Bu konuyu acmiyorum bile yarin sirf esimle yalniz beni cekistirebilmek icin esimin hastanesinden randevu aldi onla gitcek . Bunu esime soylesem esim hemen yetistirir. Esim annesinin agzina bakan bi insan. O konuda yalnizim
Ben zaten evlendigime cok pismanim canim . Oglu da onun olsun ev de onun olsun . Rabbim beni tez zamanda aydinliga cikarsin insaallahMuhtemelen oğlundan alıyordur o cesareti. Kv nin üzerine kuma gitmişsin canım haberin olsun. Ses çıkarmadıkça büyüklük sende kalmayacak yalnız onu bil.
Haklisin canim insallah hamiledegilimdr bundan sonra koruncamBen senin önceki konunu okudum.Kayınvalide hiç önemli değil,eşinle durumun daha önemli.
Yerinde olsam bir an evvel ailemin yanına dönerim.Dönemiyorsan bile lütfen korunmaya özen göster.Çocuğun olursa bu adamdan asla kurtulamazsın.
Iste kk dehasi. Cok guzel cevap konu sahibi bence bunu ilk firsatta soyleBöyle düşünmenize çok sevindim Benim de tek Arzu'm sizi kendi evinizde gibi rahat ettirmek annecim
Diyeceksiniz
Ben en fazla bes gun kalabilirsiniz diye nasil diyeyim ki asla diyemem onceki konularimi da okursaniz sebeplerini anlarsinizYerinizde olsam 15 gün misafir kabul etmezdim sehir disindan bile geliyor olsa en fazla 5 gün. Birde gerine gerine nezaman gidecegim belli degil ne ya. Cok rahatlik vermişsin. Burasi benim evim ne demek aklinca suzi deniyor bir arkadas guzel bir oneri vermis fatura gelince şaka niyetine evinin faturasi gelmis de tutustur eline. :)
Not: önerimi geri aldim esim annesinin agzina bakan bir insan demişsin. Hoş zaten esin oyle olmasaydi bunlar olmazdi biraz sabret bari.
Beni ailesinin yaninda cok ezip cok hakaretler ettigi icin onlarda yuzbuldular . Esimehakkimi helal etmiyorumOy oy oy bir önceki konunuza baktım da hatta yorum da yazmışım. Oğlundan alıyor bu cesareti daha da kötüsü bu evlilikte yalnızsınız. Hayırlısı olsun diyeyim.
Ben en fazla bes gun kalabilirsiniz diye nasil diyeyim ki asla diyemem onceki konularimi da okursaniz sebeplerini anlarsinizkeske oyle biri olabilseydim..
15 gun kalacagi halde diyorki daha nekadar kalacagim belli degil.
Sabir canim benim daha,buyuk sorunlarim var zaten bu ne ki
Hamile olup olmadigimi ogrenicem bu hafta canim. Daha,sonrasinda,daha,dik durucam ve net kararlar alicam. Cok sagol yorumun icinEsin anneci olmasaydi gayette 5 gun kalinabilir diyebilirdin. Ama esin senin yaninda degil ve kaynananda bunun fazlasiyla farkinda buyuzden istedigi gibi at koşturuyor zaten.
Hatırladim bakinca eski konunu, dogru bunca seyin icinde kvnin bu laflari devede kulak bile degilmiş. Bosuna kendini harciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?