir aracim vardi daha dogrusu kullanamadigim. Hem ogrenecektim hem de surecektim hoca esligindd.gorev yaptigim yere getirememistim .Hevesim de yoktu zaten hasta oldugum icin.Iki kuzenimi ve amcami ani bir sekilde arka arkaya kaybetmiştim.Birikmis baska dwrtlerim de vardi.Anlatsam saatler surer.Yasadigim cocukluk travmalari, ölümler,olayli nisanim,bozmam ...yeni bir sehir de var tabi..yani kız kardeşiniz ayrı bir insan siz ayrı bir insansınız
onunla kendinizi kıyaslamayın
gidin de arabınızı alın
ne demeye babanızın hesabında duruyor paranız o kısmı hiç anlamadım
Bozulmus nişan ve ölmüş kuzen amca nasip en onemli sey sensin.Daha once kullanmadigim bir aracim vardi daha dogrusu kullanamadigim. Hem ogrenecektim hem de surecektim hoca esligindd.gorev yaptigim yere getirememistim .Hevesim de yoktu zaten hasta oldugum icin.Iki kuzenimi ve amcami ani bir sekilde arka arkaya kaybetmiştim.Birikmis baska dwrtlerim de vardi.Anlatsam saatler surer.Yasadigim cocukluk travmalari, ölümler,olayli nisanim,bozmam ...yeni bir sehir de var tabi..
Neyse vekaletle sattirmistim.
O sekilde babamda.o benim iyiligimi dusunuyor ama bana zarar verdiğinin farkinda degil.
Ben kendimi sevmeyi bilmiyorum.Psikologum zamanla olacak diyor.Ama bilmiyorum.Bozulmus nişan ve ölmüş kuzen amca nasip en onemli sey sensin.
Ailem sonucta.Ailemi seviyorum ama her defasinda bir umit degismelerini bekliyorum.e madem sevmiyorsunuz ne diye tatilde iki ay aile evine dönüyorsunuz.. dönmeseydiniz. koskoca kadınsınızparanız niye babanızda o kısmı da anlamadım. vermeyin.
Su an ailemin yanindayim demek istedim.Yazdıklarını düzenleyin çünkü hem tayinim memlekette ailemin yanındayım demişsiniz hem de sadece tatile geldim yazmışsınız. Ayrıca biriktirdiğiniz para neden babanızda? Tatilin hepsini ailenizle geçireceğinize yurt dışına gidin ya da turlara katılın kendinize hobi edinin. Sizin önce kendinizi düzeltmeye ihtiyacınız var.
e sana laf sokan ablanı, senin karakter gelişimini kısıtlayan anne babanı seviyorsan konu kilit.Ailem sonucta.Ailemi seviyorum ama her defasinda bir umit degismelerini bekliyorum.
Yani sevgiyi kaybetmek istemiyorum.Ya aslinda bilmiyorum.Sorunlarimi cozemeyecek kadar depresyona girdiysem beni bu noktaya getiren onlar oldu.Ama bi tarafta babami dusunuyorum.o iyi bir insan.Ama artik ona da guvenim kalmadi.Benim ne hissettigimi anlayamazsiniz.Yalnizliktan da korkuyorum.e sana laf sokan ablanı, senin karakter gelişimini kısıtlayan anne babanı seviyorsan konu kilit.
Ya inanin aylardan beri istiyorum.Babamin kalbi var.Annem hastayım deyip ustume geliyor.Konuya vicdanimdan giriyorlar.Kendi kendinize yapabilirsiniz ,paranızı alın bi an evvel araba alıcam diyip isteyin tek başına yapılacak biçok aktivite var niye evde oturuyorsunuz aslında kimsenin size bişi yaptığı yok siz kendinize yapıyorsunuz ,kendi kendinize üzlüyorsunuz ,izin vermekle alakalı bu
her koyun kendi bacağından be canım. Araba aldırmıyorlarsa parayı iste altın yapcam boynuma takcam de. Senin paran mecbur verecekler eninde sonunda değil mi ?Ya inanin aylardan beri istiyorum.Babamin kalbi var.Annem hastayım deyip ustume geliyor.Konuya vicdanimdan giriyorlar.
Bunda vicdan yapacak bişi yok ,tamam paramı hesabıma geçin deyin ,Ya inanin aylardan beri istiyorum.Babamin kalbi var.Annem hastayım deyip ustume geliyor.Konuya vicdanimdan giriyorl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?