Burası da B&M nin küçük yuvası :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oh valla ne güzel kıssss inşallah bende istediğim gibi döşicem evimi delikafadulden

ama cidden mor çok moda artık ve bence süper görünüyor cıvıl cıvıl olmuş :asigim:

güzel dileklerin için saol bacım :1hug: :enbuyukkk:

cok güzelmiş canımm özellikle yatak odası renkler fln cok hoşuma gitti
güle güle oturunn

canimmmmmmmmmmmmmmm benimmm

yerim ben seni

güle güle otur, hersey cok güzel, mutluluk hic eksik olmasin yuvanizdan :)

oy oy oy yatak odasına bayıldım bikeremm ne kadar şekerrr yaa:)) tıpkı senen gibim canım benimm allah ağız tadıylaa eşin ve bebeğinle mutlu mesutt bir yuvaa nasip etmişş sanaa mutluluğunun daim olması dileğimlee senin tatlı dilin ve güleryüzünlee de evinizin şenlenebiliceğinş tahmin ediorum bütün mekanlarr çok hoşş mutluluk peşinizi bırakmasın inşş amin!!:icecream:

ay ay ayyy bi hoş oldummmmkaydirigubbakcemile3..
sanırım insanın içi dışına yansırmış öyle derler biraz cıvıl cıvılımdır heheee
bazen kızıyorum kendime yaww koltuklarımı bari klasik alsaydım diye
ama kiradayız ya taşın taşın mahvolurdu mobilyalar bide bütüngün oturacağımız için rahat bişi olsun dedik :))
artık inşlh kendi evimize bordo altınsarısı renlerde koltuk takımı ve yemek odası istiyorum orası 3+1 olucak salon ayrı yani
2 sene sonra yaşıyo olurda evime taşınmış olursam oranında fotolarını koyarım inşlh kaydirigubbakcemile3
duaların için ALLAH razı olsun Şeniz
canımcımm RABBİM sanada hayırlı bi eş huzurlu bir yuva hayırlı bi evlat nasip etsin inşlh
herşey gönlündeki hayalindeki gibi olsun:1hug:

Son düzenleme:
canım çok güzel tertemiz bir evin var,,Rabbim mutlu mesut oturmayı nasip etsin inş.

herseyın cok guzel cok begendım yaaa
sıcacık mıs gıbı tertemız yuvan agız tadıyla oturun güle güle inş
içinde bir ömür mutlu olun

herseyın cok guzel cok begendım yaaa
sıcacık mıs gıbı tertemız yuvan agız tadıyla oturun güle güle inş
içinde bir ömür mutlu olun

çok teşekküreerim canım
aminnnnnnn...................

ben daha önce de yorum yazdım ama dayanamadımm yineleyeceğim... o evdeki beşik, mama sandalesi var ya işte onlar kadar güze lbir dekor var mı...sadece onlar yeter ...Allah birlikte hayırlı,uzun,sağlıklı bir ömür nasip etsin size..

kaydirigubbakcemile3
çok çok çok teşekkürederim canımŞeniz
RABBİM isteyen herkesin evinde o dekorları kullanmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile3

evin çok tatlı canım ayrıca aferin sana tertemizz buz gibii vallaa :)) gule ggule oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…