- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
Bende 11 yıllık evliyim, çocuk yapmak için evlenmemiştik zaten. Anaç bir yapım yok, ne eşim ne ben yolda durup çocuk seven bıcır bıcır tipler değiliz malesef, hatta gürültü patırtı olunca offf diyoruz
nitekim ben 5-6 yıl korundum, sonra eşim askere gitti geldi, ve artık yaşım geçiyor telaşı sardı yaş 30 oldu çünkü. Hani olacaksa olsun zamanı geçmeden dedik ama olmadı. Sonra doktorlar tedaviler falan nedensiz infertilite, en zoru, en anlaşılmaz olanı, belki de kaderde yazılmamış olması. İki yıl üstüste tedaviler yapıldı nasıl kabustu şimdi düşünüyorum da...olmadıkça hırslanıyorsun, hedefe kitlenmiş durumdasın ve hayalkırıklıkları, dünyanın sonu gibi hissetmeler...eee o kadar ilaç kullanınca insanlıktan çıkıyorsun tabii.
Her neyse sonra ben birden bire her şeyi bıraktım tedavidir, yumurtlama günüdür hepsi bitti...Tekrar eski normal insan halime döndüm.
Önceden nasıldısam öyleyim şimdi. Şu an isteyip istemediğimden bile emin değilim. Olursa eyvallah ama olması için çabalama şimdi çok uzak.
Evliliğime gelince farklı anlatılmaz bir evliliğim var. Etrafımda gördüğüm kimsenin ki gibi değil. Belki çocuk olmadığı içindir. Bu kadar yıldır severek, sayarak, birlikte çok güzel zaman geçirerek giden bir evlilik garip belki ama :) olabiliyor bu.
Daha daha çok anlatırım ilerleyen günlerde
Her neyse sonra ben birden bire her şeyi bıraktım tedavidir, yumurtlama günüdür hepsi bitti...Tekrar eski normal insan halime döndüm.
Önceden nasıldısam öyleyim şimdi. Şu an isteyip istemediğimden bile emin değilim. Olursa eyvallah ama olması için çabalama şimdi çok uzak.
Evliliğime gelince farklı anlatılmaz bir evliliğim var. Etrafımda gördüğüm kimsenin ki gibi değil. Belki çocuk olmadığı içindir. Bu kadar yıldır severek, sayarak, birlikte çok güzel zaman geçirerek giden bir evlilik garip belki ama :) olabiliyor bu.
Daha daha çok anlatırım ilerleyen günlerde