ay bebeişim çok saollll aminnnŞeniz
evet renk seçimleri bana ait eşim saolsun hiç karışmadı benim zevkime benim hayallerime bıraktı
inan o yatak odasındaki örtümüde ve farbamda kullanılan kumaşı ve rengi bulmak için günlerce gezdiğimi hatırlıyorum
ben evlenirken mor ve pembe moda diildi hatta mor diyince insanların aklına okul önlüğü rengi gibi çiğ izlenim bırakırdı
şimdi hepsi moda:roflol:
inşlh canım sende gönlündeki gibi yaşarsın tüm isteklerini:1hug:
off yatak odası süper ya en sevdiğim renk bayıldım canım
cok güzelmiş canımm özellikle yatak odası renkler fln cok hoşuma gitti
güle güle oturunn
canım güle güle oturman dilegiyle.. a.s.
canimmmmmmmmmmmmmmm benimmm
yerim ben seni
güle güle otur, hersey cok güzel, mutluluk hic eksik olmasin yuvanizdan :)
Çook güzel sıcacık bi evin var canım...güzel günlerde oturman dileğimle..
oy oy oy yatak odasına bayıldım bikeremm ne kadar şekerrr yaa:)) tıpkı senen gibimcanım benimm allah ağız tadıylaa eşin ve bebeğinle mutlu mesutt bir yuvaa nasip etmişş sanaa mutluluğunun daim olması dileğimlee senin tatlı dilin ve güleryüzünlee de evinizin şenlenebiliceğinş tahmin ediorum bütün mekanlarr çok hoşş mutluluk peşinizi bırakmasın inşş amin!!:icecream:
canım çok güzel tertemiz bir evin var,,Rabbim mutlu mesut oturmayı nasip etsin inş.
herseyın cok guzel cok begendım yaaa
sıcacık mıs gıbı tertemız yuvan agız tadıyla oturun güle güle inş
içinde bir ömür mutlu olun
ben daha önce de yorum yazdım ama dayanamadımm yineleyeceğim... o evdeki beşik, mama sandalesi var ya işte onlar kadar güze lbir dekor var mı...sadece onlar yeter ...Allah birlikte hayırlı,uzun,sağlıklı bir ömür nasip etsin size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?