Burasi benim evim diyor

O kadar alakasiz yerde soyluyo ki komik duruma dusuyor haberi yok.
Mesela sahur yemegi yiyoruz dediki benim kac gun kalacagim belli degil ya (cok kalacam haberin olsun) demek istiyor bu sure icinde seferi sayilirim diyor. Burdan nezaman giderim belli degil diyo . Ona,git kalma yada kal diyen yok ki yani oyle bi konu yok

Reactions: KV_
Cunku burasi onun evi ondan ole davraniyor ...

Bu ne kendini bilmezlik ya. Koskoca kadının yaptığı işe bak.
Hemde ilk günden.
Allah yardımcınız olsun bi an önce gider inşallah SİZİN EVİNİZDEN

Bu ne kendini bilmezlik ya. Koskoca kadının yaptığı işe bak.
Hemde ilk günden.
Allah yardımcınız olsun bi an önce gider inşallah SİZİN EVİNİZDEN
Insallah canim benim benim saygimi hurmetimi saniyorli o otorite kurdugu icin . O otoriteyi kaybetmekten korktugu icin aklinca yontem uyguluyor. Guluyorum sadece ama uzuluyorumda beni hesaba katmiyor sanirim diye

Uzerine benim evim yazili tsort giy canim kv min yaptigi tam olarak bu
Yok canım o kadar değil benim evim var onların evine ihtiyacım yok seninki şaşırmış bence ona öyle bi hediye mantıklı belki anlar ozaman abartip saçma la dığını

kocanız ne diyo peki o da farketti mi çok merak ettim

O zaman ev islerini yemekleri vs de kendi yapsin madem bu kadar sahiplendiyse

kocanız ne diyo peki o da farketti mi çok merak ettim
Bu konuyu acmiyorum bile yarin sirf esimle yalniz beni cekistirebilmek icin esimin hastanesinden randevu aldi onla gitcek . Bunu esime soylesem esim hemen yetistirir. Esim annesinin agzina bakan bi insan. O konuda yalnizim

Reactions: KV_
Mutfaktan cikmiyor canim karismiyorum inanki kendimi onun seviyesinde gormuyorum. Cocukca . Ben kv olsam agir sakin bi insan olurum bu ne boyle cocuk gibi

Gidene kadar sabir göster artik
Buyukluk sende kalsin
Gul gec yani
Koskoca kadina birsey de denmezki ilk etapta

Dur tahmin edeyim. Evde papağan besliyorsunuz ve kayınvalide onun kafesinden su içti.

Bilemedim muhtemelen.

Kayınvalideniz kendini ikna etmeye çalışıyor.

Mutfaktan cikmiyor canim karismiyorum inanki kendimi onun seviyesinde gormuyorum. Cocukca . Ben kv olsam agir sakin bi insan olurum bu ne boyle cocuk gibi
Ay ben senin yerinde olsam eve girmem hep bir bahane bulur dışarda işim var derim alsın evini oğlunu tepe tepe

Gidene kadar sabir göster artik
Buyukluk sende kalsin
Gul gec yani
Koskoca kadina birsey de denmezki ilk etapta
Aslaa demem cok guzel hurmet ediyorum ve zatwn onlar gelmeden konu acmistim burda nasil agirlasam neler yapsam diye. Zaten bende bi yeri varken kendini dusuruyor ona guluyorum neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…