Burasi benim evim diyor

Bu konuyu acmiyorum bile yarin sirf esimle yalniz beni cekistirebilmek icin esimin hastanesinden randevu aldi onla gitcek . Bunu esime soylesem esim hemen yetistirir. Esim annesinin agzina bakan bi insan. O konuda yalnizim

bu kötü olmuş. o halde boşverin; yaşasın kk :) gülün geçin. siz zaten üslubunuzu bozmuyosunuz galiba. en iyisi :)

Ben senin önceki konunu okudum.Kayınvalide hiç önemli değil,eşinle durumun daha önemli.
Yerinde olsam bir an evvel ailemin yanına dönerim.Dönemiyorsan bile lütfen korunmaya özen göster.Çocuğun olursa bu adamdan asla kurtulamazsın.

Senden tepki bekliyordur.ya evet burası sizin de eviniz dedirtecek rahat edecek ya da aksi bir cümle duyup arayı bozacak.bence sen ikisini de söyleme konu uzar gider biraz zor ama sabret duymuyormuş gibi yap ciddiye de alma susar gider bence.Takarsan olan hep sana ve evliliğine oluyor onlara birşey olmuyor.zaten sıkıntılıymışsın boşver desin dursun

Benim kv de de geldiğinde bura oğlumun evi diyo ama durduk yere diyor
Sadece Oğlunun değil oğlunla gelininin evi dedim bi daha da diyemedi
Aklınca istediğim gibi gelir istediğim kadar kalırım demeye getiriyor ( temelli kalmaya gelmiş ti benim haberim sonradan oldu , bir ayda zor yolladım gitmiyo resmen ) herşey tadında güzel ya bu büyüklerde bazı bazı bıktırıyorlar kendinden valla, evlilik hayatı başka yani ben anneme gidip kalamıyorum 1 ay ama kv gelip yerleşip kendine bakıtma derdinde ...

Haklisin canim insallah hamiledegilimdr bundan sonra koruncam

Yerinizde olsam 15 gün misafir kabul etmezdim sehir disindan bile geliyor olsa en fazla 5 gün. Birde gerine gerine nezaman gidecegim belli degil ne ya. Cok rahatlik vermişsin. Burasi benim evim ne demek aklinca suzi deniyor bir arkadas guzel bir oneri vermis fatura gelince şaka niyetine evinin faturasi gelmis de tutustur eline. :)

Not: önerimi geri aldim esim annesinin agzina bakan bir insan demişsin. Hoş zaten esin oyle olmasaydi bunlar olmazdi biraz sabret bari.

Oy oy oy bir önceki konunuza baktım da hatta yorum da yazmışım. Oğlundan alıyor bu cesareti daha da kötüsü bu evlilikte yalnızsınız. Hayırlısı olsun diyeyim.

'Böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana, tüm amacımız zaten misafirlerimizin evinde gibi rahat olmasını sağlamak' diyemediniz mi?
Neyse, daha diyebileceğiniz 14 gün var...

Ben en fazla bes gun kalabilirsiniz diye nasil diyeyim ki asla diyemem onceki konularimi da okursaniz sebeplerini anlarsiniz keske oyle biri olabilseydim..
15 gun kalacagi halde diyorki daha nekadar kalacagim belli degil.
Sabir canim benim daha,buyuk sorunlarim var zaten bu ne ki

Esin anneci olmasaydi gayette 5 gun kalinabilir diyebilirdin. Ama esin senin yaninda degil ve kaynananda bunun fazlasiyla farkinda buyuzden istedigi gibi at koşturuyor zaten.
Hatırladim bakinca eski konunu, dogru bunca seyin icinde kvnin bu laflari devede kulak bile degilmiş. Bosuna kendini harciyorsun

Hamile olup olmadigimi ogrenicem bu hafta canim. Daha,sonrasinda,daha,dik durucam ve net kararlar alicam. Cok sagol yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…