Burasi benim evim diyor

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor

kendi evi gibi rahat ettirmişsin ondan. yaşlılar bir şeyi 50 defa tekrarlasa gene tekrarlarlar, endişe edicek bi durum yok bence

Amaaaan bosver amcamin ve babamin ne kadar evi varsa babannem hala evimiz diye bahseder :) ama uygun bir dille misafir oldugunuda belirt.

Ev onun olsun cok huzurum yok zaten. Onunla tartisacak degilim ben rahat etsinler diye soruyorum o bana burasi benim evim diyor. Mesela gorumcem tatli yerken neden zahmet ettin bize boyle guzel davranirsan biz hic gitmeyiz dedi. Kaynanam da aaa ne misafiri burasi benim evim kendini misafirden mi sayiyorsun dedi. Guldum gectim

Reactions: KV_
Çok alakasız yerde söylemiş ama bu olayda
Ev sizin mi kira mı? Bi yardım yapıyor mu maddi olarak? Belki ona istinaden söylüyordur, ordan cesaret alıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…