- Konu Sahibi nnilxuxfern
-
Canimevin cok guzel zevkine hayranim, Allah agiz tadinla oturmani kismet etsin, ayrica aciklama yapip yazman cok guzel bir davranis insan istedikten sonra yapabiliyor insallah evinde bereket huzur sevgi icinde yasarsin,
Ne insanlar tanidim evinde herseyi varken kiymet blmeyen, esinle calisip bunlari yapabildigin icin seni ve senin gibi olan arkadaslarimi kutlarim, evine yakisan mutluluk hep yaninda olsun sevgilerimleŞeniz
Evinin kapisindan mutsuzluk girmesin
Evin çok hoş çok beğendim sade ve hoş güle güle oturun misafir odanin halisi çok hoşuma gitti o tarz halilari çok beğeniyorum
Evin çok güzel ve eşyalarında. Banyo aksesuarların çok hoş. Hiç düşünmemiştim klozet kapağını desenli almayı. Aklıma soktun walla.Her yer pırıl pırıl. Temizlik yapasım geldi senin evi görünce:teytey: Tabi çocuk oluncada ev resimlerini eklersin olurmu gamyoncuiremsu.Allah ömür boyu huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin size.
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin istikbalden aldın sanırım mobilyaları bende mobilya bakarsan onu cok begenmiştimperdelerin cok güzeeeel fotolarınızda cok hoş cok yakışmışınız birbirinize mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?