Bu cevabi bekliyordumÇünkü orası onun evi
Cok cocukca davranip beni kendinden sogutuyor halbuki boyle seyler yapmasa cok da severim. Ev onun olsun kendini ne saniyor kiBeynine yer etsin diye tekrarlıyo. Sende hayır benim evim demeliydin.
HAHHAHAHAHAÇünkü orası onun evi
Vallahi saydim :)Saydınız mı
Oğlumun evi benim evim mantığında kayınvalideniz
Bu cevabi bekliyordumtesekkurler :)
Ev onun olsun cok huzurum yok zaten. Onunla tartisacak degilim ben rahat etsinler diye soruyorum o bana burasi benim evim diyor. Mesela gorumcem tatli yerken neden zahmet ettin bize boyle guzel davranirsan biz hic gitmeyiz dedi. Kaynanam da aaa ne misafiri burasi benim evim kendini misafirden mi sayiyorsun dedi. Guldum gectimNiye bilmiyorum çok komik geldi sürekli benim evim demesi
Aklınca otorite kurmak istiyor, üstün görünmeye çalışıyor gibi. Ya da gerçekten rahatlığını belirtiyor, seni sıkmak istemiyor. Çok büyütme.
Çok alakasız yerde söylemiş ama bu olaydaEv onun olsun cok huzurum yok zaten. Onunla tartisacak degilim ben rahat etsinler diye soruyorum o bana burasi benim evim diyor. Mesela gorumcem tatli yerken neden zahmet ettin bize boyle guzel davranirsan biz hic gitmeyiz dedi. Kaynanam da aaa ne misafiri burasi benim evim kendini misafirden mi sayiyorsun dedi. Guldum gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?