Burasi da benim evim...

Canim evin cok guzel zevkine hayranim, Allah agiz tadinla oturmani kismet etsin, ayrica aciklama yapip yazman cok guzel bir davranis insan istedikten sonra yapabiliyor insallah evinde bereket huzur sevgi icinde yasarsin,

Ne insanlar tanidim evinde herseyi varken kiymet blmeyen, esinle calisip bunlari yapabildigin icin seni ve senin gibi olan arkadaslarimi kutlarim, evine yakisan mutluluk hep yaninda olsun sevgilerimlea.s.Şeniz

Evinin kapisindan mutsuzluk girmesin

Canim evin cok guzel zevkine hayranim, Allah agiz tadinla oturmani kismet etsin, ayrica aciklama yapip yazman cok guzel bir davranis insan istedikten sonra yapabiliyor insallah evinde bereket huzur sevgi icinde yasarsin,

Ne insanlar tanidim evinde herseyi varken kiymet blmeyen, esinle calisip bunlari yapabildigin icin seni ve senin gibi olan arkadaslarimi kutlarim, evine yakisan mutluluk hep yaninda olsun sevgilerimleŞeniz

Evinin kapisindan mutsuzluk girmesin

ayy canım çok teşekkürlerrrr çok saol allah razı olsun güzel ddileklerin için.. 6ay oldu evleneliii bi bebiş istiyoruss inşallah oda olursa tam olcaka.s.

Evin çok hoş çok beğendim sade ve hoş güle güle oturun misafir odanin halisi çok hoşuma gitti o tarz halilari çok beğeniyorum

waoww tatlım evin harikulade süper harika döşemeişsin canım allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin maaşallah...çok zevklisin canım...

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin istikbalden aldın sanırım mobilyaları bende mobilya bakarsan onu cok begenmiştim perdelerin cok güzeeeel fotolarınızda cok hoş cok yakışmışınız birbirinize mutluluklar

her şey çok güzel bahar gibi olmuş evin allah sağlık ve huzurla oturmak nasip etsin canım 9 yıl oldu benim evliliğim çeyizler eşyalar ilk seridiğinde bir başka oluyor o evin kokusu mis gibi 2 oğlanla herşeyim haşat oldu valla sünnette inşallah her şeyi yenilerim mutluluklar

Evin çok güzel ve eşyalarında. Banyo aksesuarların çok hoş. Hiç düşünmemiştim klozet kapağını desenli almayı. Aklıma soktun walla.Her yer pırıl pırıl. Temizlik yapasım geldi senin evi görünce:teytey: Tabi çocuk oluncada ev resimlerini eklersin olurmu gamyoncuiremsu.Allah ömür boyu huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin size.

çok saol canım teşekkürler..oy yerim onu o olsun tabiki eklerimm bi bebişim olsunda evimi dağıtsınn yeterkiiii.allahım herkese nasip etsin inşallahh

evet canım istikbalden aldım herşeyim istikbal yatak odam hariç o doğtaş. ben normalde klasik mobilya hiç düşünmesdim ama herşey çok ani oldu güselde oldu.artık herşey eskiye dönüyoo saten. sende düşünebilirsin bence

canım evin çok güzelmiş çok beğendim
çok zevkli döşenmiş bence
buzdolabındak fotoğraflarınız çok güzel durmuş ayrıca

canım allah can sağlığıyla mutlu günlerde oturmak nasip etsin. hele yatak odasının perdesini çok beğendim... güle güle oturr,güle güle eskittt....

mutfagına bayıldım ALLAHım olmayan herkese nasip etsin inşallah .......
(kayınvalıdemle oturuyorum böyle görunce içim gidiyor..)

inan bakmaya doyamadım belki en az 20 defa baktım nekadar güzel maşallah allah nazarlardan korusun güzellikle agız tadıyla oturmayı nasip etsin

çok şık ve aynı zamanda sade. çok beğendim. yatakodası perdesi çok güzel ve göz alıcı.
mutluluk, huzur ve aşkla dolsun bu evin içi diyorum.ALLAH KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…