AhahahahahVallahi saydim :)
İşte bu15 gün kalıcakmış illa ki bir elektrik su birşey faturası gelir tutuştur eline annecim evinin faturası gelmiş buyur diye ..
Kiraciyiz ve hicbi yardimi da olmadi canim benimÇok alakasız yerde söylemiş ama bu olayda
Ev sizin mi kira mı? Bi yardım yapıyor mu maddi olarak? Belki ona istinaden söylüyordur, ordan cesaret alıyordur.
Cunku burasi onun evi ondan ole davraniyor ...Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
Uzerine benim evim yazili tsort giy canim kv min yaptigi tam olarak buOğlum var 12 yasında KV konularını okuyunca nasıl davranmam gerek onu düşünüyorum evlendiginde .. Oğlumun evi benim evim olacak doğal olarak
Allah akıl versin o zaman, sana da bol bol sabırKiraciyiz ve hicbi yardimi da olmadi canim benim
Insallah canim benim benim saygimi hurmetimi saniyorli o otorite kurdugu icin . O otoriteyi kaybetmekten korktugu icin aklinca yontem uyguluyor. Guluyorum sadece ama uzuluyorumda beni hesaba katmiyor sanirim diyeBu ne kendini bilmezlik ya. Koskoca kadının yaptığı işe bak.
Hemde ilk günden.
Allah yardımcınız olsun bi an önce gider inşallah SİZİN EVİNİZDEN
Yok canım o kadar değil benim evim var onların evine ihtiyacım yokUzerine benim evim yazili tsort giy canim kv min yaptigi tam olarak bu
Bu konuyu acmiyorum bile yarin sirf esimle yalniz beni cekistirebilmek icin esimin hastanesinden randevu aldi onla gitcek . Bunu esime soylesem esim hemen yetistirir. Esim annesinin agzina bakan bi insan. O konuda yalnizimkocanız ne diyo peki o da farketti mi çok merak ettim
Mutfaktan cikmiyor canim karismiyorum inanki kendimi onun seviyesinde gormuyorum. Cocukca . Ben kv olsam agir sakin bi insan olurum bu ne boyle cocuk gibiO zaman ev islerini yemekleri vs de kendi yapsin madem bu kadar sahiplendiyse
Mutfaktan cikmiyor canim karismiyorum inanki kendimi onun seviyesinde gormuyorum. Cocukca . Ben kv olsam agir sakin bi insan olurum bu ne boyle cocuk gibi
Ay ben senin yerinde olsam eve girmem hep bir bahane bulur dışarda işim var derim alsın evini oğlunu tepe tepeMutfaktan cikmiyor canim karismiyorum inanki kendimi onun seviyesinde gormuyorum. Cocukca . Ben kv olsam agir sakin bi insan olurum bu ne boyle cocuk gibi
Aslaa demem cok guzel hurmet ediyorum ve zatwn onlar gelmeden konu acmistim burda nasil agirlasam neler yapsam diye. Zaten bende bi yeri varken kendini dusuruyor ona guluyorum neyse :)Gidene kadar sabir göster artik
Buyukluk sende kalsin
Gul gec yani
Koskoca kadina birsey de denmezki ilk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?