Burası da B&M nin küçük yuvası :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşeşkkürederimmm :))))))))))

canim harika evin ya isil isil.
renkler cok hosuma gitti.
gule gule saglicakla otur

evinizde sıcak bir ortam var çok güzel herşey .a.s.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım.yalnız örtüler biraz fazla geldi gözüme

lady08
yoncagülüm
çok teşekkürederim kızlarrrr :)

öncelikle kendi resimlerinizide bugün ne giydin bölümünd egörmüştüm beğpeniyle bakmıştım maşallah.. bebiş olamsına karşın incecik vede çok şıktınız.. evinizde çok ciciymiş turuncu vede yeşili çok seviyosunuz anladığım kadarıyla cıvıl cıvıl :) yatak örtüsünün rengi çok hoşuma gitti çok uyumlu perdelerle iddialı bi renk genelde hepimiz krem kırmızı yada bordo tercih ediyoruz sizinki farklı ve özel olmuş..

yuvanızda bebeğinizle birlikte güzel günler geçirmenizi diliyorum arkadaşım a.s.

güzel yorumun için cok teşekkürederim Şenizevet
turncu yeşil
pembe mor
renklerini yanyana çok beğeniyorum
o mor kumaşı bulana kadar canım çıkmıştı(deri saten)
şimdiki gibi mor moda diildi ve örtümü perdemi diktirirken mağza sahipleri bile eminmisiniz hoş olurmu vs sordular bende istediğimi yapın görün demiştim
yapıldıktan sonra onlarda cok beğenmişlerdi hatta bu rengi kullanmışlardı örnek olarak :)) mağza camının önündeki yatakta kaydirigubbakcemile3
daha sonra gördüm bunu

canımcım nazar değmesin yuvanızdan huzur mutluluk eksik olmasın inşallah Rabbim güzel günlerde oturmanızı nasip eder eviniz çok güzel o kadar çok detay var ki dön dön kaç kez baktım fotolara başım döndü kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
bebek eşyalarına takıldı gözüme sağlıkla beraber yaşayın inşallah evinizde

kaydirigubbakcemile3
çok teşşekkürederim
aminn hepimiz inşlh

Son düzenleme:
renklere bayıldım .çok guzel huzurla oy-turman dıleğiyle...

lila
ben

çok teşekkürederim kıslarrr

evin şirinmiş canım allah ağız tadıyla sevdiklerinle bir ömür boyu yaşamanızı ve mutluluk içinde olmanız dileğimle

Güle güle oturun canim.Oturma odandaki halilarin bir degisik
rengi bende var,üc tane.Banyo takimnda cok hos.

o.odanın ve salonun renkleri çok cici hihoyyyt herşeyide uydurmuş maşalla

yatak odan harika görünüyor mor çok güsel durmuş... minik bi ayrıntıya giricem ..badana zamanı geldiğinde bu sefer beyaz yada bej kullanmanı öneririm mor ile çok daha güsel durar kanımca kaydirigubbakcemile5

mutfak perdenin aynısı bende de var kaydirigubbakcemile3 annem örmüştü..kullanmıyorum o ayrı mesele..güle güle sağlıkla oturun a.s.

herşey çok güzel ama yatak odası çok renki orda rahat uyunmaz canım renkler ve zevkler tartışılmaz tabikaydirigubbakcemile5

Güle güle oturun canim.Oturma odandaki halilarin bir degisik
rengi bende var,üc tane.Banyo takimnda cok hos.

teekkürederim canım
bendede var kaydirigubbakcemile3
mor ve pembe renkte olanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…